kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Ben carşaf-yastık yüzü de aldım.. Yattıgımız oturdugumuz yerler içimize sinsin.. Refakatcn için bikaç atıştırmalık da alabilirsin, bazen giriş cıkış problemi olabiliyor hastanelerde, ya da gelen yemekler yenmiyor.. Valla düşündükçe cantamı bavula ceviresim geliyor..hmm yazmayı unutmuşum çünkü
-Şırınga aldım çay kaşığı yerine
-Hastane çıkış kıyafeti de tamam
-Sıcak su torbasını düşünmemiştim
Teşekkürler canım
Ben de uyuyamadım hafta başında İdrar yolu enfdksiyonuna bakıldı temizdi ama acayip yanıyorum ve hep çişim varmış gibi acayip baskı ve sizi hissediyorum neden olur kiAyy uyku tutmadı dön dön dön bı hoş oldumponçik de çok hareketli kasigima kasigima.vurup duruyor uyumak istiyorum yookk beceremedim bi sinir oldm valla
Sağlıkla gelsin inşaallah bebeğiniz Rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunAllah analı babalı büyütsün dualarımız sizinle
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunAllah analı babalı büyütsün dualarımız sizinle
Canım hiç korkma panikte yapma. Rabbim evladını sana seni evladına bağışlasın. Sağ salim kavuş yavruna inşallah. Hayırlı doğumların olsun dualarımız seninle. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Sen ve bebeğin Allah’a emanet olun inşallah
hepinize çok teşekkür ederim canlarım.birazdan hastaneye gideceğimSağlıkla gelsin inşaallah bebeğiniz Rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin
Ay ben hergün içiyorum ya , iç gitsin bişi olmaz.Kızlar kahve içiyor musunuz yaklaşık 5 aydır içmiyorum ama canım nasıl cekiyor gebelikten önce günde 2fincan içerdim çok zor oldu ayrılmamız bir günlüğüne 1fincan türk kahvesi içsem bir şey olmaz herhalde değil mi
Ayyy hadi bakalım gelsin prenses , dualarımızdasın.kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Ben her sabah türk kahvesi fincanında filtre kahve içiyorum.
günde 1 bardak Türk kahvesinden bir şey olmuyor önemli olan Mg'leri.
Haydaaa benim bebeğim de 3.400'dü doktor hiç öyle bir şeyden bahsetmedi... Biraz erken değil mi ?
Aa neden skintiya girdi ki. 4 kilonun ustu skintili diyolar
kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Hastane çantalarınız ne kadar minnak :) benimki koca valiz oldu. Tabi tekerlekli olsun içini açınca neyin nerde olduğu belli olsun istedim o yüzden büyük valizi çıkarttım ama böyle bir çantaya da sigamazdim heraldeGünaydın
Dün sonunda yıkayıp ütüleme bitti hastane çantamıda hazırladım sıra beklemekde
Hayırlısıyla kolaylıkla kucağına al inş canımkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
Dualarımız seninle, sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Hadi hayırlısı olsun canım bakalım perşembeye de az kaldıcanım 38. hafta dolacak zaten haftaya, aslında çok da erken değil gibi.
çatı muayenesinde 3-3.200 e kadar kaldırır vücudun demişti, hep de minyon giderken şimdi çok kilolu çıktı birden tam anlamadık, haftaya yine çatı muayenesi yapacak ama eğer olmazsa sezeryana alırım hemen dedi
Şimdiden geçmiş olsun. Sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin kızını.kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Bu sadece hemşireye verilecek olan çantaHastane çantalarınız ne kadar minnak :) benimki koca valiz oldu. Tabi tekerlekli olsun içini açınca neyin nerde olduğu belli olsun istedim o yüzden büyük valizi çıkarttım ama böyle bir çantaya da sigamazdim heralde
Valla bende bakınca aynı şeyi düşündüm benim kocaman oldu daha da bir sürü koyacağım şey varHastane çantalarınız ne kadar minnak :) benimki koca valiz oldu. Tabi tekerlekli olsun içini açınca neyin nerde olduğu belli olsun istedim o yüzden büyük valizi çıkarttım ama böyle bir çantaya da sigamazdim heralde
Canım bence başka yere de baktır. Bende de aynısı oldu başka hastanede baktırdım sıkıntı çıkmadı. Benimde tansiyonum yoktu.yok canım tansiyonum hep 9 a 5 10 a 7 falan çıkıyor öyle yüksek tansiyon sorunum olmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?