2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben varım canım sürekli boğuluyor ams genim sütüm birden geliyor sonra azalıyor ondan sanırım yumuşak gırtlak diye bir sıkıntı varmı ş onun için kbb ye de götürdüm çok şükür bir şey çıkmadı daha koordine edemiyordur diyorlar ama cok yoruluyor boğazına takildikca

Aynısı.. Hemen ters çeviriyorum

Merhaba . Bir şey sormak istiyorum. Öğretmen olup ücretsiz izinde olan annnelere . Sigorta mı ücret yatırdı yoksa maaşınızın bir kısmı mı yatırıyor yoksa Her ikiside mi para yatırıyor ? Ne kadar aldınız toplu mu aylık mı

Evet en son gözlerdeki sarılığı atiyormuş. Hatta 2 ayı bulabilirmiş. Bizim yavaş yavaş gozlerdekini atmaya basladi bile. Kalkinca gozunde sarimsi çapak olusuyor sordum doktora çapakla sariligi atiyorlarmis.

12 gunde almasi gereken kilodan fazla aldigi icin dedi ama ya ben cok mu pimpirik yapiyorum acaba diye dusunmuyor degilim. Bir yandan uzuluyorum uyandrmadm diye bir yandan aciksa uyanir diyorum.

Aynısı.. Hemen ters çeviriyorum
Yüzüne ufleyin hemen bnm arkadaşın kızına da çok oluyordu Dr öyle demiş hep öyle yapardı bebeği kaldırıp yüzüne ufluyorsn yada altlnindan yukarı doğru paagini bastiriyorsn

Gunaydin kizlar, of ya ben bu kiza hadi emzik vereyim diyorum oyle sakin sakin cekiyor gozlerimin icine bakiyor ki anne bu bos der gibi kiyamiyorum
Ben de çok ağlayınca emzik alsam mı diye düşünüyorum. Sonra kandıramam bennonu diyio vazgeçiyorum.

Evet en son gözlerdeki sarılığı atiyormuş. Hatta 2 ayı bulabilirmiş. Bizim yavaş yavaş gozlerdekini atmaya basladi bile. Kalkinca gozunde sarimsi çapak olusuyor sordum doktora çapakla sariligi atiyorlarmis.
Bugun 25 gunluguz ama gunden gune daha cok sarariyor gibi geliyor cocuk. Pazartesi doktor randevumuz var gun sayiyorum. Gozlerini ya daha buyuk aciyor diye gozu daha sari geliyor, ya da gercekten daha da sarardi

Bugun 25 gunluguz ama gunden gune daha cok sarariyor gibi geliyor cocuk. Pazartesi doktor randevumuz var gun sayiyorum. Gozlerini ya daha buyuk aciyor diye gozu daha sari geliyor, ya da gercekten daha da sarardi
Canım bizimde dün kontrolümüz vardı. Sarılık biraz var gözlerinin diplerinde özellikle ama vücutta yok yana doğru bakınca göz dipleri gözüküyor. Doktor hafif var ama testlik değil dedi. Bende sık besliyorum. 27 günlükken kontrol var o zaman doktor bakalım ne diyecek. Ama gözler hemen gitmiyor muş. Hatta 2 3 ay sürüyor diyen var. Keşke biran önce bitse

Bizde vucutta da var. Anne sutu sariligi dediler ama emin olmak icin baska testler yapmamiz lazim dediler, hastaneye yatis istediler kabul etmedim. Covid testi yapacaklardi burundan. Ayaktan kontrollere geliriz diye anlastik. Anne sutu sariligi da olsa gunden gune daha da sararmamali. Ya cildiriyorum ya da cocuk gercekten gunden gune sarariyo.

Gözünüz aydın. Ne kadar doğmuştu bebiş benim kızda küçük sanki hiç büyümüyor gibi geliyor.
36+2de 2555 kilo doğdu. Kaç günlük oldu? 15 güne kadar büyümüyor gibiydi. Bana da hala küçükmüş gibi geliyor.

Ilk başta genelde her emme de yaşıyorduk onu şimdi ara sıra derken tükürük bezleri çalışmaya başladı bu sefer de tükürükten oluyor ara sıra

Bagirsak hareketleri disaridan duyuluyor cocugun? Kucuk bi beden icin fazla gurultulu degil mi?

Sadece tahmin yürütebilirim. Sıvı beslenme olduğu için ve yeni çalışmaya başlayan bir bağırsak olduğu için olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…