2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah kuzuya hadi hayırlı haberlerle zaman geçsin inşallah

Çok teşekkürler canım. Çatı muayenesi güzel geçti normal doğum için uygunmuş. Nstde de 20’lerde çıktı sancım. Şuan için artık beklemedeyiz Bu arada çatı muayenesi çok kısa sürüyormuş merak ediyordum çok. Çok az bir acı oldu 10 saniyede geçti.

Valla canım genel olarak bebeğin gelişimi plasentası , suyunu ve doğum pozisyonunu aldığını konuştuk. Başından beri normal doğum istediğim için usulca bekliyoruz şuan için benim doktorum da çok bilgi vermiyor akışına bıraktık herşeyi biz sende öyle yap canım zamanı gelince herşey olması gerektiği gibi olacak sonuçta :)

Demek ki zamanı şimdiymiş. Her şey güzellikle sonuçlandın inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Doğumun kolay olsun. Belki de doğdu ben bunları yazarken mis gibi bebek kokusuyla yeni bir hayata hoşgeldin. Sağlıkla mutlulukla büyümesi nasip olsun

Benimki de başından beri hep büyüktü 2 hafta idi sonra 3 hafta oldu. Geçenlerde gittim 5 hafta dedi toplastilar acilde baktılar ettiler 3 kere ultrasona girdim 3 frkli doktorda. En sonuncusu dedi ki 3 hafta önde görünüyor bakıyorum bakıyorum anormal bisi yok nasıl bakmış bunlar...b bana da baya atraksiyon yaşattılar. O psikoloji ile sancı çıktı serum aldım filan. Ucu de aynı cihazda oldu 1 saat içinde. Yani demem o ki doktorlara asla güven yok. Eksik olmasınlar ama olay bu

Gözün aydın şimdiden o zaman ne güzel bayram şekerini alacaksın sağlıkla kucağına alman nasip olsun. Bir temmuz bebeği daha geliyor o halde.

Kontrolden çıktım, bebek 2100 gr olmuş ama karın çapı biraz küçük baş çevresi ve bacak boyu iyi. Üçünün ortalamasına göre belirleniyor ya kilo aslında 2100 den daha azdır, minik bebek olacak dedi. Ben tahmin ediyordum zaten, oğlumun da karın çapı küçüktü hep 2800 falan beklerken 2430 gr doğmuştu. 3 hafta önceki kontrolde 1600 gr dı 500 gr almış büyümüş benim kilo almamama rağmen.

Gözün aydın şimdiden o zaman ne güzel bayram şekerini alacaksın ❤ sağlıkla kucağına alman nasip olsun. Bir temmuz bebeği daha geliyor o halde.
Sağol canım evet hep Ağustos başı olur diye düşünmüştüm bende ama :) Olsun ucundan anası gibi temmuz ayı bebesi olur
hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım inşallah

Saglık sorunun yoksa takma canım, bn oglumda kac kılo aldm hatırlamıyorum bıle..
Amaa epey sısmıstım.
Sonra hamıle kaldıgım kılodan bıle zayıfladım.
Kız da sısılır derler ama bunda hıc sısmedım.
Ye gıtsn yanı ıkı bebeyle elbet verılır

Şeker testinin temiz çıkmasından sonra nasıl rahatlamışim belli değil. Ayrıntılar ektedir.

Eklentiler

• Screenshot_20200717-160535.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
Benimde kontrolüm vardı 3020 gr 50cm olmuş yavrucuğum 29 temmuzda muhtemelen olacak sezeryanım geçmiyor zaman 2 haftadan az kaldı çok şükür
Maşallah kuzuya, bizim de yarın kontrolumuz 34+6 bakalım ne dicek bize de. 3 haftadır gitmedim bnde 2 haftaya düşürmüştü de taşındık ettk derken gidemedm

Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah

Kızlar vakit buldukça okumaya yazmaya çalıştım. Ben de bu pazartesi minigime kavuşacağım inşallah. 38+0 da gelişimi iyi risklwri göz önünde bulundurarak bekleyemiyoruz. Malum 3. kez ayni yerden kesilip dikilecek. Dua ederseniz cok sevinirim. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi insallah.

İnsallah saglikla sihhatle gelsin minik

Güzel haberlerini alalım inşallah canım. O zaman son 3 gün sağlıkla gelsin miniğin

Gebelik şekerinin etkisi geçince sepet sepet luppolar halleyler alıcam, beni de görürsünüz sosyal medyada, “aa byzantium bu” dersiniz

Gebelik sekeri yasayan herkesin hayali herhalde benim de hayalim kasikla dondurma yiyebilmek. Bir de tost makinesinden yeni cikmis dumani tuten ekmege bal kaymak sürüp kahvalti yapmak. Allaahhiiiimmm dusuncesi bile ne hoş cikolatanin tadini unutmus olabilir miyim diyorum arada, hafizamda canlandirmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…