Aaa canım hiç görmemişim. 2 temmuzda gitmiştim. 2750 gram demişti. Perşembe tekrar gideceğim kontrole bakalım onu bekliyorum suan. Senin ne zaman kontrolün ?sen neler yaptın canım
geçen kontrolünü sordum ama arada kaynadı galiba
en son ne zaman gittin naaptın ne ettin?
Allah şifa versin canım,bende annemde yatıyorum arada lekeleniyorum az az ama dr aktif kan olursa hemen gel dedi şimdilik yok inşallah zamanında olur ya da en azından 34-35 doldursam razıyım diyorumçok sağol canım hepimizin zamanında gelir inşallah şimdilik dinleniyorum kayınvalidemdeyim sağolsun bakıyor bana. Sen nasıl oldun var mı bi gelişme?
canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah13.07.2020 de doğanlar listesine bizi de ekleyebilirsiniz44 cm 2750 gram doğduk. Şükürler olsun
merhaba canım inşallah sorunduz geçer doğumun bazen son zamanlarda da tespit edilebiliyor,bende previa total ama ancak doğum sırasında belli olabilir dedi dr rahimin alınma durumu için,riske atmamak için erken olacak doğumum,hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar hepinize iyi geceler. zor geçen bir gebeliğin sonlarina yaklaşıyorum. Insallah doğum ve sonrasında her şey yoluna girer. Bu kez bu zamana kadar fark edilmeyen plasenta akreata durumu ile karşı karşıyayım. Çok riskli görünmüyor ama ameliyat öncesi net bir şey söylemek zor diyor doktor. Rahmin alınmasına kan takviyesine kadar gidebilecek bir durum da olabilir her şey normal seyrinde de ilerleyebilir diyor. Bu .perşembe hazırlıklı gel sorun olmazsa pazartesiyi bekleme taraftarıyım diyor doktor. Çok istedik neler neler yaşadık bu süreçte. Çok şükür bebegimizin sıkıntısı yok insallah olmaz da. Hepimiz sağ salim sağlıkla kavuşalım insallah
Canım benim gözünaydın öncelikle13.07.2020 19:24 te 37+1 le acil sezeryanla dünyaya gözlerini açtı ilk başta iyiydi emdi ama sonra nefes problemi yaşadığı için yoğun bakıma aldılar 1 hafta kadar kalıp oksijen desteği alacakmış nolur dua edin arkadaşlar oğluma sağ salim kavuşayım ❤
Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤
Aaa canım hiç görmemişim. 2 temmuzda gitmiştim. 2750 gram demişti. Perşembe tekrar gideceğim kontrole bakalım onu bekliyorum suan. Senin ne zaman kontrolün ?
Canım zaman kaybetmeden bence hemen doktora gitŞu 6 dakika 32 saniye olanın hepsi gerçek.Napsam kızlar bilemedim ki normal sancıyı şu kadar dakikada bir diye tarif ediyorlardı bu benimki ver coşkuyu modunda
hadi inşallah canım zamanında alırsın kucağına benim de lekelenmem oluyo ya açık pembe şeklinde ara ara kanama oluyor alttan muayeneden sonra başladı neden bitmiyo ki hep böyle mi devam edecek acabaAllah şifa versin canım,bende annemde yatıyorum arada lekeleniyorum az az ama dr aktif kan olursa hemen gel dedi şimdilik yok inşallah zamanında olur ya da en azından 34-35 doldursam razıyım diyorum
canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
merhaba canım inşallah sorunduz geçer doğumun bazen son zamanlarda da tespit edilebiliyor,bende previa total ama ancak doğum sırasında belli olabilir dedi dr rahimin alınma durumu için,riske atmamak için erken olacak doğumum,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım benim gözünaydın önceliklemaşallah oğluşunda bir an önce sağlığına kavuşup çıkacak Allahın izniyle yakında kucağına alacaksin her şeyi unutacaksın
Ben de 3 kiloyu gecsin yeter diyorum. Gecen nst girdigimde bana da guzel dedi sadece. Bakalim bana da bu gittigimde cati muayenesi yapacakmisBen de cuma günü gittim, işte bi kasıldım, 2.800 gibi dedi kilosuna
sonra perşembe yine gel dedi, nst de zaten bir şey çıkmıyor kasılma vs
çatı muayenesi yaptı 3.200 e kadar doğurursun genişlik var bebeği de ufak olacak diye tahmin ediyorum dedi.
