2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bebek gelişimi önde olunca o kadar hafta erken mi doğar, böyle bir şey duyan var mı aranızda?
hayır erken doğmuyor .bizzat konuyu doktoruma sordum.önden giden tek şey boy kilo.şöyle düşünebiliriz ben 30 yaşındayım iri biriyim mesela ,ama benle aynı yaştaki arkadaşım minyon .sadece kemik yapısı olarak önde gidiyor.zihinsel olarak hepsi aynıdır.aynı ay aynı günse mesela mukayese olur işte ayşenin kızı çok iri,benimkide aynı gün doğumlu ama ufak gibi gibi

Çok teşekkür ederim cevabınız için, baya merak ettiğim bir konuydu

Eyvahlar olsun, doktordan ciktim ödem baslamis, idrar testi istedi protein kacagi icin, tuz tuketme dedi, dün ayran icmistim sanirim ondan oldu kizdi biraz

Selamlar herkese genelde okumaya çalışıyorum ama çok yazamıyorum.. Bugün benim de kontrolüm vardı, 2700 gr olmuş ama biraz az gibi 36+2 ye göre, dr. da çok kilolu olmayacak dedi.. Nst ye 37 den sonra alıyorum dedi.. yani haftaya alacak.. sezaryan olacağı için bayramdan önce alacak sanırım haftaya netleştir artık.. bir de her şey yolunda giderse yenidoğan sünneti istiyoruz.. Dr.da çok öneriyor.. Hastaneye yatan arkadaşlara da acil şifalar diliyorum.. Bir an önce sağlıkla kavuşalım inş kuzulara Bu arada tatlicincap nerelerdesin canım, uzun süredir denk gelemedim yazılarına da.. merak ettim, inş her şey yolundadır...

Haftamız aynı canım benim doktorumda 29 ya da 30 unda alırız dedi geçmiyor günler

Kızlar sabaha arşı hafif kanama ile gittim sancım çıktı serum verecekler geçmezse yatiracaklar dua edin
çok geçmiş olsun inşallah durdururlar benimkini durdurdular ikinci gün rahattım dün gece yine fena sancılar başladı kıvrandım sabah 5 e kadar hazırlıklı ol her an doğum olabilir dediler yine ilaç serum derken durdurdular şimdi taburcu oldum eve geldim olursa aşırı bi sancı geri gitcem inşallah olmaz 1 2 hafta daha dayanır. Allah senin de yardımcın olsun canım düzelir inşallah

Bence iyi kilosu ben 38+5 te 2700 48 cm doğurdum oğlumu hemen toparlandı bi sıkıntı olmaz kafaya takmayın 2 2.5 kilonun altında olunca sorun oluyomuş

Yok canım ben diyet falan da yapmıyorum. Eskisi gibi yürüyemiyorum da sıcaklardan. Eskiden her gün 1 saat yürüyordum ama şimdi mümkün değil. 3 günde bir 20 dk anca yürüyorum. Neyse almayayım daha iyi. Ama umarım bebiş alıyordur kilo.

yeme yeme daha iyi yaa, sağlıklı besleniyorsundur

yeme yeme daha iyi yaa, sağlıklı besleniyorsundur
Salata yiyemiyorum ya. Anca et, süt, kuruyemiş, meyve falan. Doktora “arada kaçamak yapmadan olmuyo” dedim, o da “valla daha geçen şekeri olan bi anne zar zor doğum yaptı da bebeği yoğun bakıma aldık bi süre” diye beni korkuttu sağolsun. Gene de 1-2 kaçamak iznini kaptım; hemen ardından egzersiz yapmak koşuluyla tabii

Her gün 10 dk da olsa yürümekte fayda var canım. Ama merak etme bebiş kilo alıyodur, bugüne bugün 8 aydır can taşıyor onlar da, vitamini minerali kapıyorlardır bizden hatta seninki 9 aymış maşallah

Nstde sanci cikti bugun Ama oyle yuksek bir seyler degil, iki kere 40 cikti, bir kere 30. O kadar ntsye girdim daha once hic cikmamisti, gorunce sasirdim. Hemşire su icip dinlen dedi

Kızlar progestin kullaniyormusunuz. Ben ilk oglum da hamileliğin başından sonuna kadar kullanmıştım ama 8 sene geçti hatırlamıyorum. Aşırı uykum var halsizim sicaklarda uyumayan ben şimdi gözümü acamiyorum hem hap hem iğne agir mi geliyor anlamadım.

Ben kullanıyorum iğne de yapıldığı gün bacaklarım çok halsizleşiyor, uykum olsa da uyuyamıyorum. Hapı da 3 den 2 ye düşürdü biraz daha rahatladım.

Ya senin haftan yine çok iyi ben napcam bilmiyorum kasılmalarm devam ediyor evdeyim şimdi gel dedi ama gitmek de istemiyorum bakalım nolcak

Evvelsi gece aynıydım. Saatte birkaç kere wcye kalktım. Uykuya dalcam, tekmelerle uyandım. Sabahladık. Bu gece nasıl yorgunsam tekme, tuvalet bir şey duymadım. Uyudum. Altıma kaçırcam diye de korkuyorum.
Ben zar zor yetiyorum öyle dalma durumu da yok nerden geliyor o kadar su onu da anlamadım ki

Sancı olduğu için bugün çatı muayenesi de yaptılar bana sizinle de paylaşmak istedim tecrubemi.oyoe korkulacak bisi değil. Ha çok ağrıyan vardır ama çok kişi değildir. İşlem sırasında zorlaniyorsunuz biraz ama vajinal ultrason girdiğinden daha derin değildia ağrı. Sonrasında da ağrım olmadı ama iki üç gündür olan normal çatı ağrım devam ediyor vajina ağrım var bugün ona mı bağlasan bilemiyorum onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…