2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mukuslu kakada mastir yaptim,gonder gelsin heyecanla bekliyorum

Kızlar bu hafta aldığım kitaplardan bazıları geldi Eki Görüntüle 2739843
Güle güle kullanın canım ben de pop-up kitaplardan aldım. Bayıldık 7-8 tane hareketli kitap ekledim sepete çok merak ediyorum. Külkedisi kitabını da inceledim ama sesler masalla alakasız diye yorumlar okudum. Siz beğendiniz mi nasıl

Canim biz daha ek gidaya geçmedik ama ek gıda için kitap aldım. Içeriği gayet güzel bence ay ay hangi sebze meyveler verilebilir nasıl verilebilir yemek tarifleri var. Burun aspiratorunu ben şöyle kullanıyorum önce burnuna tekli kullanılan serum fizyolojik sıkıyorum. Önce yan ceviriyorum üstte kalan burnuna yarısını sıkıyorum hemen yüzüstü ceviriyorum zaten bir miktarı çıkıyor. Yuzustundeyken aspiratorle o burnu çektiriyorum. Aynısını diğer burun içinde yapıyorum. En son peşpeşe iki burundan çekiyorum hiç kalmasın diye. Farkli yapan vardir bilemiyorum.

3 ablası, 6 yeğeni olan ben bugün hiçbir şeyi beğenmeme timi başkanı annemden “profesör” unvanı aldım en iyi çocuk büyüten kızı seçti beni ayrıca ( daha dur çok yeniyim dedim ama nafile)

Bu kutsal unvanda sizlerden öğrendiklerimin yeri çook büyük hepinize ayrı ayrı teşekkürler

Ben özelikle bir kitap almadım YouTube de Instagram da ek gıda ile ilgili bir çok sayfa ve video var takip ettigim bir çocuk doktoru var güncel anne oda tarifler paylaşıyor onları kaydettim zamanı gelince oradan bakip yapmayı düşünüyorum

Almayı düşündüğüm kitaplardan ya bunu ve bebek liderliğinde beslenmeyi birlikte
Ya da bu çocuk aç ile bırak kendi yesin’i alacaktım
2. Seçtim
Ek gıda için kitap arayanlara öneri olsun Ben kitapçıyım insanın elinde kitap olması çok iyi oluyor.

Bizimki uyuma saati olarak 12yi belirledi kendine. Yazık eşim hem çalıştı hem eve geldi hala bebişe bakıyor.
Ben anca çamaşırlarla boğuşmamı bitirdim topla-ütüle-kaldır bir tur as
Ütü yap pf ömrüm harcanıyor gibi his geliyor Evlenmese miydim ne

Teşekkürler canım. Pop-up kitap önerisine açığın minik parmaklarla yönetilen kitapları sevmedim açıkçası. Ama hareketli kitaplara bayıldım. Favorilerde bir seri duruyor ileride alacağım külkedisi sesli kitabına gelecek olursak evet güzel ama beklentimi tam karşılamadı. Öncelikle sayfaları aşırı kalın baskı ve renkler gayet güzel ve canlı hikaye çok kısaltılmış yani o kadar kalın kitap 5 yaprak mi ne. Her sayfada delik var ses butonu için. Sayfalarda hikaye arasında butona basacağınız yeri gösteren işaret koymuşlar 14 farklı ses var (bence az) buton en arka kapakta ben sayfalar çok kalın olunca dedim herhalde ağırlık sensoru var sayfalardaki sesleri ona göre çıkartıyor meğerse yokmuş fazla mekanik düşünmüşüm hala iki gündür hangi sesin hangi sayfaya ait olduğunu bulamadım, hele bir horlama sesi var acaba nereye ait velhasıl beklentimi pek karşılamadı ama iş görür mü evet ilgi çeker mi çeker. Eğrisiyle doğrusuyla kitapliktaki yerini aldi sonuçta

Hahaha ne bilim nuk çuyum ben nedense o zamanlar bir heyecanla da almışım
Ahahahha çocuk yapmasaydım değil de evlenmeseymişim iyimiş

Bu çocuk aç-kapa bırak kendi yesin de alacağım kitaplar arasında

Hahaha ne bilim nuk çuyum ben nedense o zamanlar bir heyecanla da almışım

Ahahahha çocuk yapmasaydım değil de evlenmeseymişim iyimiş
Evlenmeseydim bebede olmazdı diye düşündüm
Bir de canım anam yapardı evin işlerini, bende yardım ederdim
Şuan üşengeçlik modum açık..

Dolsun kitaplıklar okumayı da severler inşallah Bak burada kim var gezgin balık barbu kitabına bayıldım ben canım bebişten çok benim ilgimi çekti Hepsiburada da indirimli şu an 24 TL. Ben 27 TL'ye almıştım daha iki gün önce bozuldum biraz devir tasarruf devri Arkadaşlık ormanı da sevimli bir kitap. Ama oğlum en çok okyanus yolculuğunu sevdi içindeki ahtapotla cee eee yapıyoruz kayınvalidem yılbaşı hediyesi almak istiyorum diyince doldurdum ben de sepeti hareketli kitaplarla biraz daha büyüyünce baya dikkatini çeker diye düşünüyorum. Şey biz bu kitapları kendimize alıyor olmayalım ya ben bazen kendime almış gibi hissediyorum çok hoşlar oynayıp duruyorum

Sabah 9da kalktım, beyefendi de 10da uyandı. Ama gelin görün ki hala uyumadı 1 saattir uyutmaya çalışıyorum. Gözleri kapalı olmasa hani kaldırıcam oyun vs oynatıp oyalayacağım ama gözleri de kapalı..
Benimde dehşet uykum geldi
Az önce emziği attı, daldı sandım ama cıks. Geri istedi emziğini Şimdi yine attı ama güvenemiyorum ta çıkabilir
Ben herşeyin düzeleceğine dair olan inancımı kaybettim. (Dr Levent ve Ela göndermesi)
Üst üste iğrenç espiriler yaptığıma göre gidebilirim..

Bende şimdi öyle deyince düşündüm bizim daha çok hoşumuza gidiyor. Aldığım kitaplar üzerinde +2 yaş yazıyor ama çok eglenceliler ya bizim zamanımızda böyle kitaplar olmaması ne üzücü ama bebeklerimiz çok şanslılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…