Oy maşallah miniğe ne kadarlık oldu canım.
Canım aynı endişeler bende de var hatta hepşmizde var, çarşamba doktora gidicem aman kilo almış olsun, tahlillerde testlerde bişi çıkmasın diye kırk kere dua ediyorum ama kendini harap etme, biri yazmıştı forumda hatırlayamıyorum, bir daha hiç bu kadar küçük olmayacaklar, bebişine bak endişeyle telaşla emzirme doktorum öyle demişti...Surekli her sey icin kendimi sucluyorum. Bakamiyorum ben bu cocuga diye. Doyuyor mu, iyi mi, gazi benim yediklerim yuzunden mi var, daha sariligi da gecmedi vb. Tükendim ama elimde degil. 40i ciksa rahatlicam gibi hissediyorum bir nebze
Sorma 3 saat değil de 3.5 saat olunca kendimi sorumsuz ana ilan ediyorumValla gece kabusum resmen alarm kur kaldır uyandırmaya çalış memeyi emdir aktif olmasını bekle. Kalkıp yatmam 1 saatten az sürmüyor. Onlarda yazık nasıl güzel derin uyuyorlar.
Ohhh süper yaaaKızlar bnm minnak da 11 günlük oldu❤
Gunduz 2 bazen saatte bir emiyor.
Bazen kucakta bazen beşikte uyuyor.
Geceleri 4 saatte bir kalkıyor, onda da tek memeyi 5 dk emip geri uyuyor.
Gece boyu 2 kere kalkıyor, gündüz depoluyor
Sarılığı yok, kilo alımı da iyi, o yüzden bende bırakıyorum uyusun
Bira mayası toz halinde de var sanırım ben de çorbya onu katıyorumGörcez bakalım. Alkolsüz malt içeceği diye satılıyordu
Bu biraz karakterle ilgili sanirim. Ben yaptigim her seye kendimi veririm, yapabilecegim seyi en iyi sekilde yaparim. Ayrica cok evhamliyimdir.Bende aynı şeyleri yaşıyorum doyuyomu gazımı var niye ağlıyo dertli oldum 23 günde yanlış birşey yapıcam korkusuyla ağlayıp duruyorum bu kolik bebekler hep mi huzursuz olur benimki memede uyuyo bırakınca ağlıyo sanki canını yakıyoruz gibi bağırıyo.doymasıyla ilgili dayanamadım sağlık ocağına götürüp tartırdım az almış ama almış mama verme dediler öyle devam ediyoruz şu an inşallah 40 lanınca hepsi biter
21 günlük oldu ❤Oy maşallah miniğe ne kadarlık oldu canım.
İnşalllahSoyle aciklayayim. Gazi 7/24 var. Orasi dogru. Misal gece uykusunda bile 5 dkda bir uyanmadan inliyor gaz sancisiyla kivraniyor, ugrasiyor ama ilginc uyumaya devam ediyor bi yandan.
Oyle belli bir aglama saati yok. Olur da aglarsa sakinlestirilebiliyor. Bu haftalardan sonra belli olurmus kolik. Umarim cikmaz.
Benim ikinci olmasına rağmen hiç kolay gelmiyor ama ilkinde böyle hiç zorlanmamıştım birde üstünden 15 sene geçinçe ilk gibi oldu dediğin gibi kişiyle alakalı en incesine kadar düşünüyoruz belki evhamlıyız belki bilemiyorum ama annelik hiç kolay değil ağlarken dayanmak hele çok zorBu biraz karakterle ilgili sanirim. Ben yaptigim her seye kendimi veririm, yapabilecegim seyi en iyi sekilde yaparim. Ayrica cok evhamliyimdir.
Ama annelik hic bilmedigim bi alan. Iyi yapiyor muyum emin degilim. Hicbi fikrim olmadigi ici, yetersizsem de hangi konu yetersiz oldugumu bilmedigim icin, kisacasi neyi bilmedigimi bilmedigim icin cok kotu hissediyorum. Beceremedikce daha da sinirleniyorum. Annelik hic oyle vahiy gibi inen bi sey değilmiş. Cok zor.
Bize kolik teshisi koydu doktoru. Hic sebep yok aksam altidan snra basliyor aglamaya ve kesinlikle durmuyor. Memeyi bile almiyor. Yorulana kadar agliyor. Saat 10-11-12 artik kac olursa. Snra uyuyakaliyor yorgun dusup. 3. Aydan sonra gecermis.Evet canım kolik teşhisini de doktorun koyması gerekiyormuş zaten, daha çok hiç bir şekilde sakinleşmeyen saatleri olan ağlama krizleri varsa.
Valla bacım öyle bir yazmışsın ki İnan krizden krize gidiyorsunuz sandım ne bileyim hahaYazdıkların öyle düşündürdü.
Bizim teşhis yok ama saatliyiz o saatler aralığında ne yapsak olmuyorBirlikte ağlıyoruz ev içinde gezerken
Uzamış sarılık olabilir bizimde vardı birsürü tahlil yapıyorlar mama takviyesi ile atlattık sayılır biz çok sukurBugun 25 gunluguz ama gunden gune daha cok sarariyor gibi geliyor cocuk. Pazartesi doktor randevumuz var gun sayiyorum. Gozlerini ya daha buyuk aciyor diye gozu daha sari geliyor, ya da gercekten daha da sarardi
Tek meme emzirince o memede buyume olmadi mi. Ben de sabah yazmistm. Gogsumun biri digerinden daha buyuk olmus16.günümüz bugün. İlk kızım daha iri doğduğu için bu hep küçük geliyor. İlk kızım 3270 bu 2950 doğdu. Yada ben 7 yıl sonra tekrar anne olunca unutmuşum. Birde benim kız tek göğsü emmiyor göğüs ucu tok silikon la emZiriyorum. Silikon rağmen o göğsü almıyor ve süt akılı onda daha az ne yazıkki. Ayy hiç büyümeyecel gibi geliyor bir an önce ek gıda dönemi gelsin
İlk çocuk çok başka canım, endişelerin çok normal.Canım aynı endişeler bende de var hatta hepşmizde var, çarşamba doktora gidicem aman kilo almış olsun, tahlillerde testlerde bişi çıkmasın diye kırk kere dua ediyorum ama kendini harap etme, biri yazmıştı forumda hatırlayamıyorum, bir daha hiç bu kadar küçük olmayacaklar, bebişine bak endişeyle telaşla emzirme doktorum öyle demişti...
