2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nstde sanci cikti bugun Ama oyle yuksek bir seyler degil, iki kere 40 cikti, bir kere 30. O kadar ntsye girdim daha once hic cikmamisti, gorunce sasirdim. Hemşire su icip dinlen dedi
Erken doğum riskinden dolayı gün aşırı gidiyorum doktora her gittiğimde nst ye de giriyorum. Düzenli olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyormuş.
34+3 haftalık 2770 gr olmuş. Benim de biraz önden gidiyor ama biz seviniyoruz kilo aldığı için. Kasılma için kullanılan Nicard ilacını kesti bakalım bundan sonra heran doğabilir

Bir şey daha paylaşayım. Sabah dedim ya kanama ile gittik diye. Anladım ki her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Ben ilk kez kan gördüm 33 hafta sonra. Gece uyku sersemi o kadar korktum ki titremeye başladım. O korku ile de sancım tavan yaptı bence.

Ya çok geçmiş olsun ben de korkmaya başladım bundan sonra sizin gibi mi devam edeceğim bilmiyorum hastaneye yatırır diye korkuyorum

Reactions: hsb
Canım geçmiş olsun neyse ki kanamanın devamı gelmemiş,vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ya çok geçmiş olsun ben de korkmaya başladım bundan sonra sizin gibi mi devam edeceğim bilmiyorum hastaneye yatırır diye korkuyorum
Sağol canım ben 2 defa yattım hastaneye birinde 3 diğerinde 6 gün kaldım. Hiç endişelenme yatmam gerekiyorsa yat ama inşallah gerek kalmadan kendiliğinden geçer. Benim 30 . Haftada başladı erken doğum riski çok şükür bu günlere geldik.

Aynen stres kaynaklıda olabiliyor canım sancılar,bende kanama ola ola alıştım artıkama ilk gördüğümde ki şok etkisi başkaydı şimde de yüreğim ağzımda wc giderken hep korkuyla,böyle böyle geçiyor işte günler herkes sağlıkla kavuşsun inşallah

Ben kullanıyorum iğne de yapıldığı gün bacaklarım çok halsizleşiyor, uykum olsa da uyuyamıyorum. Hapı da 3 den 2 ye düşürdü biraz daha rahatladım.
Himm o zaman bende var sıkıntı deliksiz uyuyorum kendime gelmiyorum.

S seymayaz canım çok geçmiş olsun,inşallah zamanında gelir bebeğinDikkat et dinlenerek zaman geçir inşallah

Allah hepimize kolaylik versin, bende cok kilo aldim ama gebelik sekeri cikmadi. Bugun ödem cikti biraz ve ekmekte bile tuz var dikkat et diye uyari aldim, saglikla tamamlasak su haftalari, gerildim bir an

Kızlar süt arttırıcı çay felan aldınız mı ilk doğumda rezene içmiştim ben aktardan alıp pek bir faydası yoktu ama bu humana yı deneyen oldu mu

Kızlar süt arttırıcı çay felan aldınız mı ilk doğumda rezene içmiştim ben aktardan alıp pek bir faydası yoktu ama bu humana yı deneyen oldu mu

Ben yarın humanayı alacağım bir arkadaşım çok faydasını gördüğünü söyledi. Yalnız doğumdan önce içmenin bir zararı olur mu acaba? Yoksa doğumdan sonra mı içmek lazım bilemedim.

Canım ben ısırgan tohumu, anason, rezene, öğütülmemiş kimyon aldırdım aktardan onları demleyip içeceğim. İki çocukta da humananın çayını içtim sonra araştırınca içinde bitkiden çok şeker olduğunu öğrendim bunda almadım o yüzden

Ben yarın humanayı alacağım bir arkadaşım çok faydasını gördüğünü söyledi. Yalnız doğumdan önce içmenin bir zararı olur mu acaba? Yoksa doğumdan sonra mı içmek lazım bilemedim.
Sonra içerim ben canım şimdi güvenip içemem zaten gerek yok bence önce içmeye

Bende yine o zaman aktardan kuru rezene alayım

bebeğin gelişimi ilerde diye hastaneye yatış mı olur şeker mı. Vsr brnım de ilerde ama bana hic öyle bir şey demedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…