2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Uzamış sarılığımız cıktı kan tahlilleri yapıldı 30 günlük bilurubin 14,9 insallah değerlerimiz temiz cıkar sarılıgımız düşer dua edin
Nasıl yani ? Sarılık ilk 10 gün önemli sonrasında deger düşer diye biliyorum ben. Sizinki hep 14 seviyesindemiydi ? Yoksa kaçtan 14e düştü ? Ve en önemlisi neden 1 ay geçmesine ragmen sıfırlanmadı ?? Doktor ne diyor ?

Bu arada emzirme sırasında sadece bir göğüs mü veriyorsunuz yoksa 2 göğsüde emiyormu bebişleriniz. Gece uykusunda 2 meme vermek çok zor oluyor sizler nasıl yapıyorsunuz.

Bu arada emzirme sırasında sadece bir göğüs mü veriyorsunuz yoksa 2 göğsüde emiyormu bebişleriniz. Gece uykusunda 2 meme vermek çok zor oluyor sizler nasıl yapıyorsunuz.
Sen gece uyuyon galiba
Valla biz uyumadığımız için uyanmak da iki meme vermek de zor olmuyor

15 er dk şeklinde verilir normalde ama bnm bebiş zaten hep meme de
Dk hesabı, sırası vs kalmıyor.

Bazen birini emip uyuyor, bazen ikisini bazen de ikisi de yetmiyor 3e 4 e döndürüyorum Gözümden uyku akarken emzirmeye çalışmak çok zor oluyor, mama kabı ve biberonlar bana bakıyor göz kırpıyor o anda her an bir çılgınlık yapabilirim

Kızlar 40.haftaya geldim hala tık yok yapılacak nerdeyse her şeyi yaptığımı düşünüyorum doğumu tetiklemek için bir öneriniz, tecrübeniz, tavsiyeniz var mı

Kızlar 40.haftaya geldim hala tık yok yapılacak nerdeyse her şeyi yaptığımı düşünüyorum doğumu tetiklemek için bir öneriniz, tecrübeniz, tavsiyeniz var mı
Pilates topunda zıplamayı deneyim bende beklemiyordum bu hareketle o gün sancımla gelsi

Iyo aksamlar kizlar bende kismetse kasim annesi olucam.Sizide takip ediyorum ne guzel sayfa bebislerle doldu.Kismet olursa biizim guribumizda boyle olsun.Benim 3.hamileligim ve sarılık hakkinda tecrubemi paylasmak isterim.2010 yilinda oglumu aldim kucagima ve 2 gunluktu sariliktan kuvezde yatti tam 12 gun uzamis sarilik dediler.sonra cikti kuvozden ve devam.etti 2 aya yakin bu surede capaya gitmistik ve bir suru tüp kan almislardi minnacik bebekten cok cektik.Ve anne sutu sariligi inatci sarilik dendi.ama emzirmeyi kesemeyiz dediler.yani 2 aya yaklasmadan gecmiyo bu.Tavsiyem arada 1 de olsa biberon mamasi vermeniz cunku rengi duzeliyodu.Bol.bol.da kayisi kompostosu icin.Faydasini cok goruceksiniz.Kizimda yaptim sadece 1 gun kuvozde yatti cunku kimseyi dinlemedim mama verdim.Bildiginizi yapin buyuklerinde cok karismasina izin vermeyin.yok mamaya alisir yok biberona alisir.Sariligi atlatana kadar destek verin bebelerinize.Gule gule saglikla buyutun bebeklerinizi darisi basimiza

Sen gece uyuyon galiba
Valla biz uyumadığımız için uyanmak da iki meme vermek de zor olmuyor

15 er dk şeklinde verilir normalde ama bnm bebiş zaten hep meme de
Dk hesabı, sırası vs kalmıyor.
Valla gündüz o kadar uykusuzki gece istemsiz bitap düşüyor bazen ama en geç 2.5-3 saate uyandırıyorum.Benim çaki gündüzlerin atarlı gülü daha 10 günlüğüz muhtemel biraz büyüsün gecede anamı ağlatır

Kizlae selam 34 hafta.3 gunluk hamileyim.ikinci bebegim.ve devlette yakin zamanda dogum.yapan tabi sezeryan tanidiginiz varmi ve kacinci haftada aliyolar biliyomusunuz

Ya kızlar yardııım yine yeniden acemilik ne zor yaa
Şimdi mesela 15 dakika bebiş emdi ve uyudu
Ya da yarım saat emdi uyudu,
İki şekilde de 2 2.5 saatte mi uyandırıyorsunuz

Ya kızlar yardııım yine yeniden acemilik ne zor yaa
Şimdi mesela 15 dakika bebiş emdi ve uyudu
Ya da yarım saat emdi uyudu,
İki şekilde de 2 2.5 saatte mi uyandırıyorsunuz
Şuan 12 dk emdi uyudu muhtemelen 1 saat snra kipirdanir yine. Uyanmazsa eklemem canıma minnet ben hiç uyandirmadim doğduğu günden beri en uzun uyuduğu 3.5 saat oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…