bakalım bu perşembe ne çıkacakaynı gün gidicez yazarız
Tuzu kes kullanma bide bol su iç çok idrara çık. Ödem ağrı yapmaz magnezyum eksikliğinden ağrı olur günde 2 şişe maden suyu içmeye çalış. Son zamanlar oluyor malesef iyi kötü idare ediyoruz canımkızlar ya vücuttaki ödemin geçmesi için ne yapabilirim canım acıyo yürüyemiyorum rahat oturamıyorum ayaklarım bacaklarım çok ağrıyo
Ben duştan çıkamıyorum ki. Yorgunluk çok fazla var bende değerlerin düşüklüpünden sanırım. Allahım son günler daha da zor geçiyor sen yardımcımız olDuş aldım geçti kasılmalarim şimdi eşimi bekliyorum yarım saate gelir işten. Ama duş süper kasılma olunca hemen tavsiye ediyorum. Bir de bele masaj yaptırın diyor ebe
çok teşekkür ederim, detaylı yazmışsınız :) aklımda olan birkaç hususu sormak isterim. eminimki benim gibi ilk defa sezeryan olacaklar için de yol gösterici olacaktır.
planlı sezeryan öncesi kaç saat aç kalmanız gerekiyor ? aç kalmak dışında yapılması gereken başka bir şey varmı ?
plansız yani aniden olan sezeryanlarda açlık nasıl oluyor (yani yemek yedikten hemen sonra da sezeryan olabilirmi)
odadan ameliyat için ayrılıp tekrar odaya geçmeniz kaç dakika/saat sürmüştü ?
bebekle birliktemi odaya çıkmıştınız ? yoksa bebegi muayene için götürüp sizi işlemleriniz bitince ayrı mı odaya aldılar ?
odaya geçince ilk yemek yemeniz, ilk ayaga kalkmanız kaç saat sürmüştü ?
sezeryandan sonra agrı kesici veriyorlar diye biliyorum. agrı kesici alıp bebeğe süt vermek sıkıntı olmuyormu ?
Kız sen neden hazırlamıyosun çantaSancısı başlayanlar var ben erken doğururum dıye bekliyorum ama canta bıle hazır değilsancı da yok sadece gece catı agrısı var en son nst den sancı da cıkmadı bizim oğlan gelmek istemıyor galıba sancısı olanlar sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah
Doğurasım yok ya kalsın orda biraz doğum dan korkuyorum ondan galıbaKız sen neden hazırlamıyosun çanta38.haftadasın
Yok yok bu işin daha erkeni mi kalmışDoğurasım yok ya kalsın orda biraz doğum dan korkuyorum ondan galıbabi de doktor bana erken olabılır dedi neyın rahatlığındayım bende bilmiyorum
Allah iyiligini versin, 38 haftanin erkeni mi kalmis artik.Sancısı başlayanlar var ben erken doğururum dıye bekliyorum ama canta bıle hazır değilsancı da yok sadece gece catı agrısı var en son nst den sancı da cıkmadı bizim oğlan gelmek istemıyor galıba sancısı olanlar sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah
canim ben demir ilaclarindan dolayi hep ishalim zaten,alistim artikkızlar merabalar .1 haftadır çok afedersiniz isalim.be bir türlü geçmedi bugünde kontrol vardı.doktorum vir bölüme yönlendirdi.benimşe aynı durumu yaşayan varmı?yada yakınında yaşamış olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?