2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu arada bebeği her beslenmede kaka yapan varmı? Benimkisi de adet oldu desem yeridir. Çok şükür yapamamasından iyidir ama nbirazda et tutsun ne böyle ye çıkar zaten helak oluyorum emziren kadar

Kızlar bnm minnak da 11 günlük oldu
Gunduz 2 bazen saatte bir emiyor.
Bazen kucakta bazen beşikte uyuyor.
Geceleri 4 saatte bir kalkıyor, onda da tek memeyi 5 dk emip geri uyuyor.
Gece boyu 2 kere kalkıyor, gündüz depoluyor
Sarılığı yok, kilo alımı da iyi, o yüzden bende bırakıyorum uyusun

Ayenen öyle. Kıyamıyor insan. Bir taraftan da korkuyor. Yemezse bir şey mi olur diye

Bu arada bebeği her beslenmede kaka yapan varmı? Benimkisi de adet oldu desem yeridir. Çok şükür yapamamasından iyidir ama nbirazda et tutsun ne böyle ye çıkar zaten helak oluyorum emziren kadar
Sadece anne sütü alırken o şekildeydi bnm kız ama smdi mama takviyesi de yapiorm her beslemede yapmıyor oyuzden ama bı yapınca ii yapıyor

13. Günde yaptırdık 300 liraya iki gün oldu şimdi. İlk gün biraz sızladı ama geçti şükür
Pipisi yapisikmis çocuğumun ben diyordum eşime az çiş yapıyor diye inanmiyordu. Şimdi normale döndü çişi. Aman dikkat edin iyi ki yaptırmışiz hemen de geçti gitti çok. Şükür

E bebekten promalt alcaktim 24al. 12 öde idi. Dedim kalson smdi yer etmesin evde elimde humana caylar var onlar bitsin öyle alayım. Bı de puan yuklenecekti kredi kartima brz da onu bekledim smdi bakiyorum netten kaplmpanya bitmis ne kadar süreyle indirime giriyor bunlar bilen var mı, acaba şubesinde farklı mıdır int ile. Keşke alsaydım ya, çayların da bitmek üzere smdi

Benim ilk oglumunda pipisi yapisikti biz farketmedik yavrum enfeksiyon geçirdi cok iyi yapmışsınız

Yaa geçmiş olsun erken sünnet iyi oluyor hemde çabuk iyileşiyormuş gerçekten. Çok iyi etmişsiniz benimde gönlümden geçen çok daha erken yaptırmaktı ama engeller çıktı, hayırlısı.
41 günlük oluyoruz galiba bizde salı günü
umarım sıkıntısız atlatırız

Benim oğlum da 2430 doğmuştu, bir de kilo vermişti 2200le hastaneden çıkmıştık. Nasıl bir korkuydu,sonra büyüdü hiç çok iri olmadı ama yaşıtlarını yakaladı çok şükür. şimdi kız 2620 doğdu bana da küçük geliyor, unutmuşum oğlumun minnak hallerini. Ek gıda döneminde de yedi yemedi olacak, ama sadece emzirerek beslemekten daha kolay. Bir bilsek emerken ne kadar süt gidiyor midelerine rahatlıycaz da şu ilk bir kaç ay geçip düzene girseydi

Sadece anne sütü alırken o şekildeydi bnm kız ama smdi mama takviyesi de yapiorm her beslemede yapmıyor oyuzden ama bı yapınca ii yapıyor
Bende sadece anne sütü vermiyorum. Mama takviyesi yapıyoruz çok olmasada ama baya bir saat emZiriyorum üstüne veriyorum. Ama kaka fix yani. Altın sarısı renginde çok doldurmasada bozuk para kadar yapıyor muhakkak bazende daha fazla gece uykuda bile yapıyor. Valla bir sütüm varmı yok mu çözemedim. Silikon uçla emZiriyorum göğüs ucım olmadığından ucu paso doluyor ama 1 saat sonra kaldır memeden gene aranıyor. Bir dilini anlamadım

Gel sarılalım kolik anaları olarak
Kolik cok daha ciddi bir sey ditlye biliyorum ben ya. Su an için kolik degiliz, umarim da olmayiz. tu tu. 7/24 gaz cikaricam diye ikinip kizariyor ama aglama krizleri olmuyor oyle anlatildigi gibi saatlerce. Kucaga ya da memeye aliyorum ikinirken sakinlesiyor.

Karin giluruldumalari konusunda hem fikiriz sevindim ama bebeginizin karni buyuk mu. Sanırım bizimki normalde olmasi gerekenden buyuk. Doktor karni her zmn boyle nuyuk muydu dedi en son hastsnedeyken. Ultrasonda da o yuzden bebegi oldugundan kilolu hesapliyolarmis. Her seyi normal ama gelin gorun karni toparlacik

Evet canım kolik teşhisini de doktorun koyması gerekiyormuş zaten, daha çok hiç bir şekilde sakinleşmeyen saatleri olan ağlama krizleri varsa.
Valla bacım öyle bir yazmışsın ki İnan krizden krize gidiyorsunuz sandım ne bileyim haha Yazdıkların öyle düşündürdü.
Bizim teşhis yok ama saatliyiz o saatler aralığında ne yapsak olmuyor Birlikte ağlıyoruz ev içinde gezerken

Surekli her sey icin kendimi sucluyorum. Bakamiyorum ben bu cocuga diye. Doyuyor mu, iyi mi, gazi benim yediklerim yuzunden mi var, daha sariligi da gecmedi vb. Tükendim ama elimde degil. 40i ciksa rahatlicam gibi hissediyorum bir nebze
Bende aynı şeyleri yaşıyorum doyuyomu gazımı var niye ağlıyo dertli oldum 23 günde yanlış birşey yapıcam korkusuyla ağlayıp duruyorum bu kolik bebekler hep mi huzursuz olur benimki memede uyuyo bırakınca ağlıyo sanki canını yakıyoruz gibi bağırıyo.doymasıyla ilgili dayanamadım sağlık ocağına götürüp tartırdım az almış ama almış mama verme dediler öyle devam ediyoruz şu an inşallah 40 lanınca hepsi biter

Soyle aciklayayim. Gazi 7/24 var. Orasi dogru. Misal gece uykusunda bile 5 dkda bir uyanmadan inliyor gaz sancisiyla kivraniyor, ugrasiyor ama ilginc uyumaya devam ediyor bi yandan.
Oyle belli bir aglama saati yok. Olur da aglarsa sakinlestirilebiliyor. Bu haftalardan sonra belli olurmus kolik. Umarim cikmaz.

Promaltı sevmedim ben maltana aldım daha içmedim ama şekerliymiş. Neden bu kadar şeker koyuyorlar anlamıyorum

Promaltı sevmedim ben maltana aldım daha içmedim ama şekerliymiş. Neden bu kadar şeker koyuyorlar anlamıyorum
Ben icebiliyorim evet beş ağır geliyor başta ama içmiştim yani 2-3 koli kullanmıştım diğer kızımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…