2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizzlar herkese iyi geceler oncelikle umarim misil misil uyuyorsunudur...
kaka yapamama sorununu nobetci doktora sorduk simdi Rota asisinin ilk dozunda olabiliyormus ama ikinci dozda pek olmazmis olursa bagirdak dugumlenmesi olanbilir dedi... siz bir uyarin eger yapmaz ise yarin doktora getirin dedi ... oldugunu dusunmuyorum hic bir huysuzlugu yok cunku gaz falanda cikardi karni da oyle sert degil ama sabahin guzel isiklarinda dualarinizi esirgemeyin... yine de yarin 08:30 sabaha randevu aldik...

Keske yapsa da hic gerek kalmasa

Günaydın erkenciyiz her zaman olduğu gibi... Dün eşim LCW de interneten oğluma aldığım bir sweatshirtu beden degisimi için gönderdim gitmiş bebişimize yine bir şeyler almış bedeni görünce bu ne desem de olsun seneye de gider diyor bebek daha 4 aylık diyorum bı şey olmaz diyor ben 9 12 alıyorum biraz büyük olsun diye bizim ki biraz büyük olmasini abartmış

Markası ne süpürgenin diye diye beni de ikna ettiniz hadi :) de ben eşimi nasıl. İkna edeceğim bakalım
129 TL ye de var 1800 e De
Eufay
Bu nedir bu nasıl fiyat atlayışi.
Bilen varsa aydınlatır mi
Ben 1.5 yıldır Eufy 11 S kullanıyorum oldukça memnunum.Haritalama özelliği yok bende ama tek oda modunda çok güzel temizliyor.

ay canım benim yoktur inşallah hiçbir şeyi kaç gündür yapamıyordu ki?
yine de doktora gitmekle iyi yapmışsınız, haber ver bize de.
yani gerçekten büyük alalım seneye de giysin olmuş mu

Çok olağan dışında bir durum oldu normalde günde 1 kez ya da 2 kez yapardı
5. Gün bugün

Günaydın kızlar şimdi çıktık doktordan beklediğim gibi herhangi olumsuz bir durum yok, bir fitil verdi gece de çok rahatsız olursa verin dedi
Günaydınn, oh çok şükür inşallah bugün içinde yapar kuzu kakasını.
Böyle bunca zaman düzenliyken birden kesilince insan korkar tabi Ama sen de beslenmene dikkat et bakalım bugün.

Günaydın kızlar şimdi çıktık doktordan beklediğim gibi herhangi olumsuz bir durum yok, bir fitil verdi gece de çok rahatsız olursa verin dedi
Çok sevindim canım bizim oglanda günde 2 kez yapardı geçen hafta ilk kez 5. gün yaptı sonra yine normale döndü sizinde normale dönecektir

Baya büyük oldu bu sene hiç giymez ancak sonraki sene oda belki seneye bile büyük olur gibi

Günaydınn, oh çok şükür inşallah bugün içinde yapar kuzu kakasını.
Böyle bunca zaman düzenliyken birden kesilince insan korkar tabi Ama sen de beslenmene dikkat et bakalım bugün.
İnşallah bebeğim, doktorda yediklerinde farklılık var mı dedi aslında yok hep aynı bugun ektradan yiyeceğim armut portakal falan.. yaa bir de aşırı gaz çıkarıyor yani pırt pırt kaka yok

Benim oğlan iki yaşında bu kazağın yeşilini hala giyiyor gerçi bizimki zayıf belki ondandır

Gunaydin. Bugun alerji diyetine basliyorum. Ama acaba bosuna mi deniyorum diye de dusunuyorum. Gaz agrilari disinda baska bir seyi yok yavrumun.

Esim sut olsun diye 2-3 gune tatli yapiyor. Dusununce hepsi sutlu, yumurtali. Belki bunlari cok kacirdim. Doktorun sebep olabilir dedigi tum gidalari da tuketiyordum ama. Kafam cok karisik

Ayyy inşallah düzelir insan resmen beklentisine giriyor yaa aşıdan sonra mıydı sizinde
Yok bizim aşı sonrası felan değildi düzenimiz aynıydı bana göre belki onu etkileyen benim farketmedigim bir şey olmuştur ama hiç rahatsızlığı olmadığı için çok üstünde durmadım

Yok bizim aşı sonrası felan değildi düzenimiz aynıydı bana göre belki onu etkileyen benim farketmedigim bir şey olmuştur ama hiç rahatsızlığı olmadığı için çok üstünde durmadım
Aynı canım bizde de yok karnına bastırıyorum ki bugün doktorda bastırdı hiç ıııhlamıyor bile

Kızlar günaydın. Gece çok talihsiz bir olay yaşadık saat 2 de anca uyudu. Bir-kac defa beşiğine yatırdım hemen uyanınca bende yanına aldım. Asla çocuğu ortaya almiyorum. Sol yanımda uyutuyorum. Neyse, saat 5 gibi şu içmeye kalktım ben daha oda kapısından çıkmadan eşim döndü kolunu atmasıyla avuç içi tam çocuğun suratına gelmesin mi nasıl geri döndüm adamın üstünden atlayıp kolunu çektim çocuğu kucağıma aldım hiç bilmiyorum ama garibim can acısından mi korkudan mi çok ağladı yarim saati geçik sakinleştirmeye sonradan da yeniden uyutmaya çalıştım. Bir iki saatlik uyku da haram oldu resmen.

ah kıyamam bi taneme yaaa
korkudan ağlamıştır kesin
geçmiş olsun çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…