2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Eyvahlar olsun :) yaa bizim kizin sukur ki sorunu yok sanirim uyku ile hatta geceleri bazen 3.5 saat uyumasina izin veriyorum cunku kalkinca da guzel emmiyor...
diger arkadaslarinda bahsettigi gibi uyandirmak asiri derece de zor daha yeni yeni bir kac gundur kendi uyaniyor yoksa hic... zaten 5. Gunde uyandiramadigim ve besleyemedigim icin crpsi yuksek cikmisti hastanede kaldi

Ben de gözümün önünden ayirmiyorum,gece bile başındayım surekli,ben de anksiyete oldu resmen ama mesajını okumak rahatlattı biraz,demekki olabilen bir durum,tabi biz yine de doktora götüreceğiz bakalım inşallah bir daha öyle kötü kusmaz

Tabi götür canım doktor kilo alımına bakacak sıkıntı yoksa hiç bir tedavi uygulanmayacak her bebek kusar sadece sürekli üst değiştirmek yoruyor insanı

Yeni gün yeni bir kısır döngü. Emzir 1 saat omzuna al gaz için o başlasın aranmayauyulmadığı arandığı zaman bende direk süt yetmeme olayı geliyor. Resmen çetele tutuyorum. 11.gün bugün. Uykusuzluk değil ama bu emzirme işi en zorlandığım nokta. Çünkü eninde sonunda 2 ay 3 ayda olsa bir zaman sonra uyuyabişeveğini biliyorsun. Ama bu süt olayı en kötü 5-6 aya kadar yetiyor yetmiyor psikolojisine yöneltiyor insanı. Umarım sürekli aranması rekiflekstir.

Ca
Nasılsın canim benim dikişler açıldı iltihapladi 500luk antibiyotik kullanıyorum geçmezse yatiracagiz dedi 10 günlük meleğimi bırakmak zorunda kalmayayım Allahım
canm iyiyim sagol, ama cok üzüldüm sana
Niye açılmış ki dikişlerin, tekrar mı diktiler
Çarçabuk toparlan inşallah

Nasılsın canim benim dikişler açıldı iltihapladi 500luk antibiyotik kullanıyorum geçmezse yatiracagiz dedi 10 günlük meleğimi bırakmak zorunda kalmayayım Allahım
Geçmiş olaun Neden açıleı acaba? Hastaneye yatış yapılanı duymamıştım daha önce Bende çok dikkat ettim ama 1 3 tanesi tutmadı

Yok artık, bebek reflüsü diye bir şey var, henüz sindirim sistemleri gelişmemiş ama az ama çok tüm bebekler kusar. Emerken hava yutar kusar, fazlasını kusar, gazını çıkarır kusar. Bebek= kusma zaten. Hiç endişelenme fışkırır tarzda çok kusuyorsa götür doktora tabi ama diğer durumlar çok normal

merhaba kızlar bebekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütelim inşallah. Bizde bugun 18 günlük olduk. 5 gunlukken sarilik 18 çıktı giderek düştü 15 gunlukken 5 oldu cok şükür atlattık. Fakat 10 gunlukken tsh 35 cikti. 13 gunlukken bir daha bakildi 34 çıktı doktor değerler cok yuksek dedi ilerde zeka ve büyüme geriliği olabilir dedi dunyam başıma yıkıldı resmen. Sonra bebeğime hipotiroidi tanisi konuldu ve ilac başlandı. Başka bi hastaneye gittim 15 günlükken tsh 25e düşmüş ayrica ilaci da vermemiştim. Doktor giderek düşebilir dedi ama yine de ilaci kullan dedi yarin bir daha kontrole götüreceğim insallah daha da duser degerleri. Cok üzülüyorum

Tıpkısının aynısı kayınvalidem diyor kızım ağlamıyor aç değildir refleks olarak aranıyor, emzik ver rahat edersin diyor, kıyamıyorum yine emzirmeye çalışıyorum. Sürekli memede olunca da süt dolmuyor ağlamadığı sürece biraz bırakıp süt dolmasına izin vermeye karar verdim bugün, bakalım başarılı olacak mıyım

Ben ayagini altini tirnagimla kaşıyorum epey, burnunu sıkıyorum. Biraz da soyuyorum altinda pantolonu varsa. Ama ugrastiriyor tabi

Kızlar e bebekten reflü yatagi almistim,yatakla beraber kiraz çekirdekli yastıkda vardı,gaz sancısı için sizler hiç kullandınız mı ?

