Çook geçmiş olsun.Nasılsın canim benim dikişler açıldı iltihapladi 500luk antibiyotik kullanıyorum geçmezse yatiracagiz dedi10 günlük meleğimi bırakmak zorunda kalmayayım Allahım
Yatağı kullanıyorum ama kiraz çekirdeklerini kullanmadım henüz. Uzun süre sıcaklığı muhafaza ettiği için rahatlatma etkisi oluyormuş.Kızlar e bebekten reflü yatagi almistim,yatakla beraber kiraz çekirdekli yastıkda vardı,gaz sancısı için sizler hiç kullandınız mı ?
Aaa alerji olabilir mi,onu hiç düşünmedimOlur mu canım öyle bir şey. Ya fazla geldiği için kusar, ya alerjik bir reaksiyon olarak kusar. Fışkırarak kusma genelde alerjen belirtidir. Yediklerine dikkat et gerekirse süt süt ürünlerini kes bir de öyle dene. Kesinlikle ilgilenmekle alakası yok sakın öyle düşünüp kendini üzme
merhaba kızlar bebekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütelim inşallah. Bizde bugun 18 günlük olduk. 5 gunlukken sarilik 18 çıktı giderek düştü 15 gunlukken 5 oldu cok şükür atlattık. Fakat 10 gunlukken tsh 35 cikti. 13 gunlukken bir daha bakildi 34 çıktı doktor değerler cok yuksek dedi ilerde zeka ve büyüme geriliği olabilir dedi dunyam başıma yıkıldı resmen. Sonra bebeğime hipotiroidi tanisi konuldu ve ilac başlandı. Başka bi hastaneye gittim 15 günlükken tsh 25e düşmüş ayrica ilaci da vermemiştim. Doktor giderek düşebilir dedi ama yine de ilaci kullan dedi yarin bir daha kontrole götüreceğim insallah daha da duser degerleri. Cok üzülüyorum
Gönder evine gitsinBiraz çok korumacı davrandım bebeği kimseye vermedim tuvalete bile gitmedim ilk günler. Pansuman aksadı yaş kaldı tabi. Şu süreçte ne hata yaptıysam kaynanam yüzünden. Hastanede kaldığım gece her ağladığında almaya çalıştı emzirmeye uğraşmama bile fırsat vermeden ben de almasın diye hep kendim baktım avuttum ayağa kalktım gezdirdim ettim emmesi de aksadı sarılık oldu kendim de hiç dinlenemedim bir kere başkası değiştirmedi altını hiç uyumadım desem yeridir. Şimdi sidmi eşime veriyorum değiştirsin diye. Hastanede sütun yok memenin ucu yok söylemleri de cabası zaten delirtti beni. Ucuna çıkıyor baksana var diyorum yok yok diyor. Vsllah çok pis sövesim geldi yineşunları biraraya koyup çukur kazıp yakamıyor muyuz
Fışkırır tarzda kusmalar genellikle allerjik bebeklerde görülüyor. Benim doktorum eğer kusma olursa bir önceki öğünde ne yediğine dikkat et o çocukta allerji yapmış olabilir onu bir daha tüketmeyerek kontrol edebilirsin demişti özellikle çikolata bebeklerde böyle etki edebiliyormuş.Günaydın kızlar,bebegim 23 günlük oldu çok şükür,iki gündür kusmalari arttı,bazen fışkırarak kusuyor çok fazla,bazende çok daha az ama kusuyoryarın doktora götüreceğiz,netten biraz araştırdım özellikle anne bebekle yeterince ilgilenmediği,aralarında bağ kurulamadigi durumlarda kusma artiyormus kendimi çok kötü hissediyorum,ona yetemiyor ve yeterince ilgilenmiyorum diye kendi kendime kızıyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
Yani yine evham olmasın da o maddeye tepki vermiştir henüz çok küçükler çünkü. Yediklerinde eleme yaparak bu dokunan şeyi tespit edebilirsin. Alerjinin birçok belirtisi olur ama bu kesin alerjik demek için yeterli olmaz. Daha küçükler sindirim sistemleri her şeyi hemen kabul etmiyo tabi.Aaa alerji olabilir mi,onu hiç düşünmedimafedersiniz kakası da köpüklü,onun için de önceki sayfalarda yazıldı,alerjisi olan bebeklerin kakası köpüklü olabilirmis diye.Bilgi icin teşekkür ederim
Ayy evet ya çikolata yedimFışkırır tarzda kusmalar genellikle allerjik bebeklerde görülüyor. Benim doktorum eğer kusma olursa bir önceki öğünde ne yediğine dikkat et o çocukta allerji yapmış olabilir onu bir daha tüketmeyerek kontrol edebilirsin demişti özellikle çikolata bebeklerde böyle etki edebiliyormuş.
