2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizde de vardı. Dr bu ay olur dedi.ama çığlık atıyorsa ya süt tazyikli geliyor boğulma korkusu yaşıyor ya da gazı geliyor dedi. Takip ettim bizde gaz geliyor

ayy evet ben çorabı çıkarmıyorum ama sürekli giydiriyorum; doktora da sormuyorum hiç hep abuk sabuk cevaplar veriyor. normal ya da aa garip bu yani... çok elzem bir şey olmadıkça sormuyorum.
Bizim doktor da çok abuk cevaplar verdiğinden ben de sormuyorum. Bu ay farklı bi doktora gidicez, bakalım...

Bizim doktor da çok abuk cevaplar verdiğinden ben de sormuyorum. Bu ay farklı bi doktora gidicez, bakalım...
Bende gönlüme göre iyi ilgili her soruya tatmin edici cevap veren bir doktor bulamadigim için bu aylık kontrole bile gitmedik umarim ilgili bir doktor bulabilirim

Bende gönlüme göre iyi ilgili her soruya tatmin edici cevap veren bir doktor bulamadigim için bu aylık kontrole bile gitmedik umarim ilgili bir doktor bulabilirim
Yaşadığım yer turizm bolgesi. Vaka-hasta sayısı okadar fazlaki... Artık sanki etraftaki herkes sırayla covid olacakmış gibi geliyor. O yüzden hastanelere olabildiğince gitmiyoruz. Özel kliniğe gidiyoruz, oyle olunca cok seçme sansı da olmuyor. Bu ay bakalım başka özel klinikte çalışan bi doktor deneyeceğiz.

1-2 gündür çok depresifim. Kendime de kızıyorum, şımarıklık yapıyorum resmen. Okadar doktor hergun hayatını kaybediyor, bana ne oluyor da şikayet etmeye hakkım var? Ne zaman bitecek bu kabus?

yok be canım neden şımarıklık olsun
biz de o korkuları yaşıyoruz sonuçta, ailemize, hastanelere yük olmak, allah korusun çocuğumuzdan ayrı düşmek tabi ki istemiyoruz.
ben mütemadiyen her gün işten eve giderken ya trafik kazası geçirirsem ya bu sütleri çocuğuma ulaştıramazsam diye bile düşünüyorum.

kızlar bu arada baktım da istisnasız hepimiz doktorumuzdan memnun değiliz sevindim. Bir ara kendimi iyi doktor bulamadım iyi bir anne değilim diye çok üzülmüştüm de

canım sen çok ileridesin bizden yaa ben daha mama sandalyesi bile almadım
bu arada ay olarak değil, hazırlık olarak diyorum.
Tam bak alacaktım kiwiyi doğuran arkadaşlar ucuz bir şey al ikea al dediler
sonra annem 2. el ikea alalım iyiyse kullanırız köyütse yazlığa götürürüz zaten plastiğini alıcaz sadece, domestosla ben silerim dedi.
yani o da sokağa çıkma yasağı yüzünden gidemiyorum işten eve gelişim zaten 7!
velhasıl pek heves bırakmıyorlar bende açıkçası.
Şimdi alsam bi tane biraz memnun kalmasak ah boşu boşuna verdin o parayı yazık, alcaktık o 50 liralıklardan diyip başıma kakarlar.
böyle durup bekliyorum. ama sinir oldum yani.

Bende simariklik olduğunu düşünmüyorum sanırım hamilelikte takip eden doğum doktorunun gösterdiği ilgiyi çocuk doktorundan bekliyorum galiba o yüzden memnun değilim

Ankee Valla ben açıkçası gerek duymadım benim aldığım 50-60 liralık baya basit bir sandalye ama insan merak ediyor doğru. Beni en çok cezbeden katlanması oldu alsam alma sebebim illa o olurdu
Ayrıca kuzenim de ikea antilop getirdi. Benim aklım zaten hep ondaydı. Sonuçta bebe oturup yemek yiyecek hepsi aynı şeye hizmet ediyor. Gönlünden hangisi geçiyorsa onu öyle al bence. Başkasına ne bakıyorsun ki cano. Memnun olmamak biraz zor bir ihtimal bence asıl amacını yerine getirdiği müddetçe.

hatta böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyordum
bi kaç kere bebekle tek çıkmam gerekti, kan ter içinde kaldım göremiyorum ya ağlarsa falan diye
Zor olur öyle ya her tek çıkanda bulunmalı bence hatta tek çıkılmasa bile ön koltuk terfisi için iyi olur Akıl bebede kalmaz uyudu mu emzik mi attı ne yapıyor vs diye.

