2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sanırım yanlışıkla bebeyi uyuttum
7,30 civarı yatmıştı bende bugün o kadar çok yoruldum ki emerken bile gezmek istedi, sadece ayakta sallarken oturdum o kadar
Yanında bende uyumuşum yorgunluktan. Uyanmamış. Hala uyuyor. İnşallah sabaha kadar uyur

Metehan'ın da ayakları çok terliyo ya. Çotabı nemli. Çorapları çıkarıyorum bu sefer de soğuk terliyo. Ben de bu hafta cuma kontrole gittiğimizde sorayım diyordum

ayy evet ben çorabı çıkarmıyorum ama sürekli giydiriyorum; doktora da sormuyorum hiç hep abuk sabuk cevaplar veriyor. normal ya da aa garip bu yani... çok elzem bir şey olmadıkça sormuyorum.

kızlar sizde 4. ay aşıları mı ateş yaptı? ben sanırım 4. ayınaşısından sonra hiç ateş ölçmemiş olabilirim, çıksaydı fark ederdim herhalde?
5. ay aşısı yok değil mi sağlık ocağında yapılacak?
bu arada siz zaten keşfetmiş olabilirsiniz de benim için yeni bir gelişme, dün uykudan önce emzirdim sonra biraz döndürmece oynadım, hala kendi dönemediğinden elimden tutturup dönüyoruz yüzüstü durup kendi debelenip tekrar sırt üstü dönmece şeklinde, bu esnada bir gaz çıkartıyor bir gaz çıkartıyor efsane... sonra lök diye uyudu gece 11den sabah 5.30 a kadar... ben de hemen uyudum şükürler olsun ki

anam canım geçti mi mastit?
aspiratörü kullanırken de ben geri falan çevirmedim hiç yaa
yatırıyorum sırt üstü serum fizyolojişi sıkıp çekiyorum hüp hüp nefesle o borudan geliyor zaten. ilk aylarda be ağlıyordu... şimdi alıştı bazen gülüyor bile

Evet bir haftaya kadar normal dendiğini biliyorum sadece her gün kaka yapan bebek 10 gün yapmayınca nasıl rahatsız olmuyor ona şaşırıyorum.

Geçti sayılır eskisi gibi haftalarca sürmüyor bin sukur doktor Esra abladan Allah razı olsun

Bizim de 2. Ayda hic olmadi.. bak belki beklesek duserdi ama beklemek istemedim panik olurum diye.. bende hep atletle tuttum onu valla snra uzerimde uyudu ince muslinle orttum falan ... zor vallahi
Simdi de ek gidayi nasil yapacagimi acaba bogulursa nasil mudahale etmem gerekir onu dusunuyorum kara kara
arkadaşlar herkesim nicki neden aynı anda değişti? rica ediyorum nickini değiştirenler önceden nickim buydu desin allah aşkına
Cok hakli bir serzeniş

Oh maşallah canım sefan olsun
Bizde 2. Ay aşısı ateş yapmıştı ama bu yapmadı.. yani en çok 37,4 oldu kısa süreli. 5. Ayda aşı yok, 6. Ayda var
Gaz konusuna katılıyorum ayaklar hareket ettikçe müthiş gaz çıkıyor.
Evet bir haftaya kadar normal dendiğini biliyorum sadece her gün kaka yapan bebek 10 gün yapmayınca nasıl rahatsız olmuyor ona şaşırıyorum.
anne sütünün tamamına yakını emildiği için kaka birikimi çok olmuyor o yüzden canım işte. Değinmek istediğim nokta oydu

Bebe az önce uyandı karnı acıktığı için. Emzirdim uykuya geçmesi problem oldu azıcık, sanırım gazı birikmiş çıkartınca rahatladı ama eşime devrettim, büyük ihtimal uyur geri. bugün baya baya yorgun düştüm

Daha araştırmadım canım ama denk geldiğim bir bilgiyi paylaşayım bebeklerin öğürme refleksi dil ucunda olduğu için sakince kendi kendine çıkarmasını beklemek yeterli oluyormuş. Bazen sadece refleks olarak öğürürlermiş. Ama tabi bebek için ilkyardım konularını ara ara izleyip bilmek lazım kesinlikle Hatta bugün fırsatım olsaydı ona bakacaktım pekişsin diye.
Bak şu videoda değinmişler canım

Bu arada illa alan vardır diye düşündüğüm iki şey sormak istiyorum Kızlar size.
Birincisi oto koltuğu için bebek aynası alan var mı? Böyle bir şey almamız gerekiyor eşim bebekle tek çıkıp tur attırıyor bazen.
İkincisi ise mama sandalyesi oyuncağı alan oldu mu? Bakınıyorum ama gönlüme yatan bir şey bulamadım. Alırsanız paylaşım şahane olur

Halimden anlamaya başlayacak biri bizimki ağlıyor madem ağlayacaksın neden dönüyorsun di mi ama... günde 40 kez oluyo. Yeni favorisi ayakta sallanırken de dönmek. Böylece uyumayacak hanımefendi.

A April wind video paylaşmış fırsat bulursam bu tarz ilkyardım videoları izleyeceğim .Tabi izlesekte o korku bende de var . Bunlar dışında iştahlı bebek olacak mı kısmı var. Uykudan yana yüzüm gülmedi bari burdan yüzüm gülsün
Bunu beğendim. Ama yorumlarda vantuzunun çok sağlam tutmadığını yazmışlar daha beklemedeyim
https://www.hepsiburada.com/dondur-...sevimli-cicek-p-OYUNWEEBL1070?magaza=Babykidy

Bu benimde hoşuma gitti ama aynı yorumlardan dolayı vazgeçtim Bir de yorumlarda susmadığı gibi şeyler yazmışlar.
Bir de Fisher price’ın çok tatlı bir zebrası var, görmüşsündür mutlaka. Vakumu iyiymiş ama ona da ağır bir oyuncak demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…