2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
@Gkceeli çok geçmiş olsun benim kızım çok hareketli kesin düşer diye yanıma almıyorum ama sizinki de hiç öngörülemeyecek birşey olmuş. Dilko sizin eşiniz gibi ben de yaptım aynı beden 12-18 ay tulum aldım. Pişman değilim hazır kıyafet iyi oluyor.

Günaydın kızlar şimdi çıktık doktordan beklediğim gibi herhangi olumsuz bir durum yok, bir fitil verdi gece de çok rahatsız olursa verin dedi
Günaydınn, oh
İnşallah bebeğim, doktorda yediklerinde farklılık var mı dedi aslında yok hep aynı bugun ektradan yiyeceğim armut portakal falan.. yaa bir de aşırı gaz çıkarıyor yani pırt pırt kaka yok
Kuru kayısı Bol su da fayda edebilir. Burada da bir arkadaş demişti suyu azaltmıştım, arttırınca kakası yine düzene girdi diye sanki.

Oyy geçmiş olsun kuzum uyku hali ile sıçrayıp korkmuştur

Günaydınn, oh

Kuru kayısı Bol su da fayda edebilir. Burada da bir arkadaş demişti suyu azaltmıştım, arttırınca kakası yine düzene girdi diye sanki.
Çok teşekkür ederim canım, Suya çok dikkat ediyorum genelde yemeğe dikkat edemiyorum çünkü ama neyseki yaptı az önce bayağı ishal gibiydi

Bu gece saat 3te çığlık kıyamet uyudu. Uyumadıkça uykuya dalması zorlaşıyor. Uykuya dalamayınca sinirleniyor. Geceler kabus gibi. Sabah uyandığında o bebek gidiyor melek geliyor.
Gece olmasın istiyorum

Biz de dün akşam 6 gibi aşı olduk. Gece hep takip ettim ateş olmamıştı. Az önce ateşi çıktı bi kulak 37,4 diğeri 37,9 gösterdi. Hemen pamuk su ile eklemlerini ıslattım. Suan iyi gibi umarım tekrarlamaz

Bu gece saat 3te çığlık kıyamet uyudu. Uyumadıkça uykuya dalması zorlaşıyor. Uykuya dalamayınca sinirleniyor. Geceler kabus gibi. Sabah uyandığında o bebek gidiyor melek geliyor.
Gece olmasın istiyorum
Git gide kötü bir hal alıyor bizimki umarım sizin öyle olmaz. Bizim gündüzleri de koala gibi üstüne hem uykusu geliyor hem uykuya direniyor. Geç yatıp erken kalkıyor bir de. Sabır taşı oldum, başlayalı 3 hafta olmuş.
Ve zaman geçtikçe tahammül seviyem düşüyor. 2 hafta daha nasıl geçiririz bilmiyorum.

Bizimki geç uyanıyor. Gündüzleri daha iyi ama geceler kkabus gibi. Akşam üzeri uykusu geliyor direnmeye başlıyor.
Ağlamasına dayanmak çok zor. Geçecek bugünlerde. Takvime bakmadım. Bizim 1 hafta kaldı galiba inşallah öyledir.

Aşı bizdede ateş yaptı, 2.ayda bu kadar olmamıştı ben korkumdan calpol verdim

İleri için iyi oluyor ama şuan 6-9 ay arası yaza kadar giydirmek için almasıni istedim ben biraz zamanı gelince alırım diyorum,

Bizde 37.8 gördük dedim şimdi 38 hızla 38.2 falan olur telaş yaparım calpol verdim
Bir de bizimki biraz uykuya dalamıyordu hep mıkırdanma hali sanırım ağrısı da vardı
Calpolu verdim mışıl mışılda uyudu

Bizim atak bitiyor galiba. 2 akşamdır geceleri uyanmıyor ama hala uykuya dalmada zorlanıyor sanırım. akşam 21:30-22:00 gibi uyuyor. sonra ortalama 30 dk da bir çığlık çığlığa uyanıyor 4 5 kere. Her seferinde de emmek istiyor. Neresine koyuyorsa o sütleri gece 1 e doğru derin uykuya geçiyor ve 3 te ve 5te uyanıyor. 7 de kesin kalkış. sabaha kadar 30 dk da bir uyanıyordu. şuan bana düzelmiş gibi geldi.

Merhaba, burayı uzun zamandır takip ediyorum fakat hiç yazmadım. Benim ufaklık 4 aylık olmasına 5 gün var kaka yapmama sorunu yeni başladı. Bazen okuyorum 10 gün yapmayan var yani bebekler nasıl dayanıyor anlamıyorum. Bizimki iki gün yapmayınca yemeden içmeden kesiliyor sürekli inliyor. Ben zeytinyağı ve zeytinyağlı sabunla müdahale ediyorum hemen yapıyor asla iki günü geçirmedim. Çünkü ufaklığın yaşam kalitesi ciddi düşüyor.

Biz de dun 6 da asi olduk. Gece biraz yukseldi gibi hissettim. 37.2 civariydi. Bizim uzaktan olcen aletten, hala alisamadim, neyse. Calpol verdim gece, ustune tek kat giydirdim. Suan iyi gibiyiz.

Aşı bizdede ateş yaptı, 2.ayda bu kadar olmamıştı ben korkumdan calpol verdim

Biz de dun 6 da asi olduk. Gece biraz yukseldi gibi hissettim. 37.2 civariydi. Bizim uzaktan olcen aletten, hala alisamadim, neyse. Calpol verdim gece, ustune tek kat giydirdim. Suan iyi gibiyiz.
Bizim 2.ay aşılarında hiç ateş olmamıştı. O yüzden şimdi panik oldum.Calpolu en son çare vermek istedim . En son 38,1 gördük ama düşmeye başladı. Şimdi çok şükür iyi. Zıbınla tutuyorum bir süre . Ateş düşürcem derken hasta etmekten korkuyorum Annelik ne zormuş..
Bu arada bütün bebişlere geçmiş olsun

Birde bu kulaktan ateşölçerler her kulakta farklı değer gösteriyor.
Ekstra dijital göstergeli normal termometremiz var. Onunla koltuk altından baktığımda 35 gösterdi yani yanlış ölçüm
Bu normal termometrelerle popodan mı ölçüm yapıyorsunuz ?

Benim minnakin ayakları hep terli çorapları hep nemli neden ki bilen duyan var mı
@MaYa_MiLa kundak tan çıkınca sicramalarla baş edebildi mi elini yüzüne götürüp uyandırıyor bazen bizimki
Metehan'ın da ayakları çok terliyo ya. Çotabı nemli. Çorapları çıkarıyorum bu sefer de soğuk terliyo. Ben de bu hafta cuma kontrole gittiğimizde sorayım diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…