Öncelikle çok geçmiş olsun. Doğa diş ağrısı yaşadığında parmağımla damaklarini kasırken ısırmaya çalıştığında anlıyorum. Parmağımı tutup ağrıyan yere doğru çekiyor ve daha sert ısırıyor. Masajla rahatlamadıysa ve çok huysuzsa sakinlestiremiyorsan azcik calpol veriyorum. Doktorumuzda öyle demişti ağrı çekmesine gerek yok diye. Rahatlıyor çocuk.Gunaydin kızlar
Eşim ve ben çok ağır grip geciriyoruz,hatta covid mi olduk diye testte verdi eşim negatif çıktı,demekki grip dedik.Kizimin ateşi yok ama aşırı huzursuz,kakası yeşil,doğru dürüst uyumuyorağrıdan yüzünü gözünü hep çizmiş,doktora götürmek de istemiyorum ateşi çıkmadan,ateş yoksa ağrıları için calpol vereyim mi bilemedim kızlar.
Canim bence o 1 cm e yakın gördüğün farklılık kalça durup pozisyonundan kaynaklıdır. Doktor ölçtüyse aynıysa bir sorun yoktur bence. Bende bazen sağ sol bacak boyunda eşitsizlik görüyorum çocuğu düzeltip iki topuğu birleştirip bakıyorum ama bazen poposu hafif kaldırınca yada kaydırınca eşit çıkmıyor bazen eşit çıkıyor. Nette en uç örneklerde bulunuyor. Insanın morali bozuluyor resmen. Artık bir sorunda hiç nete bakmıyorum direk msjla doktora soruyorum. Bence gönlünü ferah tutCanım çok sağol Ortopedi Doktoruda öyle şeyler dedi fakat bilemiyorum. Doktor mezura ile ölçtü ayni çıkiyor fakat cocuk normal durunca 1cm' e kadar farklılığı görüyorum. Netten bakınca tek taraflı büyüme falan diyor açıkçası biraz korktum.
Ilk aylar evet çok zordu ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı bilmiyorduk onun korkusu endişesi vardı şimdi tecrubelendikEki Görüntüle 2739746 simdilerde hepimuz toparladik ama ilk aylar cok zordu. En azindan ben cok zorlanmistim. Bu capsi gorunce o zmnlar aklima geldi gulumsedim.
Tek istedigim evden cikmak,
Yetiskin sohbetlerine ihtiyacim var,
Bazen kendimi cok basarisiz hissediyorum,
Hicbir kiyafetim olmuyor,
Her yanim agriyor,
Cok duygusalim,
Bir daha ne zaman yeniden uyumaya baslicam
aaa bizimkinin hep başı sıcak bu aralar
hatta demin annemle konuştuk başı sıcaktı dedi ölçmüş 36 imiş ateşi. herhalde fazla giydirdim dedi hatta
demek dişten olabilir, bunu hiç bilmiyordum.
ay hadi lütfen güzel haberlerle gelin 21 aralıktan sonra.
zaten 21 aralıktan sonra geceler kısalmaya gündüz uzamaya başlıyor, darısı başınıza olsun inşallaaaaah.
Teşekkür ederim Kızlar sağolun inşallahhSağlık olsun canım..Bir hafta kalmış kontrole ben değerlerin standart düzeye indiğini düşünüyorum. Güzel haberler vereceksin inşallah..
Aşınızı olmuşsunuz.. Bugünü ateşsiz, ağrısız atlatsın kuzu.
Sağol canım, doktora sorabiliyorsan sor istersen en azından aklında kalmamış olur kuzuHadi çok geçmiş olsun canım, inşallah ateşsiz geçer
Benim kafam şu rota aşısına bozuldu yaaa hala kaka yok
0-6 ay aldım ben canım 4,5 aylığız zaten kullanım süresi 4-6 hafta diyor.Kızlar emzik alacağım.
(Gerçi sadece uykuya geçerken emiyor bıraktırma niyetimde var ama şuan göze alamıyorum)
Sorum şu bibs almayı düşünüyorum 0-6 ay olanı önermiştiniz değil mi? Ona göre sipariş vericem. Tutmasını da göze aldım. Daha çok sevme ihtimali aklımı kurcalıyor.
