2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar kabus gibi bir gece geçirdik, kızım gece durmadan ağladı ama öyle normal bir ağlama değil,nefesi kesilene kadar ağladı,dört saat boyunca dinlene dinlene ağladı bir yerini mi incittik, bir yeri mi agriyordu anlamadık

Günaydin kizlar
Bebis beslenmeden sonra kustu diyelim ama uykuya dalamiyor tekrar emziriyor musunjz?
Ben emziriyorum, uyumadığı her olayı açlığına bağlayıp emzirmeye çalışıyorum, sürekli emzirmeye çalışınca da süt dolmuyor göğüslere strese giriyorum. Emse, gazını çıkarıp 2-3 saat mışıl mışıl uyusa yok. Ya kakasını yapar bez değiştirirken açılır uykusu yine emzirmeye başla, ya kusar ya hıçkırır yine emzir baştan. Kafayı yiyorum az kaldı

Ben de emziriyorum da eger uykusu varsa zatenn 3 4 kere cekip uyuyor o zaman gaz cikarmiyorum ben cok gazi olmamistir diye

Kızlar bugün kırkımızı uçuruyoruz Benim de göğüslerimde sertlik başladı. Masaj yapıp sağmaya çalışıyorum. Ama tekrar doluyor. Soğuk yapmıyordum burda gördüm şimdi yapmaya başlayacağım. Tahminen ne zaman düzeliyor? Bir de günde kaç kere sağmak gerekiyor? Ben günde maks 1 defa sağım yapıyordum

Bu 40 meselesi aklımı karıştırdı bak şimdi
Kırkınız dün değil miydi nasıl hesapladın canım?
2 gün aramız varmış.
Çarşamba doğduk biz, perşembeyi 1. Gün sayarak geldiğimizde bizim kırk yarın oluyor. Bu şekil değil mi

Ben doğduğu günü de sayıyorum 40 i hesaplarken cnm. Bizimki de 20 Eylül de çıkacak inşallah, geçen hafta yarı kirkini çıkardık. Kimisi 1 gün sonrasından başlıyor saymaya. Çarşamba doğdu bgn kızım mesela ben o günden başladım persmbeden degil

Sağol canım ben bunu bi araştırayım en iyisi
Bana 24 saati dolduğunda 1 gün saymak daha mantıklı gelmişti. Neyse yine yarına kaldı bizim kırkımız her şekilde

Biraz mevsim ve sıcaklıkla da ilgili sanırım bizim burada bikac haftadır aşırı sıcak var güneş çok yakıyor .ama iki gündür kararında mesela .öyle yuksek sıcaklıklar zarar verir mutlaka.

Ben dogdugu gunu 1. gun olarak sayiyorum sabirsizliktan. Sanki 40i cikinca basim goge erecek

Biraz mevsim ve sıcaklıkla da ilgili sanırım bizim burada bikac haftadır aşırı sıcak var güneş çok yakıyor .ama iki gündür kararında mesela .öyle yuksek sıcaklıklar zarar verir mutlaka.
Buyuk bir guneslenme kaosu baslattim he Soyle ki buradaki ebe gunes olan bi odaniz var mi, orada beziyle guneslendir biraz, bilirubinlerin parcalanmasina yardimci olacaktir, direkt camın altina kiyma ya da gunese cikarma dedi. Ben de bizim buyuk camdan bi kapi var, kapi acikken yani sadece sinekligin arkasindan ve perdenin arkasindan gunes alan kisma yuzune gelmeyecek sekilde koydum. Sadece aksam gunesinde birkac kez yaptim bu islemi. Bilmiyorum yardimi mudur. Yarim saat tut dedi ama tas catlasa 10 dk duruyoruzdur. Tepki veriyor zaten bunalinca.

Kac kilo almistir diye merakimdan hassas tartiya once ben cikiyorum sonra bebekle cikiyorum cildiricam iki gundur ayni gorunuyor. Hatta biraz azaldi. 3 gun once daha coktu. Umarim bozuktur tartı. Yarin sabah boyumuzu kilomuzu olcturmeye gidiyoruz hayirlisiyla.

Sutum gelmiyor diye kendimi mastit yspma yolunda ilerliyorum tam gaz. Sabah okudum tum yazismalari. Herkese gecmis olsun. Benim memelerde cok sert, bebek masaj yagiyla masaj yapiyorum. Gece gunduz demiyorum sagiyorum. Daha cok sut gelsin deyip cok sagdigimdan kendi sutumu biberonla vermeye basladim. Ayarini tutturmam gerek. Ama artik en azindan 90 goruyorum sukurler olsun. Anne sutu verebildigim her gun kardir.

Sutum azalinca ac kalmasin diye mamaya yuklendigimden mi biberonla besledigimden mi bilmiyorum ama 2 gundur kusuyor. Gece agzina geliyor. Icim hic rahat degil. Ziplayarak kalkiyorum yataktan. Kafasi hep yan ama insanin ici rahat etmiyor iste. Ne guzel kusmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…