2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sen neler yaptın canım
geçen kontrolünü sordum ama arada kaynadı galiba
en son ne zaman gittin naaptın ne ettin?
Aaa canım hiç görmemişim. 2 temmuzda gitmiştim. 2750 gram demişti. Perşembe tekrar gideceğim kontrole bakalım onu bekliyorum suan. Senin ne zaman kontrolün ?

çok sağol canım hepimizin zamanında gelir inşallah şimdilik dinleniyorum kayınvalidemdeyim sağolsun bakıyor bana. Sen nasıl oldun var mı bi gelişme?
Allah şifa versin canım,bende annemde yatıyorum arada lekeleniyorum az az ama dr aktif kan olursa hemen gel dedi şimdilik yok inşallah zamanında olur ya da en azından 34-35 doldursam razıyım diyorum
13.07.2020 de doğanlar listesine bizi de ekleyebilirsiniz 44 cm 2750 gram doğduk. Şükürler olsun
canım gözünaydın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah
merhaba canım inşallah sorunduz geçer doğumun bazen son zamanlarda da tespit edilebiliyor,bende previa total ama ancak doğum sırasında belli olabilir dedi dr rahimin alınma durumu için,riske atmamak için erken olacak doğumum,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım benim gözünaydın önceliklemaşallah oğluşunda bir an önce sağlığına kavuşup çıkacak Allahın izniyle yakında kucağına alacaksin her şeyi unutacaksın

Şu 6 dakika 32 saniye olanın hepsi gerçek. Napsam kızlar bilemedim ki normal sancıyı şu kadar dakikada bir diye tarif ediyorlardı bu benimki ver coşkuyu modunda

Eklentiler

• Screenshot_20200714-171043.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 98
Aaa canım hiç görmemişim. 2 temmuzda gitmiştim. 2750 gram demişti. Perşembe tekrar gideceğim kontrole bakalım onu bekliyorum suan. Senin ne zaman kontrolün ?

Ben de cuma günü gittim, işte bi kasıldım, 2.800 gibi dedi kilosuna
sonra perşembe yine gel dedi, nst de zaten bir şey çıkmıyor kasılma vs
çatı muayenesi yaptı 3.200 e kadar doğurursun genişlik var bebeği de ufak olacak diye tahmin ediyorum dedi.
bakalım bu perşembe ne çıkacak aynı gün gidicez yazarız

Kızlar bende kontrole gittim nts girdim. Kasılma ve biraz sancım çıktı takip et yorma kendini sakın artarsa gel dedi. Belim çok ağrıyor. Zaten kan ve Demir eksikliği bar ondan dolayı halsizlik çok fazla. Uzandım ama hala kasık be bel aprım var. Bir iki hafta daha dursa iyi olacak. Kilomuz 2500 civarı dedi iyi mi bilemedim

hadi inşallah canım zamanında alırsın kucağına benim de lekelenmem oluyo ya açık pembe şeklinde ara ara kanama oluyor alttan muayeneden sonra başladı neden bitmiyo ki hep böyle mi devam edecek acaba

Ben de 3 kiloyu gecsin yeter diyorum. Gecen nst girdigimde bana da guzel dedi sadece. Bakalim bana da bu gittigimde cati muayenesi yapacakmis

kızlar ya vücuttaki ödemin geçmesi için ne yapabilirim canım acıyo yürüyemiyorum rahat oturamıyorum ayaklarım bacaklarım çok ağrıyo

Duş aldım geçti kasılmalarim şimdi eşimi bekliyorum yarım saate gelir işten. Ama duş süper kasılma olunca hemen tavsiye ediyorum. Bir de bele masaj yaptırın diyor ebe

kızlar ya vücuttaki ödemin geçmesi için ne yapabilirim canım acıyo yürüyemiyorum rahat oturamıyorum ayaklarım bacaklarım çok ağrıyo
Tuzu kes kullanma bide bol su iç çok idrara çık. Ödem ağrı yapmaz magnezyum eksikliğinden ağrı olur günde 2 şişe maden suyu içmeye çalış. Son zamanlar oluyor malesef iyi kötü idare ediyoruz canım

Duş aldım geçti kasılmalarim şimdi eşimi bekliyorum yarım saate gelir işten. Ama duş süper kasılma olunca hemen tavsiye ediyorum. Bir de bele masaj yaptırın diyor ebe
Ben duştan çıkamıyorum ki. Yorgunluk çok fazla var bende değerlerin düşüklüpünden sanırım. Allahım son günler daha da zor geçiyor sen yardımcımız ol

12 saat aç kalınıyor planlı da ama anı olan da tok olunsa da yapacak bisi yok zoraki durum .
Gaz yapacak şeyler yememeyi tercih edebilirsin birgün öncesi.
Doktorum anlatırken yarim saatte bitiyor odaya geliniyor falan demişti ama bazen durumlar değişebiliyor. Mesela ben ameliyathaneye indim ama benden önce ki işlem uzadığı için yarım saat bekletildim. Anestezi geç etki etti o da 10 dk kadar etkiledi. Her hastane bekletmiyormus ama işlem sonrası sıcak bir alan da 10_20 dk kadar beklettiler beni dikişten sonra.
Bebeği benden önce aldılar ameliyathane soğuk oluyor. Bebek bakım yeri var hasta katında oraya götürmüşler ben odaya çıkmadan bebeği odaya götürmemişler ben odaya çıkınca getirdiler bebeği.
Yemek ne kadar süre sonra geldi onu hatırlamıyorum, uyuşukluk geçince ayağa kaldırıyorlar.
Ağrı kesici türü ile ilgili bilgim yok ama süte geçmeyen türdendir büyük ihtimal taburcu olurken parol veriyorlar ağrı kesici. Ameliyat olduğu için antibiyotik iğne yapılıyor bunla alakalı o zaman bi bilgim yoktu ama antibiyotik için probiyotik öneren doktorlarda var.
Aklına takılan olursa sorabilir insan unutuyor zaman geçtikçe

Sancısı başlayanlar var ben erken doğururum dıye bekliyorum ama canta bıle hazır değil sancı da yok sadece gece catı agrısı var en son nst den sancı da cıkmadı bizim oğlan gelmek istemıyor galıba sancısı olanlar sağlıkla bebişlerine kavuşsun inşallah

Kız sen neden hazırlamıyosun çanta 38.haftadasın

Doğurasım yok ya kalsın orda biraz doğum dan korkuyorum ondan galıba bi de doktor bana erken olabılır dedi neyın rahatlığındayım bende bilmiyorum
Yok yok bu işin daha erkeni mi kalmış sen hazırlıklı ol minnak ne zaman isterse ozaman gelsin

kızlar merabalar .1 haftadır çok afedersiniz isalim.be bir türlü geçmedi bugünde kontrol vardı.doktorum vir bölüme yönlendirdi.benimşe aynı durumu yaşayan varmı?yada yakınında yaşamış olan

Allah iyiligini versin, 38 haftanin erkeni mi kalmis artik.
Bu aksam dogarsa napcan canim, bence hazirla sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…