2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İşe gitme faktörü varsa esnek davranılabilir bence de. Sütü emdi mi doydu mu diye düşünmektense en azından yoğurt yemiştir dersin.
Ben yoğurdu hep kendim mayalıyorum ama probiyotik maya ile. Acaba bebekler için sakıncası var mıdır

Küçük kızım alerjikti. Evet en doğrusu ilk başta akla gelen alerjik besinleri tüketmeyip sırayla tüketerek hangisinin dokunduğunu bulmak. Süt ve yumurta alerjisi olanların hepsinde olmasa da bir çoğunda tavuk eti de tepkiye sebep oluyordu. Belki onu da kesersin ilk başta.

Kulaktan ölçerken sadece bir kulaktan sürekli ölç ikisi genelde çok az fark gösterir bir de üzerine yattığı kulaktan ölçme yüksek çıkar

Bizim bu sefer doğması gereken tarihe göre ilerliyor bu yüzden 2 haftamız daha var
Bugün çok aşırı zorlandım mütemadiyen ağladı şuan ayağımda sallıyorum.

Bizim bir kere 13 gün yapmadı doktor da kontrol etti hiç panik değildi karnı yumuşaktı onu kontrol etti. Genel durumu da iyiydi ıkınma zorlanma vs gibi bir durum yoktu yani. Sadece anne sütü alıyorsa olabilir dedi. 13. Gün fitil bulup yaptım Kakası hiç öyle aman aman dolup taşarak çıkmadı. Normal derecede yaptı. Demek ki birikmemiş anne sütünün çoğu emilmiş diye düşündüm. 8-9 gün arayla yaptı hep bir ara daha yeni düzeldi. Doktorlar zaten anne sütünde 9-10 güne kadar normal diyorlar.

Kızlarrrr gözlerim şaşı oldu araştırmaktan yardım lütfen mama sandalyesi konusunda çok kararsızım. 150-200e uygun bir şey almak mı yoksa 450-500e ayarlanabilir,tekerlekli vs olanlardan almak mı? Ben iyi bir şey almak istiyordum ama uygun alıp kalanını Yiğit için biriktirsem mi diyorum. Çok masraf yapar oldum frenlemem lazım galiba. Yazın tatil yapasım var da çok fena

Tabi bebeğin durumuna, doktor tavsiyesine, alerjiye bağlı olarak değişir ve mevsim meyve/sebzelerini kullanmak gerekir ama şöyle bir listeye denk geldim atayım
Yoğurt, Bal kabağı, tatlı patates, havuç ile başlamayı düşünüyorum şimdilik ben. Kafamdaki sıra bu. Fikrim değişebilir

Tracer bence güzel denk gelmiş kiwiyi al daha fazla para vermeye gerek yok. 1000-1500 gibi. Zaten bir süre sonra mama sandalyesinde oturmak istemeyecekler diye düşünüyorum.

Eklentiler

• EC92693E-4FBC-4DA5-8156-5B028047D8A1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 42
Şöyle bir şey de olabilir
Benim kızım alerjikti ama sütümden etkilenmezdi. Ama Mesela kahvaltıda yumurtayı peynirli yersem tepki verirdi. Alerjik besinleri abartmadığım sürece sıkıntı yaşamazdık. Bir de sıcak çikolata içtiğimde etkileniyordu. Yani böyle hiç aklına gelmeyecek bir şey de dokunabilir

Metehan mütemadiyen bağırıyor. Hele uykusu geldikçe daha fazla. Evde sürekli çığlık atan küçük bir şey var
Bir de dönmeye başladı. Sırtüstü bırakıyorum halısına. Anında dönüp yüzüstü kaldığına sinirleniyo bu sefer de.

Bugunden itibaren gun icinde yediklerimi de yaziyorum. Net bir belirti yok yani mukus yada kizariklik gibi. Gece uykusunda ayaklarini yukari kaldirdigini goruyorum, bazen huzursuz uyuyor, o yuzden suphelenmistim. Gerci donem geregi de uykular cogumuzun zor. Nasil ayirt edicem bakalim. Ama 10 gun boyunca gercekten iyilesme varsa demek ki alerji dicem.

Kızlar kurutma makinesi nemli mi çıkartıyor çıkarınca tekrar asmak gerekiyor mu çamaşırı tecrübeniz nedir

Aynen canım istediğim tüm özellikler var aslında
Aralarında bir fark var mı canım aynılar sanırım özellik olarak

Aynen canım istediğim tüm özellikler var aslında

Aralarında bir fark var mı canım aynılar sanırım özellik olarak
White Mocha anlatmıştı bana ikisini de incelemiş. Aynılar. Sadece kiwi koala oturma yeri daha ergonomik demişti. Oval geldiği için. Ben kanz ın emniyet kemerini daha konforlu buldum. Kiwinin biraz kötü geldi gözüme. Bir de kiwi için plastik kısımlar çok kaliteli değil denmişti. Fiyatları aynı sayılır zaten. Umarım memnun kalırım.

Kızlar kurutma makinesi nemli mi çıkartıyor çıkarınca tekrar asmak gerekiyor mu çamaşırı tecrübeniz nedir
Onun ayarları var. Benim makinem Vestel onda Dolap kuruluğu, ütü kuruluğu gibi seçenekler var. Bebek giysileri ayarında hep nemli kalıyo iki kere çalıştırıyorum o zaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…