Maşallah kuzuya bekler dahaBende muayeneden çıktım 35 w 2600 olmuş ınş durur da biraz daha kilo alır en azından haftasını tamamlasa daha çok mutlu olucam
Herkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
ben de 2 aydir tatli yemiyorum. Seker çıkmadan önce ruyalarim doğum temaliydi, suan cesit cesit tatlilar goruyorumKarbonhidratı değilde çikolatayı azalttım ben kışın çok yiyordum smdi hava sıcak olunca bayiyor artk2 aydır filan çok nadir yiyorum. Luppocu amca gibi bnm de günlük halleylerim dondurnalarim meşhurdu, onları azaltinca kilo durdu
Aynen canım şekerin yoksa hiç takılma ben ilk hamileliğimde 49kiloyla başlamıştım tam 21 kilo almıştım ama öyle kilolu durmuyordum doktorum hep doğumdan sonra toparlanman zor olacak derdi doğurdum eve geldim 7 kilo gitmişti 2 ay sonra sadece 2 kilo fazlam kalmıştı bu hamileligimde de 17 kilo aldım hiç takılmıyorumVeririz ya kiloyu hic dusunup kendime stres yapamiycam sekerde cikmadi nasilsa istedigimi yiyorumbi daha hamilelik planlamiyorum surda kalmis 4-5 haftam aman kilo almiyim demiyorum hic. Oglumda 17 kilo almistim hemen vermistim dogumdan sonraki bikac ay icinde. Onun guveni var sanirim veririm yine bikac ay icinde
Canım benim 30. haftadan beri durmuş durumda ben değilde bebek kilo alıyor. Bu sabah kontrolüm vardı 2.350 olmuş kuzucum artık doğuma kadar ben değilde bebek alırmış :)Benim kilo alımım durdu, sizde durumlar nasıl?
Beşinci ayda 3, altıncı ayda 3, yedinci ayda 2, sekizinci ayda (şuan) 1 kilo aldım. Yeme düzenim aynı sadece yürüyüşleri arttırdım.
Bebeğin büyümesinde vs sorun yok. Sadece şu yüzden merak ettim; burada sizlerden doğum yaklaşımca kilo alımı duruyor gibi şeyler okumuştum. Bu kilo alımındaki yavaşlama/durma doğuma yakın olduğumu mu gösteriyor acabasizin kilo alımlarınız nasıl?
Beni geçen olacağını hiiç düşünmemiştimCıkkk 28 kg bende
inşallah canım, bütün yavrucuklar sağlıkla gelsinHayırlısı olsun inşallah sağlıkla doğsun inşallah yavrucuk
Teşekkür ederim canım inşallahCanım sağlıkla kucağına al inşallaah
Gönlüm hep bayram öncesindeydi zaten doktorumda daha çok 29u üzerinde durunca öyle karar verdim hayırlısı olur umarım , teşekkür ediyorum canımcanım haftan da iyi ben de olsam senin yerinde erkenden olsun isterim yaaaman gelsin dibimde otursun, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Bizde de tam.tersi eşim de benle birlikte kilo aldı kendimi kötü hissetmemi istemiyor herhaldeben de 2 aydir tatli yemiyorum. Seker çıkmadan önce ruyalarim doğum temaliydi, suan cesit cesit tatlilar goruyorumben yiyemedigim icin esim de yemiyor, o da bir süzüldü
bu güzel mesajınla öyle mutlu oldumki. amin amin amin canım.H Havva Aras biliyorum doğumumuz aynı zamanada denk geliyordu.. ordan hatırladım hatta o ara çok etkilenmiştim unutmicam arkadaşım söz aklımdasın o masada senin ve doğacak olan bebeğin için dua edicem sancıyla... Rabbim sendende razı olsun.. hayırla sağlıcakla kucagını boş bırakmasın AMİN
beni de kışın sufle yaktıKarbonhidratı değilde çikolatayı azalttım ben kışın çok yiyordum smdi hava sıcak olunca bayiyor artk2 aydır filan çok nadir yiyorum. Luppocu amca gibi bnm de günlük halleylerim dondurnalarim meşhurdu, onları azaltinca kilo durdu
Rekor bendee..
23 Kg aldım
Ben 2kilo aldımgebelik şekeri diyetinden galiba
Cıkkk 28 kg bende
Ohh ohh maşallahCanım benim 30. haftadan beri durmuş durumda ben değilde bebek kilo alıyor. Bu sabah kontrolüm vardı 2.350 olmuş kuzucum artık doğuma kadar ben değilde bebek alırmış :)
Sağlıkla al kucağına inşallah canım Yekta beyiHerkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
pazartesi yine tahlil vercem zaten canım kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Zaten başlangıç dediler çok az protein kaçağı var ondan olabilir dedi doktor kullandığım ilaçlar yapabiliyormuş ilaçları dünden beridir içmiyorum biraz daha rahatım fazla şişmiyoCanım bence başka yere de baktır. Bende de aynısı oldu başka hastanede baktırdım sıkıntı çıkmadı. Benimde tansiyonum yoktu.
geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz zamanında gelirGunaydin. Az once akciger gelistirici igne vuruldum. Plesantadaki direnc devam ediyorsa bebege yeterli kan gitmiyorsa acil sezaryene almamiz gerekebilir. Etmiyorsa da bebege ve sana bir zarari yok dedi. Iki doz yapilacakmis. Bugun kan tahlilleri yapilacak, yarin dopplere ve ultrasona giricem. 3 kez de NTS'ye sokuyolar gunde.
Hayırlısı olsun canım Allah sağsalim sağlıklıca kavuştursunHerkese merhaba.
Gebelik şekerinin etkisi geçince sepet sepet luppolar halleyler alıcam, beni de görürsünüz sosyal medyada, “aa byzantium bu” dersinizKarbonhidratı değilde çikolatayı azalttım ben kışın çok yiyordum smdi hava sıcak olunca bayiyor artk2 aydır filan çok nadir yiyorum. Luppocu amca gibi bnm de günlük halleylerim dondurnalarim meşhurdu, onları azaltinca kilo durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?