2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağlıkla kucağınıza alın inşallaah

Dularımız sizinle Hoş gelsin, güzellikler getirsin

Ya sezaryen doğumun da bu yanı çok güzel değil mi ama, ben planlı biri olduğum için bana öyle geliyor ya da
Ne güzel tarih belli. Şimdi benim normal görünüyor, 37 den sonra bekleyeceğiz ama 3 hafta beklemek de gerekebilir, az değil. Kayınvalidem doğumda yanımda olmak istiyor, kadıncağız ne zaman geleceğini bilemedi bi türlü

Kızlar bişey sormak istiyorum. Malum doğumu yaz ayında yapıyoruz ve sıcaklarda lohusalık daha ağır ve kötü geçecek. Şahsen benim evim hiç esmiyor ve yanıyorum resmen. Bayanlar bebek bakmaya felan gelmeleri normal de kayınpeder felan uzaktan gelecekler var mı? Bizimkiler şehir dışında evde erkek olmasın dedim. Kaynana gelinde mecbur oda gelecek adam bildiğin bizim evde dert oldu nasıl yapacağımızı şaşırdık

En onemlı sey saglıkla gelmesı ama bana sezaryen hıcbır zaman sevımlı gelmedı.
Surprızlerı sevdıgım ıcındır belkı de.
Bır de kendı ıradesıyle gelsın ısterım bebısım.
Ama tabı once saglık.

Nasıl yaparsn bılmem ama tek kelımeyle sana ezıyet olur canm malesef.
Lohusa evınde es dısında erkek olmuyor...

Bizimkiler de birlikte gelecek, otobüsle gelmesi olmayacak çünkü şu dönemde. Ama belki kayınvalidemi bırakıp biraz kalıp döner kayınpederim. O da sevmez çünkü öyle uzun uzun kalmayı. Annemler alt katta oturuyor, babamla takılırlar artık diyorum kalırsa da :)

Bi de eşimin erkek kardeşi bizim şehirde iş buldu, 2 senedir işsizdi mühendis çocuk. Şimdi o da bizde kalıyor, deneme süresi gibi olduğu için. Doğuma kadar nolacak bilmem ama yani durumu bdv'ye yazsam yeridir Allah'tan hepsini çok çok seviyorum da katlanılmaz gelmiyor :)

Bende eşimde aynısını söyledik ama kırmakda istemiyorum. Acaba ayıp oldu mu diye de düşünüyorum.
Hayır canm ayıp olmaz,koca koca yaslara gelmıs ınsanlarn bazı seylerı soyletmeden dusunmelerı gereklı.
Sen sadece bebegıne odaklan,stres yapacak seylerı dusunme.
Lohusa demek sureklı bır memesı dısarı da demek emın ol

Canım bende çok seviyorum o yüzden düşünüyorum kırılmasınlar diye. İki kere gelmek zorunda O zaman çok zorlandım eşimde gördü halimi kibarca kaynanaya söyledik. Bayramdan önde okursa gelecek ama nasıl yapıcaz bakıcaz olmadı anneme göndericem napayım. Burda kalma durumu yok gibi olmasında zaten stres sıcak sıkıntı yok yok olmaz

Bende aynısını dedim affedersin Hollanda ineklerini gibi geziyoruz ortalıkta. Söyledik zaten de yine diyorum ya kırılmasınlar benim gibi olan çok vardır. Hayırlısıyla bi doğumu yapıp normal yaşantımıza geçseydik bi

Yaa zor geçtiyse haklısın işte, ben de şimdi rahat konuşuyorum da o gün geldiğinde ne derim bilmem. Geçen ay 15 gün filan birlikteydik, taşınma sürecimiz oldu, sağ olsunlar onlar olmasa hiçbir şey yapamazdık. Öyle bi rahatsızlığım da olmadı hiç, ona güveniyorum belki de. Ama lohusalığı hiç tecrübe etmedim tabi

ne güzel haberler yavaştan günler alınmış bebişler gelmeye hazır.. hepinizin gözü aydın.. sağlıcakla alın / alalım kucaklarımıza inşAllah.. bugün çok yoruldum temizlik yaptım şuan sağ kalçamda acayip bi ağrı var doğum sancısı diye nitelendirilmez diye düşünüyorum kızımda kıpır kıpır oda yoruldu sanırım..

Zor valla ne diyeyim, benzer bir konu bizdede olacak gibi
Kızlar sizi listede göremedim. Eklememi isterseniz ilk sayfadaki bilgileri gönderin ekleyeyim

Hayırlısı olsun:) inşallah herşey yolunda gider. Biraz erken degilmi, planlanan doğum tarihiniz 18agustos görülüyor.
Bayram öncesi alıcaz dedi Dr. Bir sürü sağlık sıkıntısı çıkınca. Yani şurda 10 gün felan var haftaya belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…