2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızarıklık olması mastitmiş. Ben de şu an onun ceremesini çekiyorum çok acıyor. Hemşire eve geliyorsa ne güzel medikal makine ile boşaltıyorlarmış. Ama doktora gitmekte de fayda var belki ilaç verir

Teşekkürler. Ona da bakayım. Mochi'yi eledim. Çünkü tamamen boşaltması lazım. Elle sağmak da çok can yakıyo mastitken

Ben mochiyi sevdim. Emzirirken digerinden akan sütü guzel topluyor, bosa gitmemis oluyor. Birde lansinoh sut sagma makinesi kullaniyorum, ondan da memnunum.
Teşekkürler Ben onu çalışmayan pompa ile denedim ucuna tutunca birikti baya ama bana tamamen boşaltan bir alet gerekiyor. O yüzden mochi olmayacak

Pazartesi doktora da sorucam. Luna gece uyurken hep inliyor, bogaz temizlermis gibi hiriltilar cikariyor, bogazlaniyomus gibi bogruyor, ciyk ciyk diye tiz bir ciyakliyor en basinda. 24 gunluk bebek değil de Stephen Spielberg filmden firlamis bir yaratik sanki. Koca insan gibi sesler ckariyor, endiseleniyorum. Kipkirmizi oluyor, gaz cikartiyor sonunda. Ama boyle kan sancisi mi olur. Cocuk acidan bayilcak gibi duruyor. Dahasi 5 dkda bir oluyor bu yeni bastan. Huzurlu uyuyamiyor ki, uyanip ikiniyor tam daliyor yine uyaniyor. Dun tum gece durmaksizin ikindi. Gaz damlasi kullaniyoruz. Parmaklarini gozlerine sokuyor, saclarini cekiyor, yüzünü cirmakliyor sanci girince. Ellerini tutuyorum yapmasin diye. Off cok zor. Bi derdi var ama sadece gazdir insallah. uyuyamiyorum da gaz sancisindan mi boyle sesler cikariyor, bogazina kusmuk fln mi kaciyor emin olamadigimdan. 5 dakikada bir yerimddn sicriyorum.

Ben ebebekteki promalt galeta aldım. Hatta indirim vardı ayrıca 3 al 2 öde vardı. Aman süt normal geliyosa benim gibi abartmayın. Gerçi ben de bitti sandım da yedim
Sağol canım dikkatli kullanırım ..Sütüm bazı günler az oluyor o günler de kullanırım

Oyy yavrum ya ..şu gaz olayı çok sıkıcı küçük bir pırt yapacak yavrucanlar kızarıp şekilden şekle giriyorlar bizimki de dün gece çok sancılandı hep ağladı bugün gaz için probiyotikli damla aldık biogaia diye bir damla.. Kullandım bakalım..ama bizimki de şimdiden başladı mıkırdanmaya..
Canım sen yine doktoruna bir danış boğazında ki hırıltı reflüden de olabiliyormuş

Canım mamayı biraz arttırsan nasıl olur?
Bizimkide biraz minikti ben mama ve meme şeklinde besledim daha iyi toparladı.

Canım bu anlattığının birebir aynısı bizde de var. Gazdan dedi doktorumuz. Sancıda bağırıyor bir de hatta bazen kendi kendini boğuyor fırlıyorum yataktan tükürüğünü yutamıyor. Kıpkırmızı oluyor. Dün tüm gece sürdü bizde mesela. Doktorumuza sordum gazdan dedi.

Canım mamayı biraz arttırsan nasıl olur?
Bizimkide biraz minikti ben mama ve meme şeklinde besledim daha iyi toparladı.
Öyle yaptık şuanda. Sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil. 2.çocukta hep ilki ile kıyaslama yapıyor insan. İlk kızım 3270 ile 51 cm doğmuştu. Bu minik 2950 49 cm doğdu. O yüzden sanki büyümeyecel gibi geliyor. Senin bebiş kaç kilo doğdu şuan kilosu nasıl meme mama olarak besleyince.

Zaten cıvık olur sarı çişli de Emerken de yapıyor mu

Zaten cıvık olur sarı çişli de
Emerken de yapıyor mu

Yapmaz mi, surekli emmeyi de bu sancilardan dolayi istiyor. Anladim ben artik. Emerken anlik duruyor. Kipkirmizi oluyor kendini cirmakliyor sacini fln kavriyor, zir biraktiriyorum. Sonra gecince emmeye devam ediyor.

Surekli pirt pirt zaten. Biliyorum gazdan ama bu kadari da normal gelmiyor. Elimi karnina ķoyuyorum oyle cok ses cikiyor ki bagirsaklarindan disaridan duyuluyor.

Videoya cekiyorum, anlatmasi zor kendisi gorup karar versin. Ben de damla kullaniyorum ama sanki yaramadi. Hicbir sey yemiyorum gaz yapacak. Neden oluyo anlamiyorum. Cok aci cekiyor cocuk ya.

Aynen canım içim parçalanıyor. Sadece anne sütüyle besleniyor kilo alımımız iyi. İlk ay 1.5 kg aldık.
Evet iyiymiş kilo alımı maşallah, bizimde öyleydi bebek çok ağlıyor gündüz hiç uyumuyordu meğerse tam doymuyormuş sütüm var kontrol ediyorum hatta akıyor emzirirken filan ama demekki yetmiyormuş. Acaba sizinde öylemi diyecektim ama birbucuk kg aldıysa net doyuyordur biz ilk ay 700 gr kadar aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…