2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar,
Sizin bebişlerde memeden ayrılınca hala aç gibi aranıyor mu? Memede uyukluyor ayrılınca hiç yememiş gibi aranıyor. Güya 2.çocuk dillerini bir çözemedim. Açmı anlamıyorum ki
Evet aynisi bende de oluyor son bir kac gundur, benim ilk cocuk ac mi bu diye diye agliyorum

Yaaa hamileligim kadar güzel gecseydi keske lohusaligimda, her gun 2 saatte bir aglayacak bir sey buluyorum yaa, az once esimle kahvalti ettik, dusa gireyim dedim son 5 dakika kaldi bitirmesine, neyse girmicem seni yalniz birakmicam diye oturdum agladim... hic ilgilenemiyormusm gibi hissediyorum

Evet aynisi bende de oluyor son bir kac gundur, benim ilk cocuk ac mi bu diye diye agliyorum
Valla canım şu süt olayı benim psikolojimi bozuyor. Dünde sabahtan akşama kadar memedeydi. Süt dolmasına imkanda, vermiyor. Mecbur mama takviye yapıyorum eds yöntemi ile ama onuda ne kadar süre yapabilirim bilmem. Eşim 14 üne kadar evde sonrası ne olacak bakalım.birde 1 tane daha çocuk var sürekli memede nereye kadar. Bakalım 15.gün kontrolünde doktoru ne diyecek. Kilo aldım merak ediyorum. Bir an önce gelsin 6.ay

Kızlar bebişinizin dilinde pamukçuk oldu mu. Bizim dilimizin üzeri beyaz beyaz.

Meme ucuna sürülen lansinoh kremin pamukcugu engelledigini düşünüyorum ben iki oglumda da meme ucu icin kullandım ikiside pamukçuk olmadı
Var aslinda lansinoh kremim. İlk başlarda gümüş kapak kullandigim için krem surmedim. 1-2 gundur pamukcuk icin suruyorm ama gecmedi hala

Bugun doktor kontrolum vardi. Gitmisken asiri terledigimi de soyledim. Lohusalik donemi hormon degisiminden olabileceginu soyledi. Goguslerine ates basmamasina dikkat et dedi.

Dun sabah emzirme klinigindeki hemsire Luna'da sarilik oldugunu soyledi. Ben de Carsamba gununden beri daha bir sararmis goruyorum çocuğumu. Herkesinki iyilesirken benimki 3. haftada sarilasti. Bir de uyurken daha da sari gorunuyor. Uzerine eskiye oranla istahsiz zor uyanirmis gibi de gelince gece 1de acile goturduk. Kan aldilar bilirubine bakmak icin. Offf o nasil bir kan almadir. Cocuk içini ceke ceke agladi. O agladi ben agladim. Cok pisman oldum. 2 saat icinde cikti sonuclar, hangi birime göre bilmiyorum 250 cikti, 350 uzeri tedavi gerektiriyormus. Kisacasi bu asamada tedavilik bir sey yokmus. Anne sutu sariligindan suphelendiklerini soylediler. Ama diger her testi yapmadan resmi olarak anne sutu sariligi diyemeyiz dediler. Hastaneye yatisinizi yapip diger testleri yapmak gozlem altinda tutmak istiyoruz dediler. Bu kisim kimlere tanidik geldi Burda yazilacak cok sey var. Yazmisim varsayin. Ben cektim bebegime de cektirmeye hic niyetim yok. Psikolojimi bozdular, hamileligimi burnumdan getirdiler. Bir de hastane yatisi icin covid testi olacak 19 gunluk bebek.... dedim hayir evde gözlemleriz, ayakta hasta olarak kontrollere gelebiliriz. Idrarini kakasini takip edin, rengi degisirse ya da bebegin hal ve hsreketleri degisirse hemen gelin dedi. Bu anne sutu sariligi, 2. Haftada doruk noktasina ulasiyomus, ardindan azalmaya basliyormus. O yuzden cocuk bana 2. Haftanin bitmesiyle birden oldugundan da sari gorunmeye basladi. 4.5. haftada bitiyormus. Hadi insallah.

Kayinvalidem doyuyor kizim diyor mama vermedim daha bana kalsa ben coktan vermistm... eds yontemini nasil uyguluyorsun siringadan mi canim... valla 15 gun sonra kontrol var kilo vermemis olsun diye dua ediyorum

Bizde de var kusma ama sızıntı seklinde bacakları hic yerinde durmadığı için emzirdikten sonra bazen kusuyor benim ilk oglum fışkırtarak kusardı o yüzden buna razıyım
Sizinti gibi bir pirtik iste ama ne bileyim yaa valla napicagmi bilemedim

aling Bizde olmadı ama yeğenlerden hatırladığım kadarıyla Karbonatlı suyla temizleniyordu pamukçuk, yine de bi araştırmak da fayda var.

Ben de surekli az emdiginde sari mi ya bu cocuk diyorum kayinvalideme soruyorum şakakları sapsarı olur o belli olur diyor
19 günlük bebişimiz

Kayinvalidem doyuyor kizim diyor mama vermedim daha bana kalsa ben coktan vermistm... eds yontemini nasil uyguluyorsun siringadan mi canim... valla 15 gun sonra kontrol var kilo vermemis olsun diye dua ediyorum
Katater hortumunu göğsüme bağlayıp bir ucuna biberona bağlıyorum hem mememi emiyor hem mamayı alıyor. Benim göğüs büyük uç yok sağ taraf hele hiç yok alamıyor zorla ordsn veriyoruz. Göğsümden sütte sızma yapıyor diyorum var herhalde ama emmediği için kuvvetli tam indiremiyor herhalde

Merhaba kızlar,
Sizin bebişlerde memeden ayrılınca hala aç gibi aranıyor mu? Memede uyukluyor ayrılınca hiç yememiş gibi aranıyor. Güya 2.çocuk dillerini bir çözemedim. Açmı anlamıyorum ki
Olmaz mıı?? Emiyo bırakıyo, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum. Omzumdaki ağız mendiline saldırıyo, emmeye çalışıyo. Mütemadiyen meme

aling Bizde olmadı ama yeğenlerden hatırladığım kadarıyla Karbonatlı suyla temizleniyordu pamukçuk, yine de bi araştırmak da fayda var.
Annem de karbonatlı suyla siliyordu internetten okudum sakın silmeyin diyor. Lansinoh suruyorm bakalm smdi gogus uclarima. Doktoru aramaya utanir oldum
Her gun ariyorm

Benimde ucum yoktu canım, sağma makinası aldım ya da direkt uç çıkarıcılar var sağma makinası alamazsan. Ya da daha pratik şırınganın uçlu olan kısmını kesip terse çevir. Yani gögüs ucune şırınganın arka kısmı gelsin ordan yavaş yavaş çek

Olmaz mıı?? Emiyo bırakıyo, gazını çıkarmak için omzuma alıyorum. Omzumdaki ağız mendiline saldırıyo, emmeye çalışıyo. Mütemadiyen meme
Bu ara benimde öyle bir gün bir günü tutmuyor ne yazık ki... yarım saat emdiği vardı bir memeden şimdi 10 15 dakka emse dua ediyorum çünkü gögüste uyuyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…