2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim kilo alimim son gaz devam kizlar herhangi bi durma soz konusu degil 18 kilo aldim 34+0 bugun
Maşallah kız merak ettim rekor kimse Su An bende 12 aldım 35 w artık doğumdan sonra veririz hayırlısıyla zamanında gelsin lerde valla erken doğacak stresi fena

Bende muayeneden çıktım 35 w 2600 olmuş ınş durur da biraz daha kilo alır en azından haftasını tamamlasa daha çok mutlu olucam

Son düzenleme:
dun catı muayenesı yapılmıstı. doktorum da pembe veya kahverengı deıl kırmızı kanaman olursa onemlı demıstı dun. şımdı tuvalete gıttım kahverengımsı akıntım var endıselenmelımıyım bılemedım.

kendimi o kadar şartlandırdım ki 29 Temmuz'a inşallah ondan erken gelmez ağustos başı da olur :)

Ya evet nst'de hiç kasılma çıkmadı benim kuzenimde lapsss diye suyu geldi birden

Alttan muayenelerde kanama oluyor ama benim kaç gün sürdü az az normal adet kanaması gibi olmuyorsa sıkıntı yapma

H Havva Aras biliyorum doğumumuz aynı zamanada denk geliyordu.. ordan hatırladım hatta o ara çok etkilenmiştim unutmicam arkadaşım söz aklımdasın o masada senin ve doğacak olan bebeğin için dua edicem sancıyla... Rabbim sendende razı olsun.. hayırla sağlıcakla kucagını boş bırakmasın AMİN

ben de benzer durumdayım canım, bebiş bi şekilde vitaminini mineralini alıyor bizden neyse ki

Maşallah kuzuya hadi hayırlı haberlerle zaman geçsin inşallah

Karbonhidratı değilde çikolatayı azalttım ben kışın çok yiyordum smdi hava sıcak olunca bayiyor artk 2 aydır filan çok nadir yiyorum. Luppocu amca gibi bnm de günlük halleylerim dondurnalarim meşhurdu, onları azaltinca kilo durdu

Kuzu kahve akıntılarım aylardır var bende drlar aktif parlak kırmızı kanama olmadığı sürece sorun yok dedi

Normalde bende cok severim ama nedense bu hamilelikte tatlı canım hiç istemedi belkide ondan aşırı kilo almadım tatlı türlerin çok etkisi oluyor kiloda gerçekten.

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun inşallah yavrucuk

Canım sıkıntı yoktur kendini ğzme sakın sağlıkla alırsın kucağına

merkur_kedisi Allah yardımcın olsun dualarım seninle tüm herkesle,sağlıkla al kucağına bekliyoruz güzel haberlerini

Mesela ben sabaha doğru 4-5 gibi wc ye kalktığımda falan içiyorum. Bu demir ilaçlarını mide boşken ve c vitamini içeren içecekler ile tüketmek emilimi arttıyormuş.
Bunlara dikkat ediyor musun?

Canım sağlıkla kucağına al inşallaah

Maşallah kız merak ettim rekor kimse Su An bende 12 aldım 35 w artık doğumdan sonra veririz hayırlısıyla zamanında gelsin lerde valla erken doğacak stresi fena
Veririz ya kiloyu hic dusunup kendime stres yapamiycam sekerde cikmadi nasilsa istedigimi yiyorum bi daha hamilelik planlamiyorum surda kalmis 4-5 haftam aman kilo almiyim demiyorum hic. Oglumda 17 kilo almistim hemen vermistim dogumdan sonraki bikac ay icinde. Onun guveni var sanirim veririm yine bikac ay icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…