2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uzun zamandır haber alamadik , iyi olduğunuza sevindim güzel paylasımlarini fikir ve önerilerini özledim doğrusu
uzun zamandır yazmıyordun çok sevindim yazdığına ve iyi olduğunuza sağsalim kavuşmayı nasip etsin Allah
İyi olduğunuza sevindim :) yorumlarınızla çok yol gösterdiniz birçok kişiye
Hepinize teşekkür ediyorum kızlar
Şehir dışındaydık eve şimdi girdik anca yazabildim

Canım benim ilk doğumumda sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak Amin inşallah, tek dileğim benimde yavrularımıza sağlıkla kavuşmamız

Bazen 4 ten fazla olduğu oluyor ama saatte bir kesin oluyor gece filan da oluyor

Ben her gün magnezyum kullanmıyorum ya. Kullanmak mı lazım acaba? Aklıma gelince arada içiyorum. Öyle kramp falan da olmuyor çok fazla.
A April wind canım özlemiştik seni

Bende sürekli öyle. Zaten her kontrolde plasenta sağ yerleşimli diyor dr bir sorun yok. Bebek de sürekli sağda toplanıyo içerde iki büklüm ama benim karnım çok değişik bir şekil alıyor düzgün yatsana oğlum yer mi yok diyorum illa ki toplanıyor sağa
Sertleşme de bazen oluyor ama dinlenince geçiyor. Çok rahatsızlık vericiyse doktoruna söyle bence.

Benim 28. Haftada başlamıştı doktoruma mesaj attığımda hazırlıkta olabilir kasilmada bi kontrol edelim demişti nst çekilmişti. 10 gün kadar magnezyum kullanmıştım ama sonra bıraktım toplanmalar ara ara devam etti şimdi de devam ediyor. Ne kadar sıklıkla olduğu önemli ama son aylar da artık rahim hazırlık yapıyor.

Ben her gün magnezyum kullanmıyorum ya. Kullanmak mı lazım acaba? Aklıma gelince arada içiyorum. Öyle kramp falan da olmuyor çok fazla.

Ben kasılmalarım olduğu dönem 10 gün kullandım sonrada bıraktım devam etmedim. Kramp, tutulma, kasılma yoksa maden suyu da iş görüyor

Ben Eylül annesiyim ama bu durum bende 2 aydır var hatta bizim kız çok hareketli değildi o toplanma ve sertleşmeden anlıyordum hareket ettiğini çünkü dokundukça kaçıyor galiba benim gün içinde çok oluyor özellikle sabah uyandığımda göbek hizamda deliğin tam aşağısına kendini topluyor semsert çoğu zamanda sağ tarafta toplanıyor inşAllah sıkıntı edilecek bir durum değildir

Normal doğum olacak ve şeker var diye kızımın kilosu düşük diye çok takılmıyordum da tecrübeli annelere sorayım 2650 sıkıntılı bi kilo mu?

2 yeğenim de zamanlarında doğdu biri 2100 gram doğmuştu diğeri 2300 gram . Önemli olan kilo değil gelişimleri. Zaten ilk 2 ay kilo ve boy artışı hızlı oluyor.

Doktorunun tlfu varsa ara söyle belki ilaç falan yazar. Benimde oldu aradım ilaç verdi çok şükür çok arada nadir oluyor artık hemende geçiyor
Bende de uzun zamandir oluyor, 24..haftadan beri yaklasik doktora söylemistim sirtini yaslamistir ondan oluyor dedi hic uzerinde durmadi ilacta vermedi; siz şimdi oyle deyince umursamadı mi acaba diye düşünuyorum. Gerçi olduğunda karnima hafif masaj yapiyorum bebiş dönunce rahatliyor.

Ya ben bunu hiç sorgulamadim gittiğim doktor verdi ben de hep devamını yazdırdım 13. Haftada verdi ben 16 dan beri devamlı kullanıyorum her gün

Kramptan uyuyamayanlar da bu gece
Sabahın da korunde kalkarım..
Ah son haftalar ahhh...

Sonra da uykusuz her gece yapıcaz kızlar

Günaydın kızlar :)
M Mirune benim de kontrolüm var ve son haftalardayım ve ilk defa NST'ye gireceğim gerçekten bu sefer farklı heyecanlıyım :)

bendimm uykusuz her geceye çok az kaldı sanırım, 2 de yattım 7,30'da kalktım mecburen, iş beni bekler

Günaydınn
Uyuyamamaktan şikayetçi olanlar çokmuş, benim gene tam tersi hep uykum var , aksam eve geliyorum yemek ye uyu sabah 9 da zorla kalkip işe gidiyorum işte de tüm boş vakitlerimde kaçip uzaniyorum. Uyamak için ekstra cabaya ihtiyacim yok gözumu kapatsam içim geçiyor. Uyuyamamak kadar çok uyumakta büyuk sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…