Ben ilk yardim egitimine de gitmistim ama pratikte cok sogukkanli davranmak gerek

Zor olur öyle ya her tek çıkanda bulunmalı bence hatta tek çıkılmasa bile ön koltuk terfisi için iyi olur Akıl bebede kalmaz uyudu mu emzik mi attı ne yapıyor vs diye.
O aynalar artik duz koyunca bebegi iyi ise yariyor sanirim ama su anda 6 ayina kadar ters oturuyor ya zaten biz her halukarda arkada ayna gorevindeyiz o ön koltuk mevzusunu 4 gözle bekliyorum desem..
Zaten hastaneye gidiyoruz 15-20 dklık yok benim arkada mide bulantısından betim benzim atıyor
Eşime diyorum yollara daha hakim olsam ben kullanırım arabayı sen arkada otur

Onu görmedim canım. Sen dedikten sonra baktım ama güzelmiş.
Gerçi biz bunları alsak bile sıkılacaklar hep aynı şeyden

Sağol kuzum valla bende ara ara açıp bakıyorum, bundan 3 yıl önce ilk yardıma gitmiştim, bu sene de gidecektim hafta sonu dersi olduğu için başka bir sınavıma denk gelmişti gidemedim... mutlaka ve mutlaka pekiştirmek gerekli, hatta ben her akşam eşimle 1 video izlemeyi düşünüyorum...

Şımarıklık olarak görmüyorum. Evladın için en iyi doktoru seçmeye çalışıyorsun. Keyfinden doktor
değiştirmiyorsun ki, içine sinen birini bulmuş olsan değiştirmezsin. Hatta bahsetmiştim daha önce ben 2 farklı doktora birlikte gidiyordum. Bir sorun yaşadığımda ikisine de soruyordum. Ikisinin de ilgilenmesi yardımcı olması kafamdaki sorulara cevap vermesine göre birini bıraktım. Ki gitmekten vazgeçtiğimiz doktordan çok memnun olan var randevu bulmak çok zor vs. Ama ben memnun kalmadım. Devam ettiğim doktordan da memnun olmasaydım başka doktor bakacaktım. Velhasıl evlatlarimiz icin en iyisini istiyoruz ve bu şımarıklık değil.

Canim biz hiç tek çıkmıyoruz arabayla o yüzden gerek görmüyorum açıkçası ki genelde hep arka koltukta bebisle duruyorum .

Halimden anlamaya başlayacak biri bizimki ağlıyor madem ağlayacaksın neden dönüyorsun di mi ama... günde 40 kez oluyo. Yeni favorisi ayakta sallanırken de dönmek. Böylece uyumayacak hanımefendi.
Oturuyoruz mızmız kalkıyoruz susuyo zıplarken bağırıyo dönünce böyle kaldım diye sinirlenip bağırıyo sürekli bir tepki halinde. Ben hala anne kucağında uyutuyorum. Onda dönemiyo ama anne kucağına yatınca yine bağırıyo. 4-5 gündür şöyle bir şey keşfettim daha doğrusu Rabbil alemin ilham verdi deyim birden sordum sarı çiçeğe ilahisini söylemeye başladım ama susuyo ve uyuyo. Yattığı yersen bağıran çocuk suspus olup uyuyo. Annesi gibi Yunus Emre hayranı olacaksa demek

ayy evet ben çorabı çıkarmıyorum ama sürekli giydiriyorum; doktora da sormuyorum hiç hep abuk sabuk cevaplar veriyor. normal ya da aa garip bu yani... çok elzem bir şey olmadıkça sormuyorum.
Ben de sürekli giydiriyorum ama çorap bakıyorum ki nemli çıkarıyorum hava alsın rahatlasın diye. O sırada bile ter oluyo. Ben de öyle dert etmemiştim ama eşim tedirgin olunca bu kontrolde sorayım dedim. Cuma gidicez bakalım. Ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…