2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
maşallah sağlıklı görünüyor. gönlünü ferah tut. kan alıyorlar bebeklerden. hep canım yandı kızıma iğneler batırırken ama geçti gitti çok şükür sağlığımız yerinde.

Birde yarım saat tutma annesi ilk gün 2 dk ile başlayıp gün gün arttırmak gerekiyormuş
Ben de guneslendiriyorumda araştırmıştım biraz cok bilmişlik yapmak istemem

Cam yoktu ama perde vardi. Direkt yakmasin diye. Oyle de olmuyo muymus :/

Merhaba kizlar,yarın kızım 29 günlük oluyor,bir aylık kontrol için hastaneye götürelim dedik,bir aylık aşıyı yaparlar mı?

Bebeği emzirmektan başka bir şey yapmıyorum galiba başka hiç birşeye zaman yok hep memede
O kadar duruyorda cekiyor mu ?
bir tek dun yasadim oyle 4 saat meme de durdu..
emesi yoksa dudaklarini bir kapiyor agzinin icine bile sokamiyorum

Oy maşallah tosuncuğabenim kız seninkinin yarısıdır. Sütüm yetmiyor diye hiç endişelenme bence. Sarılık olayında çok kafana takıyorsun. Hepimizin bebeklerinde oldu. Benimkinde de var hala beslenerek atacaklar. Benim kızında kafasında ve gözünün kenarlarında kaldı zamanla geçecek annesi sakin Ol.

Emiyo işini bitiriyo uyuyo ama memeyi bırakmıyo ben parmağımla çıkarıncada uyanıyo hemen

Benim kızım emzik almıyor uyanıkken normalde alsa da ağzından atar o emerken gözleri kapalı oluyor memede. ağzına emziği veriyorum kandırıp yatağına yatırıyorum. her zaman işe yaramasa da yaradığı oluyor bu şekilde yapmayınca emmese de meme ağzından çıkınca gözlerini kocaman açıyor uyanıyor. emzikle bi kandırmayı deneyin. onlar her zaman emmiyor orada keyif ediyor afedersiniz tuvalete bile gidemezsiniz öyle.

Aynen o durumdayım tuvalete bile gidemiyorum bazen denedim emziği ilk tuttu bir kaç kez ama şimdi almıyo anladı kaldırıldığını galiba

Neden kız, 2. De daha mı iyi
Canim cinsiyetle alakasi yok
İnsan ikinci de tecrubeleniyor,daha sakin oluyor,daha endisesiz..
Yani ben oyleyim.
Mesela oglum da pisik bile olsa dunyam basima yikilirdi.
Simdi kizim pisik,krem surup havalandiriyorum, her gun yikiyorum, tamam..
Anne olmanin keyfine daha cok, endiselere daha az zaman ayiriyorum.

İlk zamanlar ogluma yetemicem endisesi ile kendimi didikledim durdum,kizima bir sevgi sozcugu soylerken hep icimden fisildadim.

Sonra baktim abimiz gayet rahat, kardesini seviyor, onun evimize gelmesine cok hazir, olgun..

Bende daha relaks oldum,ikisine de sevgimi gostermeye basladim.
Mesela kizimi emzirirken ogluma kitap okuyorum, ikisini bir uyutuyorum.

Yada oglumdan kan alinacagi zaman cigerim sizlardi, oda da duramazdim.
Simdi en fazla bes dk da bitecek oldugunu biliyor kafamda buyutmuyorum.
Uykusuzluga daha direncliyim.

Bugunler gececek ve bir daha geri gelmeyecek biliyorum.
Bu bilinc ilkinde yoktu.
Endiselere cook zaman harcadim, simdi gereksiz yere beynimi mesgul etmemeye calisiyorum

maşallah canım kaç günlük?

güneş olayı çok zararlıymış yenidoğan bebek için bende aynı hatayı yaptım ama ben toplam 5 dk geçirmiyordum en son kontrol de doktoruma sordum zararlı olduğunu kesinlikle önermediğini söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…