2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oh maşallah
Doktor bir şey demediyse yeterli görmüştür ondan bir şey dememiştir yoksa malum artık doktorlarda meraklı hemen mama ver demeye Ya da biz öylesine denk geldik
Ben daha doğum yaptığım dakıka doktor mama ver ek olarak dedı bebek iri doymaz dedı bende ac kalmasın dıye bu paket aldım ama mecbur kalmadıkça vermiyorum en fazla 60 ml yapıyorum o da sütum yoksa.. sütüm de yetiyor cok sukur şimdilik... İnşallah böyle yetmeye devam eder mama verınce cok gaz yapıyor ondan da biraz vermemeye çalışıyorum doktor doğum dan cıkar cıkmaz mama ver deyınce şok olmuştum bana da öyle doktor denk geldi cocuk doktoru da kendi doktorum da ek ver dedı

Gunduz 2, saate bır uyusada uyanır gece 3 saate bır uyanır öyle emzirıyorum gece 2 saate bır uyandırmak istedım az emıp uyumak istiyor bende onun acılmasını bekliyorum ü3 saatte uyanıyor guzel emiyor benım de içim rahat edıyor öbur turlu ac kalıyor gıbı gelıyordu zorlamıyorum gece 3 saatı gecerse ben uyandırıyorum

Haklisin. Uykusuz kaldikca daha da evhamlaniyorum paradoks gibi, kisir dongu gibi. Vallahi yoruldum. Soyle arkama yaslanip derin nefes alabilmeyi isterdim.

Ben kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyoeum sadece. Onların metabolizmaları çok hızlı ve vücut ısıları bizden yüksek. Hastaneden çıkarken 24+ derecede üstünü örtmeden kısa kollu zıbın ve çorap dediler o şekilde gece gündüz çok rahat uyuyor şapka ve eldiven de takmıyorum. 24 ün altı ise zıbın ve ince tulum yine üstünü örtmeyin dediler.

Kizlar siz de geceleri asiri terliyor musunuz?
Terliyorum ama aşırı değil.
Şey gibi oldu “hayvanım ama evcil değilim” dkdk
Bende bu şekilde ama biraz da zorunluluktan
Benim oğlan kesinlikle üstünü örttürmek istemiyor anca çok derin uykusundayken örtebiliyorum.

Aynn canim, beklenmedik sekilde iri dogdu.
Antibiyotik agrikesici iciyorum da, agrikesici de emzirirken icmeyin yaziyor, ama dr yazdi bilemiyorum
Enfeksiyon falan kapmadan gecsin de..
10 gunse 10 gun, ya sabr diyecegim artik.

Dikişler, vücut toparlasin diye antibiyotik veriyorlar. Agri kesici parol yazdi. Hamileykende eklem zedelenmesi gecirdigimde de parol yazmislardi. Hamilelikte ve emzirme doneminde ilac kullanilmasini pek istemeyiz ama mecbur kaldigimizda parasetamol icerikli ilaclar digerlerine gore daha guvenilir demisti.

Kızlar bugün öğlen sezeryan ile 39+0 da doğum yaparak ağustos anneleri kervanının sonlarında yerimi aldım☺ Kalan arkadaşların darısı başına.
Maşallah canım benim
Allah analı - babalı bbüyütmeyi nasip etsin .
Sağlıklı güzel günleri olsun❤

süt sağma makinası alıp boşta kaldığın bir zMN sütünü sağabilirsin .bendenöyle yapıyorum.mesela akşam uyuyunca

Günaydın kızlar nasılsınız eminim hepiniz yorgunsunuzdur ilk 6 ay zor bir süreç emzirmesi gazi vs. Hele birde süt yoksa insan daha da strese giriyor. Bayılıyorum mesela her yediği içtiği süt olan annelere. Ben süt yapan herşey yememe rağmen su komposto yinede eskisi gibi olmuyor ama tabi bunu etkileyen yorgunluk uykusuzluk ya var.

Parol hiç geçirmiyor ama
Ek olarak dolorex de yazmış o biraz kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…