2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de çok ağlayınca emzik alsam mı diye düşünüyorum. Sonra kandıramam bennonu diyio vazgeçiyorum.
Ben de meme de uyumak istediğinde artık kollarım ağrıyor darlanıyorum... gene ağzına koydum o kadar ememiyor ki surat ifadesi falan bu ne yaa der gibi kıyamadım çıkardım gene

Merhaba . 2-3 saate bir emzirme olayı ne zaman bitiyor. :) Dra ulaşamadım . Artık uykudan uyandırmak zor oluyor. Bıraksam 5 saat uyuyacak. Ne yapacağımı şaşırdım :/

Benim kızımın da öyle,hatta emerken sütün mideye inerkenki sesi de geliyor
Sadece tahmin yürütebilirim. Sıvı beslenme olduğu için ve yeni çalışmaya başlayan bir bağırsak olduğu için olabilir .
Evet çok duyuluyor. Hastanede konuştuğum bir anne 3 aya kadar öyle demişti. Sonra o kadar ses çıkarmıyor.
Bu kadar ses koca insanin karnindan gelmiyo olabilir. Umarim dediginiz gibi normaldir. Havlu doladim belki rahatlatir diye. gurk vuyk ses kesilmiyor.

En az bir kere oluyor her emzirmede. Ben yanlis veriyormusum gibi hissedip kendimi sucluyorum. Birden mi cekiyor acele mi ediyor anlamiyorum.

Kızlar selam. Ayrı ayrı mesajlarınız için Çok ama çok teşekkür ederim, hepsini okudum ama ancak dönüş yapabiliyorum. Hastaneye gidip sagdık, hatta hastane tipi pompayı pompayı 1 aylık kiraladım. Doktorada gittim antibiyotik verdi, augmentil 1000mg. Ateşimi takip ediyorum yakından, şimdilik iyi gibi. Birde Beyaz lahana Uyguluyorum, lahana da iyi geldi. Sıcak lahana sonra bebek emiyor sonra soguk lahana.

O gece çok kötü hissetmiştim ama şimdi iyiyim, moralimde yerine geldi. Mesajlarınız için tekrardan teşekkür ederim. İyi ki böyle bir forum sayfası var, dertlerimi paylaşabilecegimiz ve bizden anlayan insanlardan oluşan :)
Herkese ayrı ayrı yazamadım tekrardan kusuruma bakmayın ama iyiki varsınız :) hepimiz çok iyi birer anne olacağız eminim:)

En az bir kere oluyor her emzirmede. Ben yanlis veriyormusum gibi hissedip kendimi sucluyorum. Birden mi cekiyor acele mi ediyor anlamiyorum.
Canım ne alakası var sen neden yanlış veresin o çekiyor :)
Olabilir yani her şeyi yeni öğreniyor, biz kocaman insanlarız su içerken boğulabiliyoruz, neden her şey için kendini suçluyorsun :/

Canım ne alakası var sen neden yanlış veresin o çekiyor :)
Olabilir yani her şeyi yeni öğreniyor, biz kocaman insanlarız su içerken boğulabiliyoruz, neden her şey için kendini suçluyorsun :/
Surekli her sey icin kendimi sucluyorum. Bakamiyorum ben bu cocuga diye. Doyuyor mu, iyi mi, gazi benim yediklerim yuzunden mi var, daha sariligi da gecmedi vb. Tükendim ama elimde degil. 40i ciksa rahatlicam gibi hissediyorum bir nebze

Pahalı falan dedim ama araştırdık soruşturduk
Sünnet yapan başka yer bulamadık.
Eşimi de şehir dışına ikna edemedim üç beş kuruştan kaçmak için saatlerce yol gitmeye ne gerek var dedi Ben maddi değilde işin gezme tarafındaydım geçti
Velhasıl kelam haftaya salı için sünnet için randevunuzu aldık dediğim klinikten. Bölgesel uyuşturulacak normal yöntemle halledeceğiz inşallah.

36+2de 2555 kilo doğdu. Kaç günlük oldu? 15 güne kadar büyümüyor gibiydi. Bana da hala küçükmüş gibi geliyor.
16.günümüz bugün. İlk kızım daha iri doğduğu için bu hep küçük geliyor. İlk kızım 3270 bu 2950 doğdu. Yada ben 7 yıl sonra tekrar anne olunca unutmuşum. Birde benim kız tek göğsü emmiyor göğüs ucu tok silikon la emZiriyorum. Silikon rağmen o göğsü almıyor ve süt akılı onda daha az ne yazıkki. Ayy hiç büyümeyecel gibi geliyor bir an önce ek gıda dönemi gelsin

Evet çok duyuluyor. Hastanede konuştuğum bir anne 3 aya kadar öyle demişti. Sonra o kadar ses çıkarmıyor.
Bnm kız gurul gurul büyük adamdan fazla ses çıkarıyor. 3 gündür biagaia damla kullanıyoruz bakalım yine de uykusunda kıvranıyor geriniyor ediyor gaz çıkarıyor snrasinda. Pzrtesi gidecez bizde kilo takibi için, diğer hafta da aşısı var

Merhaba . 2-3 saate bir emzirme olayı ne zaman bitiyor. :) Dra ulaşamadım . Artık uykudan uyandırmak zor oluyor. Bıraksam 5 saat uyuyacak. Ne yapacağımı şaşırdım :/
Valla gece kabusum resmen alarm kur kaldır uyandırmaya çalış memeyi emdir aktif olmasını bekle. Kalkıp yatmam 1 saatten az sürmüyor. Onlarda yazık nasıl güzel derin uyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…