Ankarada yakınlarda çocuk doktoru soran arkadaşlarım Hhamsigafabhreh
az önce instagramda bir sayfada sorulmuş ve yakın olarak Etimesgut A Life Hastanesi Mustafa Çağlar Yörgüç önerisi vardı birkaç farklı kişiden. Yorumlarına baktım az ama güzel. Bu da bir alternatif olsun.
Teşekkür ederim. Bugün medicalparkta gülsüm hanıma gittik. Biraz durumumuz acil diye. Sarılık çıktı . Tedavi süreci belli olsun Dr ile ilgili görüşlerimi bildiririm size.
kızlar bebeğine emzik veren varmı? Yahu benimki sürekli memede, uyuyor orda yatağına alınca gözler fal taşı sonra gene aranmaya başlıyor. Emziğe alıştırsam bir sıkıntı olırmu acaba10 günlük olduk bu arada. Kullanan varmı emzik. Btün gün memede yoruldum. Süt birikmesinede izin vermiyor. Büyük kızımla ilgilenmek resmen mümkün değil. Allahtan kvalide var. Oda 1 aylık olup gidince ne yapacam bilmem. Emzik verince meme reddi olur mu o yüzden tedirginim. İlk kızımda emzik verdim ama o emmemişti.
Teşekkür ederim. Bugün medicalparkta gülsüm hanıma gittik. Biraz durumumuz acil diye. Sarılık çıktı . Tedavi süreci belli olsun Dr ile ilgili görüşlerimi bildiririm size.
Biberon olarak ne kullanıyorsun. Bende mama takviyesi yapıyorum ama şuanda eds olarak. Memeyi bıraksın istemiyorum bu şekilde sürekli takviye yapmam gerekirse.
Biberon olarak ne kullanıyorsun. Bende mama takviyesi yapıyorum ama şuanda eds olarak. Memeyi bıraksın istemiyorum bu şekilde sürekli takviye yapmam gerekirse.
Kızlar bebeği yatakta yatmak istemeyen varmı? Benimkisi koyunca direk gözünü açıyor. Kucakta uyuyor. Hangi ara kucağa alıştı. Gaz çıkarmak için alıyorduk sadece
Biz de bugün Zekeriya bey e gittik karşılaştık mı acaba bu arada 1 ay aşısınıda yaptırdık koruda seninde aklında bulunsun canım sağlık ocağında risk almamış olursun
Kızlar bebeği yatakta yatmak istemeyen varmı? Benimkisi koyunca direk gözünü açıyor. Kucakta uyuyor. Hangi ara kucağa alıştı. Gaz çıkarmak için alıyorduk sadece
Biz de bugün Zekeriya bey e gittik karşılaştık mı acaba bu arada 1 ay aşısınıda yaptırdık koruda seninde aklında bulunsun canım sağlık ocağında risk almamış olursun
Aa yapiolar mi hiç bilmiyordum hep sağlık ocağında yaptırdık bgne kadar aşıları hep, ozaman gidince onu da soyliim sağol cnm. Biz 11 de gittik karsilasmismiyizdirki
Bnm ilk kızım kenfi yatağında hiç yatmadı ama bizim yatakta bizle çok güzel uyurdu. Eşim çok deli yatar çocuğu ezer die postalamistik onu kızla birlikte uyurduk
Aa yapiolar mi hiç bilmiyordum hep sağlık ocağında yaptırdık bgne kadar aşıları hep, ozaman gidince onu da soyliim sağol cnm. Biz 11 de gittik karsilasmismiyizdirki
kızlar bebeğine emzik veren varmı? Yahu benimki sürekli memede, uyuyor orda yatağına alınca gözler fal taşı sonra gene aranmaya başlıyor. Emziğe alıştırsam bir sıkıntı olırmu acaba10 günlük olduk bu arada. Kullanan varmı emzik. Btün gün memede yoruldum. Süt birikmesinede izin vermiyor. Büyük kızımla ilgilenmek resmen mümkün değil. Allahtan kvalide var. Oda 1 aylık olup gidince ne yapacam bilmem. Emzik verince meme reddi olur mu o yüzden tedirginim. İlk kızımda emzik verdim ama o emmemişti.
Canım ben de hem emzik hem biberon kullanıyorum. Emzik kullanmam gibi düşünüyordum ama almıştım yine de. Verdim ilk seferde tuttu zaten. Sürekli emmek istediği için verdim. Şuan ama sürekli emzik istemiyor emzirmem bitince uyanmasin diye memeyi cekip emzigi veriyorm oyle yatiriyorum. Sonra uyudugunda atiyor zaten. Uyaninca da istemiyor. Biberon da tek memeyi emzirirken digerini sagiyorum. Onu da biberonla veriyorum geceleri.
Kızlar benim de bugün kontrol vardı. Ben bu ay 200 gr almışım kızım 1 kg almış 2200 gr olmuş. Dr önden gidiyor. Bu haftalarda 2nin üstğnde olmasını beklemeyiz dedi. İnsülin direnci olabilir dedi. Benim şeker yüklemesi felan iyiydi ve bizim ailede şeker yok. Zaten öyle çok şeker de yemiyorum yemek de. Bol protein ağırlıklı besleniyorum et, yumurta, yoğurt, salata, badem, ceviz arada ufak tatlılar yiyorum o kadar. Eşim de 4.5 kg doğmuş. Genetik midir yoksa Şekerden midir ya böyle birşey başına gelen var mı siz çoğunuz doğurduğu için bilirsiniz dedim