2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar e bebekten reflü yatagi almistim,yatakla beraber kiraz çekirdekli yastıkda vardı,gaz sancısı için sizler hiç kullandınız mı ?
Yatağı kullanıyorum ama kiraz çekirdeklerini kullanmadım henüz. Uzun süre sıcaklığı muhafaza ettiği için rahatlatma etkisi oluyormuş.

Aaa alerji olabilir mi,onu hiç düşünmedim afedersiniz kakası da köpüklü,onun için de önceki sayfalarda yazıldı,alerjisi olan bebeklerin kakası köpüklü olabilirmis diye.Bilgi icin teşekkür ederim

İnşallah canım en kısa zamanda minik yavrun sağlığına kavuşsun

Gönder evine gitsin

Fışkırır tarzda kusmalar genellikle allerjik bebeklerde görülüyor. Benim doktorum eğer kusma olursa bir önceki öğünde ne yediğine dikkat et o çocukta allerji yapmış olabilir onu bir daha tüketmeyerek kontrol edebilirsin demişti özellikle çikolata bebeklerde böyle etki edebiliyormuş.

Aaa alerji olabilir mi,onu hiç düşünmedim afedersiniz kakası da köpüklü,onun için de önceki sayfalarda yazıldı,alerjisi olan bebeklerin kakası köpüklü olabilirmis diye.Bilgi icin teşekkür ederim
Yani yine evham olmasın da o maddeye tepki vermiştir henüz çok küçükler çünkü. Yediklerinde eleme yaparak bu dokunan şeyi tespit edebilirsin. Alerjinin birçok belirtisi olur ama bu kesin alerjik demek için yeterli olmaz. Daha küçükler sindirim sistemleri her şeyi hemen kabul etmiyo tabi.

Ayy evet ya çikolata yedim ve cacık yedim,belki alerji yapıyordur diye kaç gündür süt ve süt ürünleri yemiyordum ama dün iki kase cacık yedim

Aynen canım,dün cacık yedim bol miktarda kaç gündür süt ürünleri yemiyordum,bilemiyorum ondan mı oldu acaba dediğin gibi yapayim ben,hatta yedikleirmi bir süre not alayım bakakim eleye eleye bulurum belki

Ben şu yuvarlak olan bibs marka emziklerden almıştım. 2.günümüz rahat tutuyor. En azından sürekli memede durması azaldı. Tabi tam tutamıyor düşüyor alışacak inşallah zamanla. İlk kızımda emzik almıştı sadece uykuya geçerken kullanıyordu.bugün en azından aralıklıda olsa emzik sayesinde 15b20 dk kestiriyor

Ben de o markadan sipariş verdim,bakalım inşallah benim bebiş de tutar,aslında emzik kullanmayı düşünmüyordum ama bebiş sürekli meme de uyumak isteyince mecburen istettim ben de

bizimki 45 günlük geçen hafta kalça ultrasonuna götürdüğümüz dr kabızlık için tsh t4 baktı bize ve t4 hafif yüksekti haftaya tekrar bakılacak umarım bir sıkıntı yoktur. sizde t4 de bakıldı mı tsh normal çıkıp t4 ün yüksek çıkmasının anlamı var mı teşhis için acaba? çok zor hele kan aldırması çok ağlıyor. İnşallah sizin bebeğiniz de şifa bulur.

Tesekkur ederim Allah razi olsun. Bizim t4 düşük çıkıyor. Tsh yuksek t4 dusuk olursa hipotiroidi tanısı konuluyormus. Sizinkini bilemiyorum insallah önemli bi sey değildir cok gecmis olsun

Keşke 2 saatte bir uyandırmaya gerek kalmadigini daha onceden bilseydim. Ilk hafta gozumu korkuttuklarindan saat kura kura uyandirdim. Simdi mutemadiyen 2 saatte bir ayakta. Gece 01:30, 03:30 ve 05:30'da uyaniyor. Emzir bezini değiştir uyut 1 saati bulunuyor her seferinde.

Ben de kaldirdim tabi kaldirana kadar 2.5 saati buldu... bir gun hic sorma saat basi uyandirdim nerdeyse cocuk manyak oldu :/
Benim ki uyanmiyor 2 saatte ama her an her sey degisebilir :) ☺

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…