2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah her şey normal seyreder Bebeğin durumu iyiymiş çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Yok ilaç vermedi Allah razı olsun canım evet her şeyde var bir hayır gelecekse de başım gözüm üstüne ben süreçte ne yapsam diye endişeye düştüm biraz. 2300 gram şu an teyzesi çok şükür kilomuz sıkıntıli degil

Amin inşallah canım inşallah sağlıklı olsunda ben beklerim emziremiyorum yoğun bakımda olduğu için görmemiz bile yasak katlanırım yeterki iyi olsun
Gözünuz aydın,merak etme çıkarırlar,zaten vaktinde doğmuş,erken doğumda söz konusu değil,Allah hayırlı,Salih bir evlat etsin,size bağışlasın inşallah

Günaydın kizlar kurulmuş saat gibi her sabah 07.54 de uyaniyorum,şaka gibi resmen

Zeybltaslan inşalalh sağ salim çıkar yoğun bakımdanki ben sağlıkla döneceğine eminim dualarımız seninle
lila6 tebrik ederim sağ salim kucağınıza almışsınız ufak tefek emme sorunları vs normal zamanda gelse bile bizde yaşayacağı
Ahtapot Anne sağlıkla gelsin inşallah perşembe de olsa Pazartesi de olsa hazırlıklı olduktan sonra sıkıntısız olur inş

13.07.2020 de doğanlar listesine bizi de ekleyebilirsiniz 44 cm 2750 gram doğduk. Şükürler olsun

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Canım seni de gözün aydın En kısa zamanda sağlıkla bebişinize kavuşun inşallah

Dün kontrolüm vardı kızlar 36+1 3040 kg 50cm olmuşuz kafamızda 9,43 doktorum aslında çok normal yanlısıydı fakat pandemiyle birlikte çalıştığı hastahanesini değiştirdi ve zor olacaksa zorlamayalım, makata kadar yırtılmana gerek yok, çok zorlarsak idrar tutma gaz tutmada sorun yaşarsın gençsin dedi 39 da çatıya bakarız, kafa çapına bakarız sınırı 10 dedi ha kasların genişse yapabilcek durumdaysan deneriz dedi ama sezerynada baya teşvik vardı canım sıkıldı açıkçası

bana da bugün 2 tane progestan hap içirdiler vücudum şişti balon gibi ondan mıdır acaba yoksa tek serumlardan mı
Serumlar şişirmiş olabilir canım.
13.07.2020 de doğanlar listesine bizi de ekleyebilirsiniz 44 cm 2750 gram doğduk. Şükürler olsun
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün
Allah yardımcın olsun inşallah problemsiz sağ salim kucağına alırsın
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. Hiç endişelenme Allahın izniyle hemen toparlar.

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah
çok geçmiş olsun canım, Allah analı babalı büyütsün, dualarımız seninle en kısa zamanda kavuşursun inşallah oğluşuna

Canım ilk gözün aydın rabbim hayırlı etsin. sen hiç morelini bozma 1 hafta gelir geçer ınş üzülürsen sutun etkilenir kucağına aldığında herşey geçer. Dualarim pasanla

Gunaydin kizlar
Dogumlar baslamis, saglikla anne koynunda olsun melekler

Benim bir kac gundur onemsemedigim ama geceleri artan bir kasintim var.
Yuzumde boynumda basladi ama catlagim da hic olmadigi halde karnima sirtima yayilmaya basladi.
Herhangi bir dokuntu kizariklik da yok.

Boyle bisey yasayaniniz var mi...

Günaydın. Kaşıntı icin karaciğer enzimlerine bakılıyordu galiba Altta yatan nedeni var mı diye .

Dün uygulamalardan birinde okumuştum gebelikte kaşıntı ve döküntü normaldir hormon kaynaklıdır diyordu. Ama yine de bi doktoruna danış bence.

Randevum bir hafta sonraydi ama arayip one alayim mi diye sorayim dr a o zaman.

Doktoruna sorman daha doğru canım. Bunlar benim okuyup gördüklerimden aklımda kalanlar birçok şey normal olabilirken bazen olmayadabiliyor . Belki de hamilelikten dolayı cilt kurumasına bağlı klasik sorunlardandır

Doktoruna sorman daha doğru canım. Bunlar benim okuyup gördüklerimden aklımda kalanlar birçok şey normal olabilirken bazen olmayadabiliyor . Belki de hamilelikten dolayı cilt kurumasına bağlı klasik sorunlardandır
Simdi yazdim canim dr a .
Gel derse bugun yada yarin giderim.
Hicbir dokuntu kizariklik da yok, sadece kasinti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…