2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok teşekkür ederim canım. allah razı olsun inşallah.

Dularım sizinle, hoş gelsin güzellikler getirsin inşallah minik

Günaydın kızlar benim oğlanda durmuyor geceleri hiç. Sabaha kadar uyumuyorum geziyorum evin içinde. Oturduğum ve yattığım zaman deliriyor resmen. Sıradan bi tekme değil canımı yakıyor artık o derece vuruyor hareket ediyor. Çok şükür dün gece biraz sakindi ilk defa deliksiz uyudum. Kızlar benim kanım çok düşük çıkmıştı doktor bana ferplex diye bi kan ilacı verdi sabah akşam içiyorum. 1 aydan fazladır. İlacın faydası oluyormu diye tekrar baktırdı kanıma hala çok düşük doğuma kadar kanını yükseltmemiz lazım dedi. Ne yiyip içeyim ben kanım yükselmesi için. Siz ne kullanıyorsunuz kansızlık için

Gynoferon iciyorum ben sabah aksam. Ferro sanol iciyordum degistirdi. Cekirdekli kuru uzum ve pekmez bir de. Limonla beraber. C vitamini demir emilimini arttiriyor.

Aa evet 1 tane ben de alt acma koydm. Kiz olacak benimki. Sac bandi koydum foto cekimi icin. Gumus kapak aldim dha bugun dogurmadan gelirse onlari da koycam
Benımkı de kız canım, benım de kızımla takım sac bandım,benım terlıgım onun da aynı sekıl cıceklı mınnos ayakkabıları var

Benımkı de kız canım, benım de kızımla takım sac bandım,benım terlıgım onun da aynı sekıl cıceklı mınnos ayakkabıları var
Ben kendime almadim sac bandi. Bebis icin aldim zaten o da cocuk icinmis buyuk biraz. Arkasindan baglicam artik

Gunaydin. Az once akciger gelistirici igne vuruldum. Plesantadaki direnc devam ediyorsa bebege yeterli kan gitmiyorsa acil sezaryene almamiz gerekebilir. Etmiyorsa da bebege ve sana bir zarari yok dedi. Iki doz yapilacakmis. Bugun kan tahlilleri yapilacak, yarin dopplere ve ultrasona giricem. 3 kez de NTS'ye sokuyolar gunde.

Gynoferon iciyorum ben sabah aksam. Ferro sanol iciyordum degistirdi. Cekirdekli kuru uzum ve pekmez bir de. Limonla beraber. C vitamini demir emilimini arttiriyor.
Banada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olur

Onun dışında kırmızı et ve baklagiller de bayağı iyi diye biliyorum. pekmez dokunmuş olabilir belki evet. ben de her gun ıcmıyorum unutuyorum acıkcası pekmezi . bazen hapı bile içmeyi unutuyorum.aklıma geldikce 1-2 üzüm yiyorum işte. bana artık kan tahlili de yapmadı doktor.

Merhabalar bebeğin kafası 4 hafta önde gidip sağlıklı olan varmı??
Düne kadar 2 hafta önde gidiyordu..dünkü gittiğim kontrolde 4 hafta çıktı, kendimi çok kötü hissediyorum..
Profesöre yönlendirdi, başına detaylı bakılacak..inşallah bir sorun çıkmaz..
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Canım bendede durum aynı dahiliye de tedaviye başladım hala düzelmedi. Şimdi tekrar bakıyorlar hala düşükse takviye yapacaklar. Ben bayağı bişey denedim doğal yollarla ama faydası olmadı bana. Sende ihmal etme çok önemli o

Günaydın kızlar
Umarım herkes iyidir

Bende daha belirti falan yok, ilk gebelik diye mi acaba ?

Zaten daha olmasın da bilemedim hiç

Günayydin benim de dun doktor randevum vardi. Iyi gecti sukur. Karin cevresinin minikligi devam ediyor, minyon dogacagi kesinlesti gibi. Idrar tahlillini artik 2 haftada bir istiyorum ,dedi doktor. Kontroller de haftada bir şuan. Haftayaki kontrolde cati muayenesi var. Egzersiz verecekmis muayeneden sonra. Ardindan da tekrar nst ye girdim. Bem de durumlar böyle

Ben o iki ilacı da 3 aydır deniyorum ama bir parça faydası bile olmadı. Son bi daha bakalım dediler bekliyorum sonucu

D u t 1 Temmuzda doğum yapmışssınız. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Kızınız nasıl siz nasılsınız?. Umarım her şey yolundadır
evet erken doğum oldu malesef 34 haftalık doğdu kızım 10 gün kadar küvöz de kaldı şimdi iyi çok şükür kendisi henüz çok çok ufak ama inşallah daha iyi olacak teşekkür ederimm

Benim kilo alımım durdu, sizde durumlar nasıl?

Beşinci ayda 3, altıncı ayda 3, yedinci ayda 2, sekizinci ayda (şuan) 1 kilo aldım. Yeme düzenim aynı sadece yürüyüşleri arttırdım.

Bebeğin büyümesinde vs sorun yok. Sadece şu yüzden merak ettim; burada sizlerden doğum yaklaşımca kilo alımı duruyor gibi şeyler okumuştum. Bu kilo alımındaki yavaşlama/durma doğuma yakın olduğumu mu gösteriyor acaba sizin kilo alımlarınız nasıl?

Canım dusuk derken kac cıktı acaba degerın.
Benımde dusuk baya, 4.67 gıbı
bır deger.
Alt sınırında altındaydı,sımdı alt sınıra geldı ıkı ayda anca

Ben de 3 haftadır kilo almadım, hareketim falan da yok aynı beslenme devam bebek büyüyemedi mi diye tedirgin oldum. Bugün kontrole geldim bakalım nasıl gelişimi, kilo olayını da sorarım doktora

Ben de 3 haftadır kilo almadım, hareketim falan da yok aynı beslenme devam bebek büyüyemedi mi diye tedirgin oldum. Bugün kontrole geldim bakalım nasıl gelişimi, kilo olayını da sorarım doktora
Benim son kontrolümde ben az kilo almama rağmen (2kg) bebek normalden fazla kilo alıp birazcık öne bile geçmişti. Bebek alacağını alıyor sanırım, o yüzden içim rahat. Senin de için rahat olsun Benim doktor randevum haftaya, senin doktorun yorumunu merakla bekliyorum. Çıkınca yaz olur mu?
Bebeğinle güzel buluşmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…