2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendıme

Benım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendıme
Benim de kocaman büyük boy valiz götürüyorum. Eşimin, kendimim ve bebeğin ihtiyaçlarını hepsini tek bir yere koydum elimizde fazladan bir şey olmasın diye. Hatta bebeğin ihtiyaçlarını da hep fazla koydum ki hastaneye ziyarete kimse gelmeyecek, sırf eşya için de yormayalım diye.

Ay bnde hep unutuyorum ilacımi ya yaklask 2-2.5 ay önce başladım dekor ilacina feramat vermisti onu 1 kutu ii kötü içtim kabızlık yaptı bnde diğer gidişimde değiştirdim. Geçen ayın 19 u idi 1 ay olmuş yani smdi baktım kutuya 4 tane içmişim hep unutuyorum başucumda da duruyor halbuki

Günaydın canım.benim minik te bir hafta geriye düştü 35.haftada 2300 du.sizin kilo kaç çıktı ve hangi haftadasiniz

Herkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.

Diğer hamileliklerimde de ilk aylarlar 3 er 4 er kilo alırken son aylarda 1 1 almıştım ben. Bu da aynı şekilde hatta ben 1 kilo vermişim bnm hakkında hiç bi hamileligimde bulantım olmadı kimisi başta çok zayiflayip snradan çok alıyor belli olmuyor yani.13 kilo aldım ben 35. Haftam

Ultrasondan ultrasona ddgisebiliyor, 2 hafta bile oynayabiliyor. Farkli bir ultrasona gidebilirsiniz. Olcumler %100 dogruyu gostermiyor. Birkac sayfa once bebek kilosuyla alakali da yazisilmisti. Ultrasonun 3.800 gosterdigi bebekler 500 gram az doğabiliyor.
Kilo hesabi olcumlere gore yapildigindan olcumlerin birebir dogru olmayabileceginin bir gostergesi.

Benim de durdu canım hatta ay başında gıtmıstım bir de dun gittim doktora. 15 gunde hıc kılo almayınca tedırgın olmustum ama bebek 500 gram almış yaklaşık. sanırım normal.

Hayırlısı olsun canım. sağlıkla alırsın umarım kucağına. hepimiz alırız inşallah. Bende de tedirginlik var. artık doğsa da sağsalim diyorum. bazen de daha vakti var mı acaba diye düşünüyorum.

Amin canım teşekkür ederim inşallah cümlemizin ki sağlıkla gelsin. 37den sonra prematüre sayılmıyor artık, vakitli olmuş oluyor. Senide çok bekletmez umarım miniğin
Son aylar özellikle bu sıcaklarda hiç çekilmiyormuş gerçekten. Bir arkadaş daha yazmıştı ona katılıyorum, bir daha gebelik planlarsam hazirandan sonrasını bende es geçeceğim kasıma kadar falan

Selamlarr oh hadi hayırlı olsun, tarih de netleşmiş sayılır artık, çifte bayram gelecek demek sizin eve

Merhaba canım,
benim de 6 ağustos olarak görünüyor doğum tarihim tabi biz normal beklediğimiz için doktor herhangi bir şey demedi.
Nedense ben 29 Temmuzda gelir diye düşünüyorum tamamen hissiyat

fakat halen kasılmam falan yok. nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar selam nst için sıra bekliyorum bebiş 3150 gr olmuş. 37+2’deyim. Nst sonrasında çatı muayenesine gireceğim. Birkaç gündür kasık ağrısı çekiyordum özellikle dün akşam çok ağrıdı meğersem bebişin kafası iyice aşağıya inmiş yola girmiş. birkaç saate normal mi sezeryan mi olacağım öğreneceğim. Artık hopla zıpla merdiven in çık spor yap dedi doktorum gelmesini istiyoruz artık dedi Gelişimini tamamlamış çok şükür

Ben 30. Haftadan beri cok azz kilo aliyorum. Gebelik sekeri de cikmisti . Karbonhidrat az, protein bol yiyorum. Benim bebek minyon, bu yuzden defalarca sordum doktora, kilo almiyorum bir sorun olur mu diye. Proteinli yiyorsun sorun yok, dedi. Kilo alimi duranlar belki sizde karbonhidrati azaltiniz oyuzden olabilir. Ben toplamda 5 kilo aldim.

Selamlarr oh hadi hayırlı olsun, tarih de netleşmiş sayılır artık, çifte bayram gelecek demek sizin eve
Teşekkür ederim Aynen öyle olacak inşallah hayırlısıyla
Hiç kasılması olmayıp direkt doğum kasılmaları olanlar da oluyor benim gibi sürekli kasılma yaşayıp gerçeğe dönüşmeyende Çok bekletmeden hayırlısıyla gelsinler vakitlice inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…