- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Metehan'ın da ayakları çok terliyo ya. Çotabı nemli. Çorapları çıkarıyorum bu sefer de soğuk terliyo. Ben de bu hafta cuma kontrole gittiğimizde sorayım diyordum
ben iismimi ddeğiştirdim bilginiz olsun :) cozyk => aling
Kızlar ek gıda konuşulmuş tarifleri neyi nasıl vereceğimizi neleri verebileceğimizi nereden öğrenirim sizler nereden bakıyorsunuz
Bir de bu burun aspiratöru nasıl kullanılıyor biri bana anlatabilir mi
Son olarak bugün yine mastit oldum beri gel nane çayı. Bu 11-12 filan oldu herhalde rekora koşuyorum
Bizim bir kere 13 gün yapmadı doktor da kontrol etti hiç panik değildi karnı yumuşaktı onu kontrol etti. Genel durumu da iyiydi ıkınma zorlanma vs gibi bir durum yoktu yani. Sadece anne sütü alıyorsa olabilir dedi. 13. Gün fitil bulup yaptım Kakası hiç öyle aman aman dolup taşarak çıkmadı. Normal derecede yaptı. Demek ki birikmemiş anne sütünün çoğu emilmiş diye düşündüm. 8-9 gün arayla yaptı hep bir ara daha yeni düzeldi. Doktorlar zaten anne sütünde 9-10 güne kadar normal diyorlar.
Evet bir haftaya kadar normal dendiğini biliyorum sadece her gün kaka yapan bebek 10 gün yapmayınca nasıl rahatsız olmuyor ona şaşırıyorum.Bizim bir kere 13 gün yapmadı doktor da kontrol etti hiç panik değildi karnı yumuşaktı onu kontrol etti. Genel durumu da iyiydi ıkınma zorlanma vs gibi bir durum yoktu yani. Sadece anne sütü alıyorsa olabilir dedi. 13. Gün fitil bulup yaptım Kakası hiç öyle aman aman dolup taşarak çıkmadı. Normal derecede yaptı. Demek ki birikmemiş anne sütünün çoğu emilmiş diye düşündüm. 8-9 gün arayla yaptı hep bir ara daha yeni düzeldi. Doktorlar zaten anne sütünde 9-10 güne kadar normal diyorlar.
Geçti sayılır eskisi gibi haftalarca sürmüyor bin sukur doktor Esra abladan Allah razı olsunanam canım geçti mi mastit?
aspiratörü kullanırken de ben geri falan çevirmedim hiç yaa
yatırıyorum sırt üstü serum fizyolojişi sıkıp çekiyorum hüp hüp nefesle o borudan geliyor zaten. ilk aylarda be ağlıyordu... şimdi alıştı bazen gülüyor bile
Bizim de 2. Ayda hic olmadi.. bak belki beklesek duserdi ama beklemek istemedim panik olurum diye.. bende hep atletle tuttum onu valla snra uzerimde uyudu ince muslinle orttum falan ... zor vallahiBizim 2.ay aşılarında hiç ateş olmamıştı. O yüzden şimdi panik oldum.Calpolu en son çare vermek istedim . En son 38,1 gördük ama düşmeye başladı. Şimdi çok şükür iyi. Zıbınla tutuyorum bir süre . Ateş düşürcem derken hasta etmekten korkuyorumAnnelik ne zormuş..
Bu arada bütün bebişlere geçmiş olsun
Cok hakli bir serzenişarkadaşlar herkesim nicki neden aynı anda değişti? rica ediyorum nickini değiştirenler önceden nickim buydu desin allah aşkına
Oh maşallah canım sefan olsunkızlar sizde 4. ay aşıları mı ateş yaptı? ben sanırım 4. ayınaşısından sonra hiç ateş ölçmemiş olabilirim, çıksaydı fark ederdim herhalde?
