Bizimde sol göz odaklandığında içe doğru kayıyor düzelir inşallah ya. 4.ay kontrolüne gittiğimde yine soracağım.Bazı kisilerin ismi mi değiştidiğerlerini yeni öğrenmeye başlamıştım.nasil anlayacağım?
Bebiş te göz kayması olan biri vardı sanki.biz bugün göz kayması için göz Dr una gittik .biraz hipermetropi varmış zaten bebeklerde oluyormuş 2.5 Muş derecesi şimdilik bekleyelim dedi.6 ay sonra birdaha çağırdı.kontrole ablasının 1 yaşında geçmişti ondan sakince! beklemeye çalışacağım
Benimde ablamın kızında var tek gözünde biraz yüksek çıktı 1 yaşında kontrolü var 10 aylık şu an ama çok sık görülüyor bebeklerde geçer muhtemelenBazı kisilerin ismi mi değiştidiğerlerini yeni öğrenmeye başlamıştım.nasil anlayacağım?
Bebiş te göz kayması olan biri vardı sanki.biz bugün göz kayması için göz Dr una gittik .biraz hipermetropi varmış zaten bebeklerde oluyormuş 2.5 Muş derecesi şimdilik bekleyelim dedi.6 ay sonra birdaha çağırdı.kontrole ablasının 1 yaşında geçmişti ondan sakince! beklemeye çalışacağım
Bugünde yapmazsa yarın soracağım, bugün 4. GünSağol canım, doktora sorabiliyorsan sor istersen en azından aklında kalmamış olur kuzu
Kızlar emzik alacağım.
(Gerçi sadece uykuya geçerken emiyor bıraktırma niyetimde var ama şuan göze alamıyorum)
Sorum şu bibs almayı düşünüyorum 0-6 ay olanı önermiştiniz değil mi? Ona göre sipariş vericem. Tutmamasını da göze aldım. Daha çok sevme ihtimali aklımı kurcalıyor.
Yemeyenlere cok saygi duyuyorum. Ben de homini girtlak yiyorum. Ogle yemegini hazirlarken aksama ne yiyecegimi dusunuyorum. Cok uxun zamandir acktigimi hissetmedim. Acikmaya firsat kalmadan yiyorum. Bir de belik kolum karnim her yerim agriyor.Ilk aylar evet çok zordu ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı bilmiyorduk onun korkusu endişesi vardı şimdi tecrubelendikama yazılanların hepsini ben şuan atlatamadim hala evden çıkmak yetişkin (eşim haric) birileriyle böyle oturup kahve eşliğinde sohpet etmek istiyorum. Yaklaşık 2 aya yakın sadece doktor kontrolü için dışarı çıkıyorum. Ailelerle görüntülü görüşüyoruz evde can sıkıntısından yemeye fena sardım her gün hamurişi her gün tatlı doymak bilmiyorum eşimle kilolarımız yakında başa baş gelir öyle olunca hicbir kıyafetim olmuyor durmak ve susmak bilmeyen bebeğim sürekli kucağımda öncelikle bel ve kol olmak üzere tüm vücudum ağrıyor. Duygu durumun genelde bebişe göre o gülünce gülüyor ağlayınca oturup bende ağlamak istiyorum ama ne mümkün uyku mu pencereme konan kus gibi hop geliyor ve gidiveriyor hele hele bu ara bize pek uğrayan birşey değil
Cok zor. Hamileyken de tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorsun. 1 yildir maksimum 5 saat kesintisiz uyumudumdur. Ozledim ben de uyumayi.Kız bende mirune kim dan diye geldi diyorum ahaha
Benim favorim kendim için; hala ve hala ne zaman yeniden (kesintisiz) uyuyacağım
Of valla çok kararsız kaldımBugünde yapmazsa yarın soracağım, bugün 4. Gün
bibs'i normalde tutmuyor benim kızım ama eğer dışarda isek bebek arabasında uyudu uyucaksa veriyorum o zaman tutuyor
Ben de çolçk seviyorm bibs i eşim hiç sevmiyor ama aventi emerkende çenesinde bir dalga izi çıkıyorOf valla çok kararsız kaldım
Alıcam elim gitmiyor nedense. Bir yanım risk almak istiyor bir yanım durduruyor.
Güle güle okuyunKızlar bu hafta aldığım kitaplardan bazıları geldiEki Görüntüle 2739843
Canım doğduğunda benim kardeşiminde öyleydi hatta şaşı gibiydi. Hatta ben o zamanlar şaşı kalacak sanmıştımBazı kisilerin ismi mi değiştidiğerlerini yeni öğrenmeye başlamıştım.nasil anlayacağım?
Bende en fazla 5 saat uyumuşumdur. O da sayılıdır. Bir de 5-6 saatte memiklerin füze olma durumu varYemeyenlere cok saygi duyuyorum. Ben de homini girtlak yiyorum. Ogle yemegini hazirlarken aksama ne yiyecegimi dusunuyorum. Cok uxun zamandir acktigimi hissetmedim. Acikmaya firsat kalmadan yiyorum. Bir de belik kolum karnim her yerim agriyor.