Bilemedim sanki0-6 ay aldım ben canım 4,5 aylığız zaten kullanım süresi 4-6 hafta diyor.
Bu arada biz demire başlayacaktık doktor başlayalım dedi bende bundan yaklaşık 1 ay önce kan testinde demiri yüksek çıkmıştı dedim, evet demir depoları dolu o zaman şimdi başlamayalım dediSelam herkese. Kontrolden çıktık şimdi. Herşey yolunda
Demire başlıyoruz ocean microfer damla verdi. Sağlık ocağının verdiğini önermiyorum içinde katkı maddesi var paraben dedi. Hem de kabızlık yapabilir dedi. Kilosu kadar damla olacak şekilde emzirmeden yarım saat önce ya da sonra olursa kusma yapmazmış.
Geçtiğimiz ay kontrolde önümüzdeki ay tadımlara başlayacağız demişti ama bugün kilo alımı normal olduğu için başlatmıyoruz dedi.
Başındaki sarı döküntüler konakmış. Dediğiniz gibi haftada en fazla 2 kere şampuanla yıka. O günlerde de öncesinde zeytinyağı sürüp yarım saat bekleyeceğim ve ince tarakla tarayacağım. Zamanla düzelecekmiş.
bendimm verem aşısını sordum. İltihaplanıp sarı akıntı da yapabilir şişip kızarabilir normal dedi.
+1ya bi de bizimki şimdi kundağı bıraktım ondan mı tam emin değilim ama ayaklarını yukarı doğru kaldırıyor sürekli
gaz gibi de değil yukarı kaldırıp atıyor uykusunda sonra uyanmıyor da aslında ama mıkır mıkır
bilemedim yaa neden öyle acaba
Kız bende mirune kim dan diye geldi diyorum ahahaEki Görüntüle 2739746 simdilerde hepimuz toparladik ama ilk aylar cok zordu. En azindan ben cok zorlanmistim. Bu capsi gorunce o zmnlar aklima geldi gulumsedim.
Tek istedigim evden cikmak,
Yetiskin sohbetlerine ihtiyacim var,
Bazen kendimi cok basarisiz hissediyorum,
Hicbir kiyafetim olmuyor,
Her yanim agriyor,
Cok duygusalim,
Bir daha ne zaman yeniden uyumaya baslicam
Sen bilirsin canı bence 0-6 al diğeri de çok büyük gelebilir bilemedim.Bilemedim sankiWhite Mocha dediği gibi (yanlış hatırlamıyorsam tabi) Avent küçük gelmeye başladı.
O yüzden bibs için emin olamadım, sorayım dedim
Canı doktorun öyle dediyse başlama bence. Biz tahlil yaptırmadık gerçi direkt başlattı.Bu arada biz demire başlayacaktık doktor başlayalım dedi bende bundan yaklaşık 1 ay önce kan testinde demiri yüksek çıkmıştı dedim, evet demir depoları dolu o zaman şimdi başlamayalım dedi
dedim tekrardan bir tahlil yapalım isterseniz gerek yok 6.ayda ben zaten isteyeceğim dedi... demire ihtiyacı olan bebekler az solgun görünürmüş sizde öyle bir durum yok dedi başlamadık ama içimde kaldı başlasamıydık ki
Sağol kuzuSen bilirsin canı bence 0-6 al diğeri de çok büyük gelebilir bilemedim.
Canı doktorun öyle dediyse başlama bence. Biz tahlil yaptırmadık gerçi direkt başlattı.
Bizim de ayaklari nemli oluyor. Internette merabolik sorunlar vs kotu seyler yaziyor. Ben corap terletiyodur deyi geçmeyi daha mantikli buluyorumBenim minnakin ayakları hep terli çorapları hep nemli neden ki bilen duyan var mı
Ankee kundak tan çıkınca sicramalarla baş edebildi mi elini yüzüne götürüp uyandırıyor bazen bizimki
Benim minnakin ayakları hep terli çorapları hep nemli neden ki bilen duyan var mı
Ankee kundak tan çıkınca sicramalarla baş edebildi mi elini yüzüne götürüp uyandırıyor bazen bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?