- 24 Kasım 2019
- 234
- 560
- 23
- 35
Maşallah kuzuya hadi hayırlı haberlerle zaman geçsin inşallah
İnşallah canımSağlıkla al kucağına inşallah canım Yekta beyi ❤
Amin canım canım hepimizi inşallahHayırlısı olsun canım Allah sağsalim sağlıklıca kavuştursun❤
Valla canım genel olarak bebeğin gelişimi plasentası , suyunu ve doğum pozisyonunu aldığını konuştuk. Başından beri normal doğum istediğim için usulca bekliyoruz şuan için benim doktorum da çok bilgi vermiyor akışına bıraktık herşeyi biz sende öyle yap canım zamanı gelince herşey olması gerektiği gibi olacak sonuçta :)Ohh ohh maşallahbenim de öyle olacak herhalde, oysa etrafımdakiler son aylar çok kilo alınıyor diye korkutmuştu hep beni. Kontrolüm haftaya, bakalım durum ne olacak. Bir ek sorum daha var sana☺ Bu kontrolünde nelere baktı doktor, neler konuştunuz? Doğuma dair konuştunuz mu?
Benim doktor doğumla ilgili ser verip sır vermiyor daha belli olmaz diye ama zihinsel olarak kendimi hazırlaimak da istiyorum. Yani doktorum biraz doğuma dair konuşsun istiyorum çünkü.
Demek ki zamanı şimdiymiş. Her şey güzellikle sonuçlandın inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Doğumun kolay olsun. Belki de doğdu ben bunları yazarkenkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum .
Benimki de başından beri hep büyüktü 2 hafta idi sonra 3 hafta oldu. Geçenlerde gittim 5 hafta dedi toplastilar acilde baktılar ettiler 3 kere ultrasona girdim 3 frkli doktorda. En sonuncusu dedi ki 3 hafta önde görünüyor bakıyorum bakıyorum anormal bisi yok nasıl bakmış bunlar...b bana da baya atraksiyon yaşattılar. O psikoloji ile sancı çıktı serum aldım filan. Ucu de aynı cihazda oldu 1 saat içinde. Yani demem o ki doktorlara asla güven yok. Eksik olmasınlar ama olay buMerhabalar bebeğin kafası 4 hafta önde gidip sağlıklı olan varmı??
Düne kadar 2 hafta önde gidiyordu..dünkü gittiğim kontrolde 4 hafta çıktı, kendimi çok kötü hissediyorum..
Profesöre yönlendirdi, başına detaylı bakılacak..inşallah bir sorun çıkmaz..
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Gözün aydın şimdiden o zamanHerkese merhaba.
Bugün 29 Temmuz ve 4 Ağustos olarak (bayram öncesi ve sonrası) gün seçeceği sundu doktorumuz.
37+5 te 29 temmuzda doğumum olacak büyük ihtimal. Beklemek istemiyorum geçmiş öykümden dolayı her yönden korkularım var. Bide 1 haftadır düzenli olmayan ama çok şiddetli kasılmalarım oluyor ve doğumumun üzerinden 15 ay geçtiği için riske atmak istemiyoruz. Hayırlısı olur umarım. Benden haberler de bu şekilde.
hayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım ♥
Amin canım canım hepimizi inşallah
Benim son kontrolümde ben az kilo almama rağmen (2kg) bebek normalden fazla kilo alıp birazcık öne bile geçmişti. Bebek alacağını alıyor sanırım, o yüzden içim rahat. Senin de için rahat olsunBenim doktor randevum haftaya, senin doktorun yorumunu merakla bekliyorum. Çıkınca yaz olur mu?
Bebeğinle güzel buluşmalar
Sağol canımGözün aydın şimdiden o zamanne güzel bayram şekerini alacaksın ❤ sağlıkla kucağına alman nasip olsun. Bir temmuz bebeği daha geliyor o halde.
Teşekkür ederim canım inşallahhayırlısı olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
İlk hamileliğimde 30 almıştım hepsini verdim. Bundada veririz Allah’ın izniyle sağlıcakla doğsunlar daBeni geçen olacağını hiiç düşünmemiştim
İnşallah doğumdan sonra hepsini verebiliriz
Saglık sorunun yoksa takma canım, bn oglumda kac kılo aldm hatırlamıyorum bıle..Veririz ya kiloyu hic dusunup kendime stres yapamiycam sekerde cikmadi nasilsa istedigimi yiyorumbi daha hamilelik planlamiyorum surda kalmis 4-5 haftam aman kilo almiyim demiyorum hic. Oglumda 17 kilo almistim hemen vermistim dogumdan sonraki bikac ay icinde. Onun guveni var sanirim veririm yine bikac ay icinde
Maşallah canım benimde salı belli olacak günü. Bayramdan önce alırız demişti doktor muhtemelen 29 olacak bizim deBenimde kontrolüm vardı 3020 gr 50cm olmuş yavrucuğum 29 temmuzda muhtemelen olacak sezeryanım geçmiyor zaman 2 haftadan az kaldı çok şükür
Maşallah kuzuya, bizim de yarın kontrolumuz 34+6 bakalım ne dicek bize de. 3 haftadır gitmedim bnde 2 haftaya düşürmüştü de taşındık ettk derken gidemedmBenimde kontrolüm vardı 3020 gr 50cm olmuş yavrucuğum 29 temmuzda muhtemelen olacak sezeryanım geçmiyor zaman 2 haftadan az kaldı çok şükür
Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallahkızlar yarın sabah saat 7de hastaneye yatışım yapılıyor.suni sancıyla doğumum gerçekleştirilecek.dualarınıza talibim.yüksek tansiyon nedeniyle doktorum ilaç verdi.15.9 gibi bir tansiyon varın gerisini siz düşünün.bugün ilaçla kaça düştüğnü öğrenmek için beni aradı ve 14.9 olduğunu söyledim .acilen doğum yapmam gerektiğini söyledi ve yarın gel dedi.sürecim bunşekilde ilerledi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarınızı esirgemeyin lütfen.❤❤hepiniz Allaha emanet olun.hakkı geçip bir soruma dahi cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepsinden razı olsun hakkınızı helal edin .buna keza özeldende yazıştığım arkadaşlarımada hayırlı güzel doğumlar diliyorum hepinizi çok öpüyorum❤❤❤.
İnsallah saglikla sihhatle gelsin minikKızlar vakit buldukça okumaya yazmaya çalıştım. Ben de bu pazartesi minigime kavuşacağım inşallah. 38+0 da gelişimi iyi risklwri göz önünde bulundurarak bekleyemiyoruz. Malum 3. kez ayni yerden kesilip dikilecek. Dua ederseniz cok sevinirim. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi insallah.
Güzel haberlerini alalım inşallah canım. O zaman son 3 gün sağlıkla gelsin miniğinKızlar vakit buldukça okumaya yazmaya çalıştım. Ben de bu pazartesi minigime kavuşacağım inşallah. 38+0 da gelişimi iyi risklwri göz önünde bulundurarak bekleyemiyoruz. Malum 3. kez ayni yerden kesilip dikilecek. Dua ederseniz cok sevinirim. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi insallah.
Gebelik şekerinin etkisi geçince sepet sepet luppolar halleyler alıcam, beni de görürsünüz sosyal medyada, “aa byzantium bu” dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?