2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizimde sol göz odaklandığında içe doğru kayıyor düzelir inşallah ya. 4.ay kontrolüne gittiğimde yine soracağım.

Benimde ablamın kızında var tek gözünde biraz yüksek çıktı 1 yaşında kontrolü var 10 aylık şu an ama çok sık görülüyor bebeklerde geçer muhtemelen

Sağol canım, doktora sorabiliyorsan sor istersen en azından aklında kalmamış olur kuzu
Bugünde yapmazsa yarın soracağım, bugün 4. Gün

bibs'i normalde tutmuyor benim kızım ama eğer dışarda isek bebek arabasında uyudu uyucaksa veriyorum o zaman tutuyor

Yemeyenlere cok saygi duyuyorum. Ben de homini girtlak yiyorum. Ogle yemegini hazirlarken aksama ne yiyecegimi dusunuyorum. Cok uxun zamandir acktigimi hissetmedim. Acikmaya firsat kalmadan yiyorum. Bir de belik kolum karnim her yerim agriyor.
Kız bende mirune kim dan diye geldi diyorum ahaha
Benim favorim kendim için; hala ve hala ne zaman yeniden (kesintisiz) uyuyacağım
Cok zor. Hamileyken de tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorsun. 1 yildir maksimum 5 saat kesintisiz uyumudumdur. Ozledim ben de uyumayi.

4ay 12 günlük olduk ek gıda için erken diyenler çok olacak ama ben başladım yavaştan bir haftadır hergun elmayi bir iki dakika birazcık buharda pişirip (yumuşamasi için)meyve filesi ne koyup eline veriyorum çok güzel de hoşuna gidiyor bir haftadır her gün bir tatlı kaşığı kadar yoğurtta veriyoruz çok şükür şimdilik iyi gidiyor ay sonuna kadar bunlara ek armut ve havuc eklemeyi düşünüyorum ek gıda başlangıç biraz erken oldu ama işe erken dönebilirim gündüzleri en azından emme sayısı azalır bir de dönmeye başladı yere koyunca ayakları yana atıp tam yüzüstüdönmeye basladi biraz daha çabalarsa onu da öğrenecek bir de ayaklarına destek elimizle veriyoruz emekleme çabası var kendini güç alıp itiyor emzigi bıraktı tutmak istemiyor birandan her şey hızlı gelişiyor sadece destekli oturtmada kendini öne atıyor oturtamiyoruz

Bugünde yapmazsa yarın soracağım, bugün 4. Gün

bibs'i normalde tutmuyor benim kızım ama eğer dışarda isek bebek arabasında uyudu uyucaksa veriyorum o zaman tutuyor
Of valla çok kararsız kaldım
Alıcam elim gitmiyor nedense. Bir yanım risk almak istiyor bir yanım durduruyor.

Kizlar bugun pek takip edemedim. 4. Ay kontrolumuzu olduk. Gelisimi, buyumesi iyi masallah. Ama hala cok gaz agrilari cektigini soyledim. Bu ayda agrisi varsa o gaz degil alerjidir, dedi.

Sut ve urunleri, yumurta, findik fistik ve balik 10 boyunca tamamen tuketme. Sonra yavas yavas dene, dedi. Eger alerjiyse 1 hafta icinde bile o sancilar azalir, dedi.

Bebegu alerji olan anneler sizin de onereceginiz bir seyler varsa uygulayayim.

Of valla çok kararsız kaldım
Alıcam elim gitmiyor nedense. Bir yanım risk almak istiyor bir yanım durduruyor.
Ben de çolçk seviyorm bibs i eşim hiç sevmiyor ama aventi emerkende çenesinde bir dalga izi çıkıyor
Valla kuzum bilmiyorum ki
Ben avent, nuk, bibs almıştm
Nuk u hiç tutmuyor

Kızlar bu hafta aldığım kitaplardan bazıları geldi Eki Görüntüle 2739843
Güle güle okuyun
Canım doğduğunda benim kardeşiminde öyleydi hatta şaşı gibiydi. Hatta ben o zamanlar şaşı kalacak sanmıştım Yarı yaşında kadar epey düzeldi sonra tamamen geçti. Şuanlık herhangi bir kayma veya göz problemi yok maşallah.
Bende en fazla 5 saat uyumuşumdur. O da sayılıdır. Bir de 5-6 saatte memiklerin füze olma durumu var o da engel her şey engel
Hayırlı olsun hadi canım. Günler çabuk geçse bizde bir dahaki ayın sonunda 6. Ayı dolduruyoruz uzun var gibi geliyor ama hemen geçiyor sanki Bir de bebekler o öne düşmeden oturmayı 7-8. Ayda anca pekiştiriyorlarmış aceleye gerek yok canım bol bol yüzüstü aktivite yapın sırt ve boyun kasları gelişsin diye
Ben de çolçk seviyorm bibs i eşim hiç sevmiyor ama aventi emerkende çenesinde bir dalga izi çıkıyor
Valla kuzum bilmiyorum ki
Ben avent, nuk, bibs almıştm
Nuk u hiç tutmuyor
Nuk gibi bir riske niye girmiştin
Alıcam ya karar verdim eşime yol yapayım en iyisi yoksa bir de Avent almam gerekecek

Kızlar ek gıda konuşulmuş tarifleri neyi nasıl vereceğimizi neleri verebileceğimizi nereden öğrenirim sizler nereden bakıyorsunuz
Bir de bu burun aspiratöru nasıl kullanılıyor biri bana anlatabilir mi
Son olarak bugün yine mastit oldum beri gel nane çayı. Bu 11-12 filan oldu herhalde rekora koşuyorum

canım hayırlısı olsun. ben de çok bilmiyorum ama önce sebzeyle başlayın diyo bazı doktorlar. meyveyi yedikten sonra sebze yemeyebiliyorlarmış diye duymuştum. yine de burada tecrübeli anneler daha çok yardımcı olur.
Destekli oturturken doktor bana bugün önüne yastık koy 1-2 aya alışır demişti.

Bugün iki kez kaka yaptı Lunaçka. amma velakin bir tanesi mukuslu gibi. yani mukuslu kaka nasıl olur bilmiyorum ama olursa böyle olur diye düşünüyorum.mukuslu kakadan anlayan biri atsam bana yardım edebilir mi? artı kakanın mukuslu olması direkt alerjik bir reaksiyon olarak mı görülür?

Evet öyle doğru ama planlı başlamadık aslında tadım yapmaktı niyetimiz baktık sevdi elma vermeye devam ettik

Bana atabilirsiniz

Aynen benim kızımın doğum tarihini yazdığım yere bir süreliğine eski nicklerini yazmalarını tavsiye ediyorum. Gerçi sakinliyi japonca yazıdan tanıdım gibi umarım yanılmıyorumdur

Aynen benim kızımın doğum tarihini yazdığım yere bir süreliğine eski nicklerini yazmalarını tavsiye ediyorum. Gerçi sakinliyi japonca yazıdan tanıdım gibi umarım yanılmıyorumdur
Kullanıcı adının yanındaki işaretten eski isimler gözüküyor canım

Eklentiler

• 6C28B038-34B0-42A8-A7C5-4FD1DD55A7E6.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 36
Yok be yavrum.
Ben disaridan ne ne kadar az takviye o kadar iyi dusunurum.
Oglumda tahlil yaptirip hic vermedim.
Ek gida zamani kiymaya limon sikar verirdim.
Kizimda ne yapariz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…