2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gece bacak ve catı agrısı kasık batması ağrısı ile uyanıyorum sağdan soldan dönemiyorum kalkıp evde bır ıkı tur atınca gecıyor sureklı bu ağrılar yuzunden uykum bölünüyor herkeste varmış iznim başladı cok sukur artık gun uykum geldikce uyurum gunduz.. Fırsat buldukça dınlenme vakit sayılı günler kaldı son 21 gun tabı erken gelmezse

izne Cıkmadınız mı son. Hafta mı
son haftam bu hafta :) cuma bitirecektim aslında da Çarşamba da resmi tatil 2 gün daha çalışayım nolacak dedim, evden çalışıyorum zaten...
işler de bitmedi gitti anlamadım
Ayy esmeralda5 ve M Mirune benimde bugün kontrolüm var çok haycanlıyım kaç kg olduk doğum ne zaman olcak bişey der mi diye heycanlıyım.
ben de aşırı heyecanlıyım ya NST'ye gireceğim ilk defa ve kızçem dünden beri çok hareketli

4. kez hastaneye yatiriliyorum ayni sebeple (bebek onde gidiyor). Her kontrolden sonra yatisimi yapmalari farz oldu. Tum senaryoyu ezbere biliyorum. 3 gun sonra evdeyim...

- Aa seni kontrol altina almaliyiz bebek 2 hafta ileride gidiyor.
Ben: Bu 1334. kez. Daha once de geldim. 2 gun sonra eve ginderdiniz.
- Anliyorum ama bebek buyuk, gozlem altinda tutmamiz lazim.
Ben: Peki. (Hastaneye yatar)
- Aa sana bu durumda ilac ya da insulin veremeyiz kan sonuclarin iyi. Eve gidebilirsin.

10 gun once 3 haftaydi Luna'nin gövdesi. Bugun ise 2 hafta ileride. Bakin haftasini yakaliyor diyorum. Hala onde gidiyor diyor. 10 gun cocugun gelisimi mi dursun istiyorsunuz, 10 gunde 5 gunluk buyumus zaten yavrum diyorum. Aa bizim beklentimiz a noktasindan bye degil, b noktasindan cye diyor. O ne demekse artik yemin ediyorum kahkaha attim. Neyse dizi izlerim serin aerin birkac gun hastanede. Allah gercek anlamda bir sorunu olanlara yardimci olsun, sifa versin.

Allah seni yaa güldüm
Bebisim hareket etmedi nst de uyku halindeymis biseyler yiyin dedi yau daha once soylesene Sabah yedim de hafif yedim yani

Benimki de başından beri iki hafta önde kafası 3 hafta önde. Sadece kafası sorun oluyor her gidişimde aaa çok anormal filan neresi anormalse babası böyle bunun kime çekecek çekmiş işte diyorum.
Bu arada çıktım Hastaneden sabahki kanamanın ne olduğunu anlamadılar odak yoktu devam da etmedi zaten. Uyku sersemi saat 5 te kan görünce sancım da çıktı heralde serumdan sonra düzeldi ama anladım ki bizdeki en ufak değişiklik. Bebeğimizi çok ama çok etkiliyor ve anında etkiliyor. İnşallah sakın olmayı onlara hep güzel enerji göndermeyi başarabiliriz.
Şimdi çıktım evdeyim çok şükür çok korkmuştum erken doğum filan diyince doktorlar.
Dönerken de eşim ise hastane yüzünden geç gitti diye isyerinden laf söylemişler ona canı sıkkındı haydaa bir de ona geril yine karnım bir iki buruldu ama yapacak bisi yok hepsi hayata dahil. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın Kızlar bende gece wcden gelemiyorum 15 dakka da bir gidiyorum. Artık söylenmekten yoruldum. Hafif hafif sancım olurdu birde gece kalkmalar arttrdı gibi kızım hiç durmuyor devamlı hareket halinde galiba gelmek istiyor gelme diyorum ama beni dinleyen yok. Çok asi olacak bu

Ah canım ya ne çektin bu önden gitmeden kaynaklı. Neyse az kaldı azıcık daha sabır. Ellerinden gelmiyor ki bebeğe anne karnında rejim yaptırsınlar
Çok sevindim birşey çıkmamasına vaktin de gelsin kuzucuklar.

Evvelsi gece aynıydım. Saatte birkaç kere wcye kalktım. Uykuya dalcam, tekmelerle uyandım. Sabahladık. Bu gece nasıl yorgunsam tekme, tuvalet bir şey duymadım. Uyudum. Altıma kaçırcam diye de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…