2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bebeğin gelişimi ilerde diye hastaneye yatış mı olur şeker mı. Vsr brnım de ilerde ama bana hic öyle bir şey demedi doktor

Burda boyle Turkiyede cok da mesele edilmiyor biliyorum. Bende diyetle kontrol altina alinmis seker var. Diyabet doktorlari diyet listesini degistirmiyor, ilac ya da insulin vermiyor. Hatta gecrn Pazartesi aferin boyle devam et deyip eve gonderdiler. Bir hafta sonra yine ayni yerdeyim. Kadin dogum uzmanlari (devlet hastanesi oldugu icin hep belli bir doktorun farkli bir asistanina denk geliyorum) aa sekerin var, bebek onde seni gozlem altina almaliyiz deyip hastaneye yatiriyolar. Bak diyorum bu ilk degil ki. Yapacak bir sey olmadigini gorup geri gonderiyorsunuz. Olsun ntsye sokariz, biraz takipte kaliriz, birkac gun gozlemde durman daha iyi diyolar. Dogumu onlar yapacak dolayisiyla ariza cikarmadan direktiflere uyuyorum

Sezeryan dogumu adım adım anlatan bir yazı veya bir video arıyorum :) ben sezeryan olacagım, ama nasıl hazırlanılır, nasıl gerçekleşir, sınrasında neler bekliyor beni. Epidural nedşr, spiral nedir, full anestezi nedir ?. Ne bileyim bir doktorun yazısı olabilir. Sezeryan olan bir blog yazısı olabilir :) veya anlatmak isteyen varsa ben okumaktan zevk alırım :)

Kızlar süt arttırıcı çay felan aldınız mı ilk doğumda rezene içmiştim ben aktardan alıp pek bir faydası yoktu ama bu humana yı deneyen oldu mu

Rezene gaz için iyi geliyor. Hemşire ısırgan çayı önermişti. Bitki çayları 1 bardaktan fazla da önerilmiyor. Su en önemlisi. Kuru incir de . Bol su, bol uyku, sık emzirmek . Rezene, kuru incir ve hurma alacağım bende

Benim ilk doğumumda sütüm çok az vardı neler neler denedim olmadı. Şimdi de korkuyorum olmayacak diye inşallah bol bol sütümüz olur

Yazı bilmiyorum bilmemekte iyi akışına güzel öncelikle tüm kötü sezeryan sözlerini duymamak ilk doğumum da da kk de takip ediyordum orada spinal ve epidural aynı anda yapılan combo dedikleri onu önermişlerdi. Anestezi doktoruyla görüşmem de ikisini beraber istiyorum demistim . Planlı sezeryan günü hastaneye gittik , odaya yerleştik damar yolu ameliyat önlüğü falan saati beklemeye başladık. Ameliyathaneye aldıklarında anestezi için görevli sordu combo olacak dediğim de spinal yeterli olur nasıl isterseniz dedi bende farketmez spinal olsun o zaman demistim. Tansiyon ölçüm, sonda ve belden anestezi . Anestezi doktoru başında oluyor ve neler yapıldığını anlatıyor, sürekli konuşturuyor. Sonra bebek yanağında sonra dikiş islemleri bebek giyime muayeneye sonra odaya. Pijama üstü giydiriyorlar. Anestezi geçince hemşireler gelip yürütüyor onlar karşıya bak yere bakma diye uyarıyor. Kahve bitter çikolata önermişlerdi. Gaz,idrar ve dışkı da haber vermeni istiyorlar. Uyuşukluk geçince bol bol yürüyüş. Egilmemek, uzanmamak bunlar dikkat edilmesi gerekenler . Aklıma gelenler bunlar

Benim ilk doğumumda sütüm çok az vardı neler neler denedim olmadı. Şimdi de korkuyorum olmayacak diye inşallah bol bol sütümüz olur

Inşallah canım. Bende çok uğraştım meme reddi yaşadık sürekli çabaladım . Hepimizin bol sütlü geçsin emzirme süreci inşallah

Ben hurma yemeye başladım dogum oncesi ye demislerdi. 1 haftadir falan yiyorum bilmiyorum faydasi var mi.

Ben hurma yemeye başladım dogum oncesi ye demislerdi. 1 haftadir falan yiyorum bilmiyorum faydasi var mi.

Ben hamileliğin başından beri günde 1 tane yiyorum . Son ay da sayı olarak artırıyorlar . Birde çayını yapıyorlarmış açılma için. Ben vitamin niyetine

Ben de akisina biraktim resmen sadece halen normal dogum mu sezeryan mi karar veremiyorum

Ben de akisina biraktim resmen sadece halen normal dogum mu sezeryan mi karar veremiyorum

Normal olmaması için bi engel var mı. Ben hiç son ana kadar doğum kısmını düşünmedim çünkü en baştan doktorum demişti normal deriz sezeryana döner, sezeryan deriz herşey yolunda gider normal olur diye. Benim oğlum iri olduğu için planlı sezeryana karar verdik.

Ya senin haftan yine çok iyi ben napcam bilmiyorum kasılmalarm devam ediyor evdeyim şimdi gel dedi ama gitmek de istemiyorum bakalım nolcak
Allah yardımcın olsun ilaç verdiyse kullan ihmal etme birde bebek 2 kilonun üstündeyse çok sıkma kendini bugün doktor öyle dedi bana birşey olmaz Allah'ın izniyle bende çok üzüldüm çok ağladım ama elden gelen birşey yok sıpaların geleceği varsa engel olamıyorsun canım

Ben kullanıyorum iğne de yapıldığı gün bacaklarım çok halsizleşiyor, uykum olsa da uyuyamıyorum. Hapı da 3 den 2 ye düşürdü biraz daha rahatladım.
bana da bugün 2 tane progestan hap içirdiler vücudum şişti balon gibi ondan mıdır acaba yoksa tek serumlardan mı

Su anda yok gorunuyor.. evet bende plan yapmiyorum ama ara ara normal dogum yapabilir miyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…