rahat tut içini şimdi çok normal ama zaman gelecek senden başkası anlamayacak dilinden bebişininBütün çoluk çocuklu kuzenlerimize yazdım ben de beni rahatlatın diye
Sorma 3 saat değil de 3.5 saat olunca kendimi sorumsuz ana ilan ediyorum
Ohhh süper yaaaKilo alımı ile ilgili darısı başıma ya, ilk kilo kaybetti ya kabusum resmen şu çarşamba günü doktorda iyi çıksa daha rahat ana olcam da
Neden kız, 2. De daha mı iyiİlk çocuk çok başka canım, endişelerin çok normal.
İnan oğlumun annesiyle, kızımın annesi olan ben sanki başka insanlar
Anne sutu sariligi demislerdi ama emin olmak icin tetkik yapmak istemislerdi. Ama bi kan aldilar aglamaktan helak oldum. Nasil gonlum razi gelecek tum o testlere. Pazartesi kontrolumuz var. Arada mama vermeye basladim. Sutum azaldi stresten, uykusuzluktan. Guneste yarim saat guneslendiriyorum yardimi olur diye. Anlik bizUzamış sarılık olabilir bizimde vardı birsürü tahlil yapıyorlar mama takviyesi ile atlattık sayılır biz çok sukur
Cok zor ya. Ben bu kadar zor olacagibi beklemiyordum. Her gun agliyorum. Yetersiz hissediyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Kimsem de yok, iste tek yapabildigim burda sizlerle yazismak. Burasi da olmasa her gun acile giderimkafaui siyirmis gibi herhalde.Benim ikinci olmasına rağmen hiç kolay gelmiyor ama ilkinde böyle hiç zorlanmamıştım birde üstünden 15 sene geçinçe ilk gibi oldu dediğin gibi kişiyle alakalı en incesine kadar düşünüyoruz belki evhamlıyız belki bilemiyorum ama annelik hiç kolay değil ağlarken dayanmak hele çok zor
Ahhh ahh evet kuzum asiri zor valla ama ben keyifli anlarini gormeye calisiyorum bebegi gectim ben bebekle ilgilenirken esime de vakit ayiramiyorum diye agliyordum ilk 2 haftaCok zor ya. Ben bu kadar zor olacagibi beklemiyordum. Her gun agliyorum. Yetersiz hissediyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Kimsem de yok, iste tek yapabildigim burda sizlerle yazismak. Burasi da olmasa her gun acile giderimkafaui siyirmis gibi herhalde.
Canım cam arkasından güneşlendirmenin faydalı olmadığını duymuştum camdan uvb ışınları geçmezmiş d vitamini üretimine yardımcı olmazmış camı açıp güneş gelen yere tut bu tatlı meleğiAnne sutu sariligi demislerdi ama emin olmak icin tetkik yapmak istemislerdi. Ama bi kan aldilar aglamaktan helak oldum. Nasil gonlum razi gelecek tum o testlere. Pazartesi kontrolumuz var. Arada mama vermeye basladim. Sutum azaldi stresten, uykusuzluktan. Guneste yarim saat guneslendiriyorum yardimi olur diye. Anlik biz
MaşallahAnne sutu sariligi demislerdi ama emin olmak icin tetkik yapmak istemislerdi. Ama bi kan aldilar aglamaktan helak oldum. Nasil gonlum razi gelecek tum o testlere. Pazartesi kontrolumuz var. Arada mama vermeye basladim. Sutum azaldi stresten, uykusuzluktan. Guneste yarim saat guneslendiriyorum yardimi olur diye. Anlik biz
Heh süper güneş iyi geliyor aman pişirme bebegi dikkat:) 10 dk bile yeter. Camdan degil direkt güneşAnne sutu sariligi demislerdi ama emin olmak icin tetkik yapmak istemislerdi. Ama bi kan aldilar aglamaktan helak oldum. Nasil gonlum razi gelecek tum o testlere. Pazartesi kontrolumuz var. Arada mama vermeye basladim. Sutum azaldi stresten, uykusuzluktan. Guneste yarim saat guneslendiriyorum yardimi olur diye. Anlik biz
Birde yarım saat tutma annesi ilk gün 2 dk ile başlayıp gün gün arttırmak gerekiyormuşAnne sutu sariligi demislerdi ama emin olmak icin tetkik yapmak istemislerdi. Ama bi kan aldilar aglamaktan helak oldum. Nasil gonlum razi gelecek tum o testlere. Pazartesi kontrolumuz var. Arada mama vermeye basladim. Sutum azaldi stresten, uykusuzluktan. Guneste yarim saat guneslendiriyorum yardimi olur diye. Anlik biz
Bebeği emzirmektan başka bir şey yapmıyorum galiba başka hiç birşeye zaman yok hep memedeAhhh ahh evet kuzum asiri zor valla ama ben keyifli anlarini gormeye calisiyorum bebegi gectim ben bebekle ilgilenirken esime de vakit ayiramiyorum diye agliyordum ilk 2 hafta
Hepimiz ruh hastasi gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?