2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok fazlaymış canım ihmal etme sen onu bi tahlil felan yaptırsaydın doğum yaklaşınca ishal olur derler ama 10 da çokmuş
evet canım ya çok kötüyüm niye oldu böyle bilemedım bu ishal değil baska birşey yediğim midemde durmuyo.birde üstüne basurum çıktı kombomoldu

su çok içiyorum zaten idrara da sık çıkıyorum benim ödem yediklerimden içtiklerimden olmadı 2 3 gündür hastanede verilen serum ve ilaçlardan oldu dünden beridir çok zorlanıyorum yürümekte ayakta durmakta. İlk çocukta hiç olmamıştı ama bunda aşırı ilaç yüklediler canım çok kötüymüş

kızlar merabalar .1 haftadır çok afedersiniz isalim.be bir türlü geçmedi bugünde kontrol vardı.doktorum vir bölüme yönlendirdi.benimşe aynı durumu yaşayan varmı?yada yakınında yaşamış olan
Ben vucudun doguma bir hazirligi diye okumustum ishal olmayi.

hazırla çantanı ne olur ne olmaz canım bak bende erken daha dedim hep geçiştirdim aman hazırlarım ne olcak sanki dedim birden sancım tuttu hastaneye yatırdılar çantanı getirt doğum olabilir dediler çok şükür olmadı çıktım ama olabilirdi de şuan çantam hazır bekliyorum tetikte

kızlar merabalar .1 haftadır çok afedersiniz isalim.be bir türlü geçmedi bugünde kontrol vardı.doktorum vir bölüme yönlendirdi.benimşe aynı durumu yaşayan varmı?yada yakınında yaşamış olan
Canım az zamanın kalmış. Doğuma yakın isal oluyormuş, bebek rahat geçsin diye vücut kendini doğuma hazırlıyormuş, bu nedenle bağırsaklar boşalıp temizleniyormuş. Öyle demişti bir arkadaş.

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.Normal doğum istiyordum benek makat geliş dedi doktor sezeryan olacak bayramın ilk günü....
son ana kadar donmuyor mu bu sipalar.
Yani mesela 37 ye kadar donmemisse daha da donmez mi deniliyor.

Hayirli dogumlar olsun insallah canim simdiden.

Kızlar forumda sıkıntı mı var mı giremiyorum 2-3 gündür girmiyor. Programı kaldırıp tekrar yükledim yine aynı. Uygulamadan girmedim şuan bura geni aklıma geldi

Anladım canım evet ilaçların etkiside olabilir. Ayaklarını yüksek yere koy yatarken biraz insin şişliği. Bide çok ağrın olursa minoset yada parol al biraz rahatlatır. Ayaklarını akşamları tuzlu soğuk suya koy yada yatmadan önce duşa gir ayak bacak ağrısına iyi geliyor. Benimde gece kasık bel bacak ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım gezdim evde. En son duşa girdim rahatladım sabah 7 de yattım uyumuşum. Allah yardımcımız olsun valla son zamanlarımız Rabbim hepimize güç kuvvet versin.

Aslında herşeyi aldım sadece cantaya koycam bugun annem de korkutu az kaldı her an doğurabilirsın dıye yarın inşallah hazırlarım artık

bebeğin kilosu maşallah canım gayet iyi doğana kadar zaten artar yine,artık bu son haftalarımız yavaştan kasılmalar vs oluyor,evde takip et dinlen iyice canım
hadi inşallah canım zamanında alırsın kucağına benim de lekelenmem oluyo ya açık pembe şeklinde ara ara kanama oluyor alttan muayeneden sonra başladı neden bitmiyo ki hep böyle mi devam edecek acaba
inşallah hepimiz canım,benim pembe ve ya kırmızı deil olsa hemen hastaneye gitmem gerekiyormuş,alttan muyeneden sonra olmuş olsa geçmesi gerekirdi neden devam etsin ki canım anlamadım tekrar bi kontrole mi gitsen acaba,kanama vs açıklık yapıyormuş,benim son kanamada 1cm açıldı şimdilik önemli deil dendi,kanama başlarsa hemen gel dediler her türlü riskteyim,canım en son hastanede 6.5kilo toplam serum yedim bana çıkarken tuzu azalt ya da bırak dediler ve bol bol su iç dediler,ben evde salatalık falanda yiyorum bol bol şimdin indi benim şişlikler
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı.Normal doğum istiyordum benek makat geliş dedi doktor sezeryan olacak bayramın ilk günü....
Hayırlı olsun bayram şekeriniz geliyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…