2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim göbek kordonumuz düşeli iki gün oldu. Zibınında tam göbek deliği üstünde hafif kan lekeleri var. Normal mi değil mi bilemedik bir türlü. bilen tecrübe eden annelere danısmak istedim

Annem de karbonatlı suyla siliyordu internetten okudum sakın silmeyin diyor. Lansinoh suruyorm bakalm smdi gogus uclarima. Doktoru aramaya utanir oldum
Her gun ariyorm
Hadi ya vala bunu annelere söylesek kızarlar sizi öyle büyüttük de ne oldu diye aman utanma ya, işleri bu değil mi sonuçta :)

Normal doğum kesisi olan arkadaşlar benim dkişlerim düştü ama dikiş yeri beyaz görünüyor tutmamış mı acaba 20 gün sonra kontrolüm var 10.gün dikişlerimi kontrol etmişti doktor sorun yok demişti ama ufak açıklık olmuş bi yerde tutar demişti ayy valla bakmaz olaydım bakmadıysanız bakmayın 40ınızı bekleyin

33. Gündeyim. Hiç bakmadım. Bakmayı da düşünmüyorum 12 gün sonra kontrolüm var. Doğumdan 15 gün sonra gitmiştim doktora daha düşmemişti dikişlerim. Sanırım artık düşmüştür

Ben de surekli az emdiginde sari mi ya bu cocuk diyorum kayinvalideme soruyorum şakakları sapsarı olur o belli olur diyor
19 günlük bebişimiz
Benım oğlum sarılık oldu 3 gunlukken cok yuksek değildi ama bakınca anlıyordum göz beyazı sararıyor bı de 15, gunden sonra sarılık riskı azalıyor 12 gunlukken gaz için doktor a yine girmiştik sarılık olmaz artık korkma demişti

Benım kı de öyle salı günü kontrolu var sorcam doktora sanırım özellikle gaz çıkartmak için uğraşırken oluyor gazı çıkmayınca sütü atıyor mıdesi diye düşünüyorum
Bebek reflüsü deniyor kızlar buna bebeklerin mide kapağı olmadığı için geri gelmesi çok normal eger bebek kilo alıyorsa problem değil reflü yatakları felan kullanabilirsiniz

Her seyden bir sey cikariyorum

kızlar bebeğine emzik veren varmı? Yahu benimki sürekli memede, uyuyor orda yatağına alınca gözler fal taşı sonra gene aranmaya başlıyor. Emziğe alıştırsam bir sıkıntı olırmu acaba10 günlük olduk bu arada. Kullanan varmı emzik. Btün gün memede yoruldum. Süt birikmesinede izin vermiyor. Büyük kızımla ilgilenmek resmen mümkün değil. Allahtan kvalide var. Oda 1 aylık olup gidince ne yapacam bilmem. Emzik verince meme reddi olur mu o yüzden tedirginim. İlk kızımda emzik verdim ama o emmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…