2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tabi canım sağlıkları önemli ..Siz kaç günlük oldunuz?
Bizim 2500 doğdu 2300 e düştü sarılık başlayınca ,bir de sütüm az olunca doktor mama +meme dedi .ama en ço mama vermek zorunda kaldım.
15 gün önce en son 4400 olmuştuk Pazartesi günü 2 aylık olacağızbakalım doktor ne diyecek

büyüyorlar hiç korkma canım oğlum 2700 gr 47 cm doğdu şuan 35 günlük oldu 4 kilo 52 cm olmuş bile 1 ayda iyi gelişmiş maşallah

Ben mamajoo aldım elektrikli, kullanıcı yorumları çok iyiydi. Ama ben sadece masaj için kullandım, inatla sağmıyorum sütümü

Ya benim de sağ memede problem oluyor doğduğundan beri. Sağlık ocağındaki hemşiremize sormuştum, Bakıp ucu küçük geliyor demişti ama bana ikisi de aynı görünüyor.
Neyse öyle deyince emzirmeden önce meme ucumu çıkArmak için bi kaç şey yaptım, tutup çektim, saat yönünde çevirdim düğme gibi. Bu sayede alıyor artık

Bence gayet iyi almış. Doktordan doktora değişiyor bu durumlar ya. Bizim kan uyuşmazlığından sarılık riski var diye ilk 1 hafta dikkat ettim 2 saati gecirmeyeye ama zaten 3. Günden sonra kendisi uyanmaya başladı acıkınca . Sonra 3 saati gecirmeyeye çalıştım. 1 haftalıkken doktora gittik doğum kilosunu geçmiş çok iyi sarılık yok dedi. 10. Günden sonra da 4 saati geçmesin diye ama zaten hep oncesinde kendisi uyanıyordu acıkınca. Benim ilk oğlumda uyurdu geceleri özellikle ben uyandirmazdim ama 3 saatte uyandır diyorlardı 2,5 aylikken doktora gittigim de sormuştum uyandırmak gerekiyor mu diye hayr uykuya da ihtiyaçları var acıkınca uyanır demişti. Şimdi oyuzden 2 haftadan sonra hiç saat olayına bakmadım ne zaman uyanırsa o zaman. Ayrıca ilk oglum sadece anne sutu alarak cok fazla kilo almisti doktor kilosu fazla ama boş kilo değil diyordu . Zaten 2 yaşından sonra durdu kilo alımı 1,5 sene de 1 kilo aldı sadece.

Ya bu aşure ayı niye bu zamana denk geldi dayanamadım yedim, sonumuz hayrolsun.

acaba sonucunu deneyimleyen oldu mu :)

Ben akşam yemiştim felaket geçmişti gece. Gündüz bi nebze ayık kafayla tolere edilebiliyor krizler de gece kötü olmuştu

Maşallah miniğine sen büyütmüşsün. Biz bugün 15 günlüğüz. Sabahtan beri 6 7 krre kaka yaptı. Doymasa yapmaz diyorum. Arkasına mama verdim olduğu gibi kustu sanırım süt yeni iniyor bende o yüzden kilo alımı az kaldı. Ama desteğedevam dedi doktorum. Allah hepimize bolsütlü emen bebekler nasip etsin

Maşallah canım..Dediğin gibi demek ki doyuyor.Peki mamayı çıkarmasına doktor ne dedi ? Belki bu mama bebeğe yaramıyor .Değiştirmeyi düşünmüyor mü ?
Hangi mamayı kullanıyorsunuz.Biz Aptamil prematüre den başlamıştık şimdi 1 numara ile devam ediyoruz.
Gerçi senin sütun varsa ona ağırlık verirsin.

Kusma Kusma olayı doktor sonrası oldu. İki göğsümü emdi sonrasında mama verdim baya bir çıkardı. Hipp kullanıyoruz. Öncedende kullandım hiç olmamıştı. Ya o sırada çok doymuştu oburluk yaptı yada gaz çıkarırken yaptı. Allahtan 2.çocuk ilk olsa ne yapacakmışım bilmem

Hipp güzel mama organik..
Iki meme + mama olunca evet biraz oburluk yapmış kuzu
Hiç sorma bende başa döndüm .Unutmuşum her şeyi

Doğurmayan bi ben mi kaldım? Doğum korkusu sardı bi yandan ama bi yandan da kavuşmak istiyorum minigime.
Canım moralini bozma ..Bebişin ve sen sağlıklı olun da zamanı gelince gelir
40 haftanın üstündesin o zaman bugün yarın bize müjdeyi verirsin artık

Ay valla içim rahatladi doğrusu. Vicdan yapiyordum resmen cocuk ac kalcak diye bazen 5 saat uyuyor araliksiz bazen 1.5saat. Emme suresiyle ve çekme gücuyle ilgili oluyor genelde.

Kizlar benim sol gogsum digerine gore daha buyuk oluyor. Zaten dokununca da belli cok gergin oluyo. Neden oyle oluyo ki acaba ya

Gunaydin kizlar, of ya ben bu kiza hadi emzik vereyim diyorum oyle sakin sakin cekiyor gozlerimin icine bakiyor ki anne bu bos der gibi kiyamiyorum

Günaydın kızlar,benim kızım emerken boğazında kaliyor sürekli öksürüyor,öyle aşırı sutum de yok muhtemelen ağzında bekletiyor bir anda yutmaya çalışınca da fazla geliyor,böyle bir durum yasayabiniz var mı ?

Benim de oluyor doktor meme ilk basta dolu oluyor bogazina kaciyodur once birazini sag gogsunun fazlaligi gitsin oyle emzir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…