2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

canım haftan da iyi ben de olsam senin yerinde erkenden olsun isterim yaa aman gelsin dibimde otursun, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

ben de 2 aydir tatli yemiyorum. Seker çıkmadan önce ruyalarim doğum temaliydi, suan cesit cesit tatlilar goruyorum ben yiyemedigim icin esim de yemiyor, o da bir süzüldü

Aynen canım şekerin yoksa hiç takılma ben ilk hamileliğimde 49kiloyla başlamıştım tam 21 kilo almıştım ama öyle kilolu durmuyordum doktorum hep doğumdan sonra toparlanman zor olacak derdi doğurdum eve geldim 7 kilo gitmişti 2 ay sonra sadece 2 kilo fazlam kalmıştı bu hamileligimde de 17 kilo aldım hiç takılmıyorum

Canım benim 30. haftadan beri durmuş durumda ben değilde bebek kilo alıyor. Bu sabah kontrolüm vardı 2.350 olmuş kuzucum artık doğuma kadar ben değilde bebek alırmış :)

merhaba güzel anneler neredeyse doğum öncesi kiloma döndüm ben. 1 kilo falan fazla sanırım. 5 kilo almıştım hastaneden dönünce 3.5 u gitmiş ama şimdi de süt olsun diye yemek durumundayım. bilemiyorum aladabilirim. kilolar gider dert etmeyin.

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun inşallah yavrucuk
inşallah canım, bütün yavrucuklar sağlıkla gelsin
Canım sağlıkla kucağına al inşallaah
Teşekkür ederim canım inşallah
canım haftan da iyi ben de olsam senin yerinde erkenden olsun isterim yaa aman gelsin dibimde otursun, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Gönlüm hep bayram öncesindeydi zaten doktorumda daha çok 29u üzerinde durunca öyle karar verdim hayırlısı olur umarım , teşekkür ediyorum canım

ben de 2 aydir tatli yemiyorum. Seker çıkmadan önce ruyalarim doğum temaliydi, suan cesit cesit tatlilar goruyorum ben yiyemedigim icin esim de yemiyor, o da bir süzüldü
Bizde de tam.tersi eşim de benle birlikte kilo aldı kendimi kötü hissetmemi istemiyor herhalde ocakta sigarayı bıraktı yaklaşık bi 10 kilo aldı, doğumdan snra iyi bi diyet paklar bizi

bu güzel mesajınla öyle mutlu oldumki. amin amin amin canım.

beni de kışın sufle yaktı
Rekor bendee..

23 Kg aldım

Bende diyecektim ki :) 26 kilo ile papatya_2014 ufak ara farkla
Ben 2kilo aldımgebelik şekeri diyetinden galiba

2 kilo muuu :) maşallah ben normal hayatımda hafta sonu abartsam 2 kilo alıyordum

Cıkkk 28 kg bende

çok yakınım sana

Açıkçası kiloya takmıyorum ben ya veririz elbet 9 ayda alınan kilo 2 ayda gitmesin de 9 ayda gitsin bir şey olmaz :) nasılsa önümüzde kış kazaklardan pek belli olmaz

Benim midem hiç bulanmadı başlarda ve dolayısıyla öyle kilo veren gruptan değilim, baştan beri tam gaz devam

Kızlar sabah kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür kızım 2.350 gram olmuş. Kaşıntı için gitmiştim kan verdim akşama sonuçları çıkacak. Ortalama doğum tarihim 20 ile 25 Ağustos arası , onun dışında bende ki deli cesareti ile Çeşmeye tatile gidiyoruz ailecek 1 Ağustos ve 7 Ağustos arasında doktorumdan izin çıktı. Umarım denizde doğurmadan gelirim Bu hafta yıkama işlerini yapıcam tatil dönüşüne hiç iş bırakmadan doğumu beklemeyi düşünüyorum :)

Canım benim 30. haftadan beri durmuş durumda ben değilde bebek kilo alıyor. Bu sabah kontrolüm vardı 2.350 olmuş kuzucum artık doğuma kadar ben değilde bebek alırmış :)
Ohh ohh maşallah benim de öyle olacak herhalde, oysa etrafımdakiler son aylar çok kilo alınıyor diye korkutmuştu hep beni. Kontrolüm haftaya, bakalım durum ne olacak. Bir ek sorum daha var sana Bu kontrolünde nelere baktı doktor, neler konuştunuz? Doğuma dair konuştunuz mu?
Benim doktor doğumla ilgili ser verip sır vermiyor daha belli olmaz diye ama zihinsel olarak kendimi hazırlaimak da istiyorum. Yani doktorum biraz doğuma dair konuşsun istiyorum çünkü.

Sağlıkla al kucağına inşallah canım Yekta beyi

Son düzenleme:
Canım bence başka yere de baktır. Bende de aynısı oldu başka hastanede baktırdım sıkıntı çıkmadı. Benimde tansiyonum yoktu.
pazartesi yine tahlil vercem zaten canım kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Zaten başlangıç dediler çok az protein kaçağı var ondan olabilir dedi doktor kullandığım ilaçlar yapabiliyormuş ilaçları dünden beridir içmiyorum biraz daha rahatım fazla şişmiyo

geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz zamanında gelir

Hayırlısı olsun canım Allah sağsalim sağlıklıca kavuştursun

Gebelik şekerinin etkisi geçince sepet sepet luppolar halleyler alıcam, beni de görürsünüz sosyal medyada, “aa byzantium bu” dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…