2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar sizin bebelerde 1 sa uyuyup 5 sa emiyor mu
Sürekli meme de benm bebe, doyuyor da, emin gibiyim
Siz de durumlar nasıl
Aynı şekerim doymadı die mama yapiorm çöpe gidiyor. İlk 10 gün hiç almadı, snra bikac ,15 CC içti smdilerde 30 a çıktık mama da icse yine meme istiyor ama çişimi tutmaktan idrar yolları enf olacak oturduğum yerden kalkamıyorum cadı kız yüzünden

Bir de oğlumda da oluyordu, gıda alerjisi vardı, şimdi kızım da aynı, popodan sprey cıkıyormuş gibi köpüklü hava çıkıyor
Sanırım o da alerjik çıkacak
Sizde de böyle olan var mı.

Gazı da başlıyor bu saatlerde demi.
Sabah 5 e kadar rahat emer durmadan
Sonra 2 saat uyuyup yine meme mesaisine başlar

Tamam cnm sağol o da aklımda olsun, yrn koru ya goturcem bakalım, almıştım randevuyu. Duruma göre snra bı de onu deneriz bı gidelim bakalim da.
Koruya devam edeceksen eğer yeni doğan çocuk sigortası var. Anne+bebek 10ar muayene, tahliller, kalça ultrasonu falan yıllık 1800 civarı. Avantajlı gibi geldi bana. Koru, medicana, liv de geçerli diye hatırlıyorum . Aklında olsun.

Bir de oğlumda da oluyordu, gıda alerjisi vardı, şimdi kızım da aynı, popodan sprey cıkıyormuş gibi köpüklü hava çıkıyor
Ay olmasın, olmasınlar. Küçük kızımda süt ve yumurta alerjisi vardı 2,5 yaşına kadar sürdü. Allahım neler çektik. Alerjik bebek çok zor

Cnm bnm zaten çalıştığım kurumun var, koru Liv lokman hekim Medical Park vs böyle büyük hastanelerle anlaşmalı, diğerine de gitsem ödeme yapıyorum farurasini alıp snra alıyorum kurumdan. Hastane farketmiyor oyuzden de istedigm yakin olmasi, iyi bı Dr olsn her an ulasabileyim düzenli takip etsin aylık iste. Kızları da ona götürürüm malum okul açılacak hasta olup olup gelecekler adam gibi bı Dr umuz olsn istiyorum

Gazı da başlıyor bu saatlerde demi.
Sabah 5 e kadar rahat emer durmadan
Sonra 2 saat uyuyup yine meme mesaisine başlar
Bizim bgn saat şaştı sabah 5-10 arası mesaideydik cnm artk bgn nolur bilemem diğer çocuklar olmasa o uyuduğu an bnde gözümü kapatcam da pek mümkün olmuyor

Kızlar sizin bebelerde 1 sa uyuyup 5 sa emiyor mu
Sürekli meme de benm bebe, doyuyor da, emin gibiyim
Siz de durumlar nasıl
meme emip kucakta kokusuyla keyf ediyor bizimki sıkılırsa yine emiyor hep gözler kapalı ama uyudu sanalım diye
Bana sezeryan kararı verildi pazar günü. 40+5te doğacak inşalllahh sağlıkla.
Sağlıkla kavuşun inşallah ne güzel durmuş o öyle 40 hafta

Bizim de kakasını yaptıktan sonra ishal gibi oluyor o dediğin hafif köpüğü bende görüyorum. Yediğimiz süt ürünlerine mi alerjileri var acaba ?

Benim kızın kakasida köpüklü geliyor bu alerjisi mi var demek
Tabi olabilir. Çocuk doktoruna sormak lazım.Bir yerlerde okumuştum bunu alerjiden dolayı köpüklü yapabiliyorlar.

Öyleyse bile biz, ufak bir diyet yaparak düzelmesini sağlayabiliriz.Çocuk doktorumuz bizi yönlendirir canım.

Bizimkiside bugün sabah 9 akşam 9 meaaisindeydi. Yahu emzir orda uyusun yatağa koy hıçkırık tutsun uyansın.. Resmen aklama kadar deha vu yaşadım. Sabahtan beri memede olan sütünde sürekli emmekten bitirdi. Anca 11 de uyudu şimdi de bayılmış gibi yatıyor uyandır tekrar emzir yapmaya korkuyorum. Bu arada siz kaç saatte bir bealitoesunuz. 2 saat az değilmi ya hemen geliyor

Bugünümün özeti olmuş babasının omzunda uyudu biraz ben de yemek yiyip kendime gelebildim, sonra emdi ve uyudu, baktım uyanacak gibi değil ben uyandırdım. Ben kendisi uyanmıyorsa 2,5-3 saati bekliyorum. Her ihtimale karşı 3 saati geçirmiyorum ama. Bazen yarım saatte bir emmek istiyor bazen uyumak dillerini çözene dek sabır diliyorum hepimize

[QUOTE="Dilko, post: 64992655, member: 957661"
Kızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
.
Ben henüz giyrirmedim zıbın ustune patikli alt ve uzun kollu üst giydiriyorm. Ankara..
[/QUOTE]
Bende giydiremıyorum bır gun kısa kol gıydırdım cok gaz yaptı sabaha kadar ağladı cesaret edip tekrar giydiremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…