Cok zor. Hamileyken de tuvalete kalkmaktan uyuyamiyorsun. 1 yildir maksimum 5 saat kesintisiz uyumudumdur. Ozledim ben de uyumayi.
Hayırlı olsun hadi canım. Günler çabuk geçse bizde bir dahaki ayın sonunda 6. Ayı dolduruyoruz uzun var gibi geliyor ama hemen geçiyor sanki4ay 12 günlük oldukek gıda için erken diyenler çok olacak ama ben başladım yavaştan bir haftadır hergun elmayi bir iki dakika birazcık buharda pişirip (yumuşamasi için)meyve filesi ne koyup eline veriyorum çok güzel de hoşuna gidiyor bir haftadır her gün bir tatlı kaşığı kadar yoğurtta veriyoruz çok şükür şimdilik iyi gidiyor ay sonuna kadar bunlara ek armut ve havuc eklemeyi düşünüyorum ek gıda başlangıç biraz erken oldu ama işe erken dönebilirim gündüzleri en azından emme sayısı azalır bir de dönmeye başladı yere koyunca ayakları yana atıp tam yüzüstüdönmeye basladi biraz daha çabalarsa onu da öğrenecek bir de ayaklarına destek elimizle veriyoruz emekleme çabası var kendini güç alıp itiyor emzigi bıraktı tutmak istemiyor birandan her şey hızlı gelişiyor sadece destekli oturtmada kendini öne atıyor oturtamiyoruz
Nuk gibi bir riske niye girmiştinBen de çolçk seviyorm bibs i eşim hiç sevmiyor ama aventi emerkende çenesinde bir dalga izi çıkıyor
Valla kuzum bilmiyorum ki
Ben avent, nuk, bibs almıştm
Nuk u hiç tutmuyor
canım hayırlısı olsun. ben de çok bilmiyorum ama önce sebzeyle başlayın diyo bazı doktorlar. meyveyi yedikten sonra sebze yemeyebiliyorlarmış diye duymuştum. yine de burada tecrübeli anneler daha çok yardımcı olur.4ay 12 günlük oldukek gıda için erken diyenler çok olacak ama ben başladım yavaştan bir haftadır hergun elmayi bir iki dakika birazcık buharda pişirip (yumuşamasi için)meyve filesi ne koyup eline veriyorum çok güzel de hoşuna gidiyor bir haftadır her gün bir tatlı kaşığı kadar yoğurtta veriyoruz çok şükür şimdilik iyi gidiyor ay sonuna kadar bunlara ek armut ve havuc eklemeyi düşünüyorum ek gıda başlangıç biraz erken oldu ama işe erken dönebilirim gündüzleri en azından emme sayısı azalır bir de dönmeye başladı yere koyunca ayakları yana atıp tam yüzüstüdönmeye basladi biraz daha çabalarsa onu da öğrenecek bir de ayaklarına destek elimizle veriyoruz emekleme çabası var kendini güç alıp itiyor emzigi bıraktı tutmak istemiyor birandan her şey hızlı gelişiyor sadece destekli oturtmada kendini öne atıyor oturtamiyoruz
Evet öyle doğru ama planlı başlamadık aslında tadım yapmaktı niyetimiz baktık sevdi elma vermeye devam ettikcanım hayırlısı olsun. ben de çok bilmiyorum ama önce sebzeyle başlayın diyo bazı doktorlar. meyveyi yedikten sonra sebze yemeyebiliyorlarmış diye duymuştum. yine de burada tecrübeli anneler daha çok yardımcı olur.
Destekli oturturken doktor bana bugün önüne yastık koy 1-2 aya alışır demişti.
Bana atabilirsinizBugün iki kez kaka yaptı Lunaçka.amma velakin bir tanesi mukuslu gibi. yani mukuslu kaka nasıl olur bilmiyorum ama olursa böyle olur diye düşünüyorum.mukuslu kakadan anlayan biri atsam bana yardım edebilir mi? artı kakanın mukuslu olması direkt alerjik bir reaksiyon olarak mı görülür?
Bazı kisilerin ismi mi değiştidiğerlerini yeni öğrenmeye başlamıştım.nasil anlayacağım?
Kullanıcı adının yanındaki işaretten eski isimler gözüküyor canımAynenbenim kızımın doğum tarihini yazdığım yere bir süreliğine eski nicklerini yazmalarını tavsiye ediyorum. Gerçi sakinliyi japonca yazıdan tanıdım gibi umarım yanılmıyorumdur
Ben bilmiyodm olsn kendimi tanıttımKullanıcı adının yanındaki işaretten eski isimler gözüküyor canım
Yok be yavrum.Bu arada biz demire başlayacaktık doktor başlayalım dedi bende bundan yaklaşık 1 ay önce kan testinde demiri yüksek çıkmıştı dedim, evet demir depoları dolu o zaman şimdi başlamayalım dedi
dedim tekrardan bir tahlil yapalım isterseniz gerek yok 6.ayda ben zaten isteyeceğim dedi... demire ihtiyacı olan bebekler az solgun görünürmüş sizde öyle bir durum yok dedi başlamadık ama içimde kaldı başlasamıydık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?