2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
13.07.2020 de doğanlar listesine bizi de ekleyebilirsiniz 44 cm 2750 gram doğduk. Şükürler olsun
Gözünüzaydın sağlıkla büyütün inş Rabbim anneli babalı büyümeyi nasip etsin
Doğum hikayenizi de bekleriz müsait zamanda

Sağolun yorgun ama iyiyiz şükür sürekli uyuyor bebiş zor ağlattık. Maalesef memeyi çok emmiyor zamanla alışır inş
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Daha minik annesi sabırla öğrenir ay ne güzel yaaaa darısı bize

Kızlar hepinize iyi geceler. zor geçen bir gebeliğin sonlarina yaklaşıyorum. Insallah doğum ve sonrasında her şey yoluna girer. Bu kez bu zamana kadar fark edilmeyen plasenta akreata durumu ile karşı karşıyayım. Çok riskli görünmüyor ama ameliyat öncesi net bir şey söylemek zor diyor doktor. Rahmin alınmasına kan takviyesine kadar gidebilecek bir durum da olabilir her şey normal seyrinde de ilerleyebilir diyor. Bu .perşembe hazırlıklı gel sorun olmazsa pazartesiyi bekleme taraftarıyım diyor doktor. Çok istedik neler neler yaşadık bu süreçte. Çok şükür bebegimizin sıkıntısı yok insallah olmaz da. Hepimiz sağ salim sağlıkla kavuşalım insallah

Kızlar merhaba ben geçen sene ağustosta doğum yaptım. Geçen sene bu zamanlar içim kıpır kıpırdı şükür meleğim yanımda. Doğumdan korkuyordum. Son zaman sürekli ağlıyordum. Ama doğumum çok kolay çok güzel geçti şükür. Epiduralli normal doğum yaptım. Bol bol uyuyuyun izlemek istediğiniz filmleri izleyin riskli olmayan yerlerde gezin. Bir süre bunlara vaktiniz olmayacak :) hepinize hayırlı doğumlar dilerim. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim

13.07.2020 19:24 te 37+1 le acil sezeryanla dünyaya gözlerini açtı ilk başta iyiydi emdi ama sonra nefes problemi yaşadığı için yoğun bakıma aldılar 1 hafta kadar kalıp oksijen desteği alacakmış nolur dua edin arkadaşlar oğluma sağ salim kavuşayım
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Korkma Allah’a emanet O korur inşallah. Maşallah haftasıda çok erken değil bikaç güne toparlar. Dualarımız sizinle Rabbim sağ salim evladına kavuştursun inşallah. Üzülüp ağlama sakın sütün kesilir. Bol bol emzir şifa olsun evladına.

Cnm sen taburcu oldu nmu nasılsın
evet oldum canım kasılmalar ve acıtan hareketler devam ediyo korkutuyo beni biraz ama aşırı sancılanmadan gitmiycem artık vücudum hep şişti ödem oluştu yüzüm gözüm el ayak hepsi şiş hareket etmekte oturup kalkmakta zorlanıyorum 1 2 güne söner inşallah bu halime de şükür dün geceye göre iyiyim hafif bi kanama var peçeteye bulaşan ona da hemşire koyu renkli ve parçalı olursa riskli olur hemen gel dedi öyle olmadığı için bekliyorum bende

Allah sağsalim sağlıklıca kavuştursun inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu günleri üzme kendini yıpratma sana ihtiyacı var onun annesi

Amin inşallah canım inşallah sağlıklı olsunda ben beklerim emziremiyorum yoğun bakımda olduğu için görmemiz bile yasak katlanırım yeterki iyi olsun

Allah sağsalim sağlıklıca kavuştursun inşallah sıkıntısız atlatırsınız bu günleri ❤ üzme kendini yıpratma sana ihtiyacı var onun annesi

Amin inşallah çok sağol canım tek isteğim arzum sağ salim kavuşmak yavruma morelimi düzelttim doktorda güzel şeyler duyarsam iyce kendime gelirim
Sanada çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah

İnşallah sağlıkla çıkacaksınız hastaneden, Allah sağlık sıhhat versin miniğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…