Benım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendımeHastane çantalarınız ne kadar minnak :) benimki koca valiz oldu. Tabi tekerlekli olsun içini açınca neyin nerde olduğu belli olsun istedim o yüzden büyük valizi çıkarttım ama böyle bir çantaya da sigamazdim heralde
Benim de kocamanBenım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendıme
benimki de orta boy, büyük valize mi geçirsem diye düşünüyorumBenım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendıme
Ay bnde hep unutuyorum ilacımi ya yaklask 2-2.5 ay önce başladım dekor ilacina feramat vermisti onu 1 kutu ii kötü içtim kabızlık yaptı bnde diğer gidişimde değiştirdim. Geçen ayın 19 u idi 1 ay olmuş yani smdi baktım kutuya 4 tane içmişimBanada ilk gynoferon vermişti hap olarak düşük çıkınca yeterli gelmiyor dedi değiştirdi. Şimdiki ilacım tekli şişelerde şurup gibi. Kan içiyorum sanki kıpkırmızı rengi. Bu bile normalde günde 1 adet içiliyomuş sen sabah akşam iç dedi. Ona rağmen hala düşük. Canım ben hamileliğim 20. Haftalarında kansızlığım var diye pekmez içtim hergün yarım çay bardağı. Bir kaç gün sonra heryerim kabardı kaşınmaya başladım. Doktorum ilaç ve krem verdi geçmeyince cildiyeye git dedi. Cildiye doktoru hamilelikte kaşıntı olabiliyor dedi. Kan testi yaptı herşeyim temiz çıktı. Sadece bi merhem yaptırdı eczaneden özel bunu sür dedi ama malesef hiç faydası olmadı. 1 aya yakın çektim kaşıntıyı. Egzama gibi heryerim pul pul oldu döküldü. Sonra annem dedi pekmez içiyorsun acaba omu ağır geliyor bi bırak bakalım içme dedi. Pekmezi bıraktım kaşıntım geçti. Şimdi pekmez içmeyede korkuyorum. Ya tekrar dokunursa diye. Ama kara üzüm ve c vitamini deneyim bakalım belki faydası olur
Günaydın canım.benim minik te bir hafta geriye düştü 35.haftada 2300 du.sizin kilo kaç çıktı ve hangi haftadasinizGünayydinbenim de dun doktor randevum vardi. Iyi gecti sukur. Karin cevresinin minikligi devam ediyor, minyon dogacagi kesinlesti gibi. Idrar tahlillini artik 2 haftada bir istiyorum ,dedi doktor. Kontroller de haftada bir şuan. Haftayaki kontrolde cati muayenesi var. Egzersiz verecekmis muayeneden sonra. Ardindan da tekrar nst ye girdim. Bem de durumlar böyle
Diğer hamileliklerimde de ilk aylarlar 3 er 4 er kilo alırken son aylarda 1 1 almıştım ben. Bu da aynı şekilde hatta ben 1 kilo vermişimBenim kilo alımım durdu, sizde durumlar nasıl?
Beşinci ayda 3, altıncı ayda 3, yedinci ayda 2, sekizinci ayda (şuan) 1 kilo aldım. Yeme düzenim aynı sadece yürüyüşleri arttırdım.
Bebeğin büyümesinde vs sorun yok. Sadece şu yüzden merak ettim; burada sizlerden doğum yaklaşımca kilo alımı duruyor gibi şeyler okumuştum. Bu kilo alımındaki yavaşlama/durma doğuma yakın olduğumu mu gösteriyor acabasizin kilo alımlarınız nasıl?
Ultrasondan ultrasona ddgisebiliyor, 2 hafta bile oynayabiliyor. Farkli bir ultrasona gidebilirsiniz. Olcumler %100 dogruyu gostermiyor. Birkac sayfa once bebek kilosuyla alakali da yazisilmisti. Ultrasonun 3.800 gosterdigi bebekler 500 gram az doğabiliyor.Merhabalar bebeğin kafası 4 hafta önde gidip sağlıklı olan varmı??
Düne kadar 2 hafta önde gidiyordu..dünkü gittiğim kontrolde 4 hafta çıktı, kendimi çok kötü hissediyorum..
Profesöre yönlendirdi, başına detaylı bakılacak..inşallah bir sorun çıkmaz..
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Ben de orta boy valiz hazırladım tekerlekli. eşime de sırt çantası hazırladık karışmasın diye. Bence normal sıkıştırmaya gerek yok.Benım de sizin gibi oldu şuan acaba fazla sey mı koydum dedım kendıme
Benim de durdu canım hatta ay başında gıtmıstım bir de dun gittim doktora. 15 gunde hıc kılo almayınca tedırgın olmustum ama bebek 500 gram almış yaklaşık. sanırım normal.Benim kilo alımım durdu, sizde durumlar nasıl?
Beşinci ayda 3, altıncı ayda 3, yedinci ayda 2, sekizinci ayda (şuan) 1 kilo aldım. Yeme düzenim aynı sadece yürüyüşleri arttırdım.
Bebeğin büyümesinde vs sorun yok. Sadece şu yüzden merak ettim; burada sizlerden doğum yaklaşımca kilo alımı duruyor gibi şeyler okumuştum. Bu kilo alımındaki yavaşlama/durma doğuma yakın olduğumu mu gösteriyor acabasizin kilo alımlarınız nasıl?
Hayırlısı olsun canım. sağlıkla alırsın umarım kucağına. hepimiz alırız inşallah. Bende de tedirginlik var. artık doğsa da sağsalim diyorum. bazen de daha vakti var mı acaba diye düşünüyorum.Herkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
Amin canım teşekkür ederim inşallah cümlemizin ki sağlıkla gelsin. 37den sonra prematüre sayılmıyor artık, vakitli olmuş oluyor. Senide çok bekletmez umarım miniğinHayırlısı olsun canım. sağlıkla alırsın umarım kucağına. hepimiz alırız inşallah. Bende de tedirginlik var. artık doğsa da sağsalim diyorum. bazen de daha vakti var mı acaba diye düşünüyorum.
Herkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
Merhaba canım,Herkese merhaba.
Dün 35+6ydim, 2500 çıktı. 2700 küsür civari dogar, dedi.Günaydın canım.benim minik te bir hafta geriye düştü 35.haftada 2300 du.sizin kilo kaç çıktı ve hangi haftadasiniz
Maşallah mı diyeyeim dikkat mi diyeyim bilemedimBenim kilo alimim son gaz devam kizlar herhangi bi durma soz konusu degil18 kilo aldim 34+0 bugun
Teşekkür ederimSelamlarroh hadi hayırlı olsun, tarih de netleşmiş sayılır artık, çifte bayram gelecek demek sizin eve
Hiç kasılması olmayıp direkt doğum kasılmaları olanlar da oluyor benim gibi sürekli kasılma yaşayıp gerçeğe dönüşmeyendeMerhaba canım,
benim de 6 ağustos olarak görünüyor doğum tarihim tabi biz normal beklediğimiz için doktor herhangi bir şey demedi.
Nedense ben 29 Temmuzda gelir diye düşünüyorum tamamen hissiyat
fakat halen kasılmam falan yok. nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?