5. ay aşısı yok değil mi sağlık ocağında yapılacak?
bu arada siz zaten keşfetmiş olabilirsiniz de benim için yeni bir gelişme, dün uykudan önce emzirdim sonra biraz döndürmece oynadım, hala kendi dönemediğinden elimden tutturup dönüyoruz yüzüstü durup kendi debelenip tekrar sırt üstü dönmece şeklinde, bu esnada bir gaz çıkartıyor bir gaz çıkartıyor efsane... sonra lök diye uyudu gece 11den sabah 5.30 a kadar... ben de hemen uyudum şükürler olsun ki
anne sütünün tamamına yakını emildiği için kaka birikimi çok olmuyor o yüzden canım işte. Değinmek istediğim nokta oyduEvet bir haftaya kadar normal dendiğini biliyorum sadece her gün kaka yapan bebek 10 gün yapmayınca nasıl rahatsız olmuyor ona şaşırıyorum.
Daha araştırmadım canım ama denk geldiğim bir bilgiyi paylaşayım bebeklerin öğürme refleksi dil ucunda olduğu için sakince kendi kendine çıkarmasını beklemek yeterli oluyormuş. Bazen sadece refleks olarak öğürürlermiş. Ama tabi bebek için ilkyardım konularını ara ara izleyip bilmek lazım kesinlikleBizim de 2. Ayda hic olmadi.. bak belki beklesek duserdi ama beklemek istemedim panik olurum diye.. bende hep atletle tuttum onu valla snra uzerimde uyudu ince muslinle orttum falan ... zor vallahi
Simdi de ek gidayi nasil yapacagimi acaba bogulursa nasil mudahale etmem gerekir onu dusunuyorum kara kara
Cok hakli bir serzeniş
Halimden anlamaya başlayacak biriMetehan mütemadiyen bağırıyor. Hele uykusu geldikçe daha fazla. Evde sürekli çığlık atan küçük bir şey var
Bir de dönmeye başladı. Sırtüstü bırakıyorum halısına. Anında dönüp yüzüstü kaldığına sinirleniyo bu sefer de.
A April wind video paylaşmış fırsat bulursam bu tarz ilkyardım videoları izleyeceğim .Tabi izlesekte o korku bende de var . Bunlar dışında iştahlı bebek olacak mı kısmı var. Uykudan yana yüzüm gülmedi bari burdan yüzüm gülsünBizim de 2. Ayda hic olmadi.. bak belki beklesek duserdi ama beklemek istemedim panik olurum diye.. bende hep atletle tuttum onu valla snra uzerimde uyudu ince muslinle orttum falan ... zor vallahi
Simdi de ek gidayi nasil yapacagimi acaba bogulursa nasil mudahale etmem gerekir onu dusunuyorum kara kara
Cok hakli bir serzeniş
Bunu beğendim. Ama yorumlarda vantuzunun çok sağlam tutmadığını yazmışlar daha beklemedeyimBu arada illa alan vardır diye düşündüğüm iki şey sormak istiyorum Kızlar size.
Birincisi oto koltuğu için bebek aynası alan var mı? Böyle bir şey almamız gerekiyor eşim bebekle tek çıkıp tur attırıyor bazen.
İkincisi ise mama sandalyesi oyuncağı alan oldu mu? Bakınıyorum ama gönlüme yatan bir şey bulamadım. Alırsanız paylaşım şahane olur
Bu benimde hoşuma gitti ama aynı yorumlardan dolayı vazgeçtimA April wind video paylaşmış fırsat bulursam bu tarz ilkyardım videoları izleyeceğim .Tabi izlesekte o korku bende de var . Bunlar dışında iştahlı bebek olacak mı kısmı var. Uykudan yana yüzüm gülmedi bari burdan yüzüm gülsün
Bunu beğendim. Ama yorumlarda vantuzunun çok sağlam tutmadığını yazmışlar daha beklemedeyim
https://www.hepsiburada.com/dondur-...sevimli-cicek-p-OYUNWEEBL1070?magaza=Babykidy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?