Aynen canım,dün cacık yedim bol miktarda kaç gündür süt ürünleri yemiyordum,bilemiyorum ondan mı oldu acabaYani yine evham olmasın da o maddeye tepki vermiştir henüz çok küçükler çünkü. Yediklerinde eleme yaparak bu dokunan şeyi tespit edebilirsin. Alerjinin birçok belirtisi olur ama bu kesin alerjik demek için yeterli olmaz. Daha küçükler sindirim sistemleri her şeyi hemen kabul etmiyo tabi.
Ben şu yuvarlak olan bibs marka emziklerden almıştım. 2.günümüz rahat tutuyor. En azından sürekli memede durması azaldı. Tabi tam tutamıyor düşüyor alışacak inşallah zamanla. İlk kızımda emzik almıştı sadece uykuya geçerken kullanıyordu.bugün en azından aralıklıda olsa emzik sayesinde 15b20 dk kestiriyor2620 doğduKüçük oldukları için de emerken yoruluyorlar tabi. Emzik deniyorum ama almadı atıyor, hiç açmıyor ağzını. Damaklı emzik almiştım biraz büyük geldi gözüme yuvarlak uçlu olanlardan deneyim diyorum
Ben de o markadan sipariş verdim,bakalım inşallah benim bebiş de tutar,aslında emzik kullanmayı düşünmüyordum ama bebiş sürekli meme de uyumak isteyince mecburen istettim ben deBen şu yuvarlak olan bibs marka emziklerden almıştım. 2.günümüz rahat tutuyor. En azından sürekli memede durması azaldı. Tabi tam tutamıyor düşüyor alışacak inşallah zamanla. İlk kızımda emzik almıştı sadece uykuya geçerken kullanıyordu.bugün en azından aralıklıda olsa emzik sayesinde 15b20 dk kestiriyor
Aminn inşallah canımİnşallah canım en kısa zamanda minik yavrun sağlığına kavuşsun
bizimki 45 günlük geçen hafta kalça ultrasonuna götürdüğümüz dr kabızlık için tsh t4 baktı bize ve t4 hafif yüksekti haftaya tekrar bakılacak umarım bir sıkıntı yoktur. sizde t4 de bakıldı mı tsh normal çıkıp t4 ün yüksek çıkmasının anlamı var mı teşhis için acaba? çok zor hele kan aldırması çok ağlıyor. İnşallah sizin bebeğiniz de şifa bulur.merhaba kızlar bebekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütelim inşallah. Bizde bugun 18 günlük olduk. 5 gunlukken sarilik 18 çıktı giderek düştü 15 gunlukken 5 oldu cok şükür atlattık. Fakat 10 gunlukken tsh 35 cikti. 13 gunlukken bir daha bakildi 34 çıktı doktor değerler cok yuksek dedi ilerde zeka ve büyüme geriliği olabilir dedi dunyam başıma yıkıldı resmen. Sonra bebeğime hipotiroidi tanisi konuldu ve ilac başlandı. Başka bi hastaneye gittim 15 günlükken tsh 25e düşmüş ayrica ilaci da vermemiştim. Doktor giderek düşebilir dedi ama yine de ilaci kullan dedi yarin bir daha kontrole götüreceğim insallah daha da duser degerleri. Cok üzülüyorum
Tesekkur ederim Allah razi olsun. Bizim t4 düşük çıkıyor. Tsh yuksek t4 dusuk olursa hipotiroidi tanısı konuluyormus. Sizinkini bilemiyorum insallah önemli bi sey değildir cok gecmis olsunbizimki 45 günlük geçen hafta kalça ultrasonuna götürdüğümüz dr kabızlık için tsh t4 baktı bize ve t4 hafif yüksekti haftaya tekrar bakılacak umarım bir sıkıntı yoktur. sizde t4 de bakıldı mı tsh normal çıkıp t4 ün yüksek çıkmasının anlamı var mı teşhis için acaba? çok zor hele kan aldırması çok ağlıyor. İnşallah sizin bebeğiniz de şifa bulur.
Ben ilk oğlumda yarı oturmaya başladığı zaman 4 5 aylıkken kullanmaya başlamıştımtecrübeli analara bir sualim var
anakucağı kaçıncı aydan itibaren kullanılır?
Ben de kaldirdim tabi kaldirana kadar 2.5 saati buldu... bir gun hic sorma saat basi uyandirdim nerdeyse cocuk manyak oldu :/Keşke 2 saatte bir uyandırmaya gerek kalmadigini daha onceden bilseydim. Ilk hafta gozumu korkuttuklarindan saat kura kura uyandirdim. Simdi mutemadiyen 2 saatte bir ayakta. Gece 01:30, 03:30 ve 05:30'da uyaniyor. Emzir bezini değiştir uyut 1 saati bulunuyor her seferinde.
Teşekkür ederim canımHanımlar bu arada bi şeyi paylaşmadan geçemeyeceğimİlk sayfamızdaki anne-bebek-doğum çizelgesi çoook güzel durmuyo mu minik bebişlerimizle? Bi de sanki bizim topic daha bi dolu dolu oldu diğer sayfalara nazaran. Ağustos 2020 annesi olduğum için şanslıyım Bu vesileyle sayfamızın moderatörü iilay ’e de benden kocaman bi alkış gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?