Kızlar e bebekten reflü yatagi almistim,yatakla beraber kiraz çekirdekli yastıkda vardı,gaz sancısı için sizler hiç kullandınız mı ?
Ben reflü yatağında yatırıyorum. Kiraz çekirdeğinden torbayı da kendim yapmıştım sıcak tutması için karnına koyuyorum ayağına tutuyorum iyi geliyor ama muhteşem sonucu yok tabi az olsa da rahatlatıyor ama.

Geçmiş olaun Neden açıleı acaba? Hastaneye yatış yapılanı duymamıştım daha önce Bende çok dikkat ettim ama 1 3 tanesi tutmadı
Biraz çok korumacı davrandım bebeği kimseye vermedim tuvalete bile gitmedim ilk günler. Pansuman aksadı yaş kaldı tabi. Şu süreçte ne hata yaptıysam kaynanam yüzünden. Hastanede kaldığım gece her ağladığında almaya çalıştı emzirmeye uğraşmama bile fırsat vermeden ben de almasın diye hep kendim baktım avuttum ayağa kalktım gezdirdim ettim emmesi de aksadı sarılık oldu kendim de hiç dinlenemedim bir kere başkası değiştirmedi altını hiç uyumadım desem yeridir. Şimdi sidmi eşime veriyorum değiştirsin diye. Hastanede sütun yok memenin ucu yok söylemleri de cabası zaten delirtti beni. Ucuna çıkıyor baksana var diyorum yok yok diyor. Vsllah çok pis sövesim geldi yine şunları biraraya koyup çukur kazıp yakamıyor muyuz

Anlıyorum kokusuna alışsın diye yapan oluyor. haklısın geçmiş olsun inşallah kapanır bu yaralar

Şahsen ben emziğe alıştırmaya çalışıyorum. Yoksa emzik gibi memede. Hadi büyük olsa 10 dk emer biter emzirme işi. Ama şimdi zaten küçük diye yarım saat bir meme yarım saat diğeri. Gaz faslı derken diğer beslenme geliyorbirde benim kız zayıf doğdu 2950.o yüzden sanki besleniyor gibi geliyor sürekli küçük geliyor gözüme. Senin bebiş kaç kilo doğdu canım.

Sanıyorum stres başımıza gelen her şeyin başı Etrafa kulak asmamak, iç sesi dinlemek çok önemliymiş ben bunu öğrendim şu son 20 günde. Hiç düşünmedim sütüm yeter mi diye, yani niye yetmesin ki kiraz kadar midesine dedim hep. 15 dkdan çok emdiği de nadir, ilk haftadan sonra hiç uyandırmadım ben de. 4 saati geçiyor bazen uykusu. 2 haftada 500 gr almış, daha ne olsun dedim. Sütünüzün ona şimdiden çok çok yettiğini düşünün nolur

Forumu okudukça ben fazla mı gevşeğim diyorum bazen, Sonra yok yok her şey yolunda diyorum. Benim stresim de bu Olmuş

Olur mu canım öyle bir şey. Ya fazla geldiği için kusar, ya alerjik bir reaksiyon olarak kusar. Fışkırarak kusma genelde alerjen belirtidir. Yediklerine dikkat et gerekirse süt süt ürünlerini kes bir de öyle dene. Kesinlikle ilgilenmekle alakası yok sakın öyle düşünüp kendini üzme

2620 doğdu Küçük oldukları için de emerken yoruluyorlar tabi. Emzik deniyorum ama almadı atıyor, hiç açmıyor ağzını. Damaklı emzik almiştım biraz büyük geldi gözüme yuvarlak uçlu olanlardan deneyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…