- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
çok teşekkür ederim canım. allah razı olsun inşallah.Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sende çok takma kafana Allah’a bırak. Çok düşünüp strese girincede olmuyor. Allah gönlüne göre versin canım
kızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Gynoferon iciyorum ben sabah aksam. Ferro sanol iciyordum degistirdi. Cekirdekli kuru uzum ve pekmez bir de. Limonla beraber. C vitamini demir emilimini arttiriyor.Günaydın kızlar benim oğlanda durmuyor geceleri hiç. Sabaha kadar uyumuyorum geziyorum evin içinde. Oturduğum ve yattığım zaman deliriyor resmen. Sıradan bi tekme değil canımı yakıyor artık o derece vuruyor hareket ediyor. Çok şükür dün gece biraz sakindi ilk defa deliksiz uyudum. Kızlar benim kanım çok düşük çıkmıştı doktor bana ferplex diye bi kan ilacı verdi sabah akşam içiyorum. 1 aydan fazladır. İlacın faydası oluyormu diye tekrar baktırdı kanıma hala çok düşük doğuma kadar kanını yükseltmemiz lazım dedi. Ne yiyip içeyim ben kanım yükselmesi için. Siz ne kullanıyorsunuz kansızlık için
Benımkı de kız canım, benım de kızımla takım sac bandım,benım terlıgım onun da aynı sekıl cıceklı mınnos ayakkabıları varAa evet 1 tane ben de alt acma koydm. Kiz olacak benimki. Sac bandi koydum foto cekimi icin. Gumus kapak aldim dha bugun dogurmadan gelirse onlari da koycam
Ben kendime almadim sac bandi. Bebis icin aldim zaten o da cocuk icinmis buyuk biraz. Arkasindan baglicam artikBenımkı de kız canım, benım de kızımla takım sac bandım,benım terlıgım onun da aynı sekıl cıceklı mınnos ayakkabıları var
Banada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olurGynoferon iciyorum ben sabah aksam. Ferro sanol iciyordum degistirdi. Cekirdekli kuru uzum ve pekmez bir de. Limonla beraber. C vitamini demir emilimini arttiriyor.
Onun dışında kırmızı et ve baklagiller de bayağı iyi diye biliyorum. pekmez dokunmuş olabilir belki evet. ben de her gun ıcmıyorum unutuyorum acıkcası pekmezi . bazen hapı bile içmeyi unutuyorum.aklıma geldikce 1-2 üzüm yiyorum işte. bana artık kan tahlili de yapmadı doktor.Banada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olur
Canım bendede durum aynı dahiliye de tedaviye başladım hala düzelmedi. Şimdi tekrar bakıyorlar hala düşükse takviye yapacaklar. Ben bayağı bişey denedim doğal yollarla ama faydası olmadı bana. Sende ihmal etme çok önemli oGünaydın kızlar benim oğlanda durmuyor geceleri hiç. Sabaha kadar uyumuyorum geziyorum evin içinde. Oturduğum ve yattığım zaman deliriyor resmen. Sıradan bi tekme değil canımı yakıyor artık o derece vuruyor hareket ediyor. Çok şükür dün gece biraz sakindi ilk defa deliksiz uyudum. Kızlar benim kanım çok düşük çıkmıştı doktor bana ferplex diye bi kan ilacı verdi sabah akşam içiyorum. 1 aydan fazladır. İlacın faydası oluyormu diye tekrar baktırdı kanıma hala çok düşük doğuma kadar kanını yükseltmemiz lazım dedi. Ne yiyip içeyim ben kanım yükselmesi için. Siz ne kullanıyorsunuz kansızlık için
Ben o iki ilacı da 3 aydır deniyorum ama bir parça faydası bile olmadı. Son bi daha bakalım dediler bekliyorum sonucuBanada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olur
evet erken doğum oldu malesef 34 haftalık doğdu kızım 10 gün kadar küvöz de kaldı şimdi iyi çok şükür kendisi henüz çok çok ufak ama inşallah daha iyi olacak teşekkür ederimmD u t 1 Temmuzda doğum yapmışssınız. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızınız nasıl siz nasılsınız?. Umarım her şey yolundadır
Canım dusuk derken kac cıktı acaba degerın.Banada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olur
Ben de 3 haftadır kilo almadım, hareketim falan da yok aynı beslenme devam bebek büyüyemedi mi diye tedirgin oldum. Bugün kontrole geldim bakalım nasıl gelişimi, kilo olayını da sorarım doktoraBenim kilo alımım durdu, sizde durumlar nasıl?
Beşinci ayda 3, altıncı ayda 3, yedinci ayda 2, sekizinci ayda (şuan) 1 kilo aldım. Yeme düzenim aynı sadece yürüyüşleri arttırdım.
Bebeğin büyümesinde vs sorun yok. Sadece şu yüzden merak ettim; burada sizlerden doğum yaklaşımca kilo alımı duruyor gibi şeyler okumuştum. Bu kilo alımındaki yavaşlama/durma doğuma yakın olduğumu mu gösteriyor acabasizin kilo alımlarınız nasıl?
Benim son kontrolümde ben az kilo almama rağmen (2kg) bebek normalden fazla kilo alıp birazcık öne bile geçmişti. Bebek alacağını alıyor sanırım, o yüzden içim rahat. Senin de için rahat olsunBen de 3 haftadır kilo almadım, hareketim falan da yok aynı beslenme devam bebek büyüyemedi mi diye tedirgin oldum. Bugün kontrole geldim bakalım nasıl gelişimi, kilo olayını da sorarım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?