Bizde de vardı. Dr bu ay olur dedi.ama çığlık atıyorsa ya süt tazyikli geliyor boğulma korkusu yaşıyor ya da gazı geliyor dedi. Takip ettim bizde gaz geliyorkızlar benim bebiş de emerken bir anda çığlık atarak kendini geriye atıyor ve ağlamaya başlıuor. doğru düzgün emmiyor. aç olduğu için uykuya da dalamıor. napacağımı şaşırdım öneriis olan?
Bizim doktor da çok abuk cevaplar verdiğinden ben de sormuyorum. Bu ay farklı bi doktora gidicez, bakalım...ayy evet ben çorabı çıkarmıyorum ama sürekli giydiriyorum; doktora da sormuyorum hiç hep abuk sabuk cevaplar veriyor. normal ya da aa garip bu yani... çok elzem bir şey olmadıkça sormuyorum.
Bende gönlüme göre iyi ilgili her soruya tatmin edici cevap veren bir doktor bulamadigim için bu aylık kontrole bile gitmedik umarim ilgili bir doktor bulabilirimBizim doktor da çok abuk cevaplar verdiğinden ben de sormuyorum. Bu ay farklı bi doktora gidicez, bakalım...
Yaşadığım yer turizm bolgesi. Vaka-hasta sayısı okadar fazlaki... Artık sanki etraftaki herkes sırayla covid olacakmış gibi geliyor. O yüzden hastanelere olabildiğince gitmiyoruz. Özel kliniğe gidiyoruz, oyle olunca cok seçme sansı da olmuyor. Bu ay bakalım başka özel klinikte çalışan bi doktor deneyeceğiz.Bende gönlüme göre iyi ilgili her soruya tatmin edici cevap veren bir doktor bulamadigim için bu aylık kontrole bile gitmedik umarim ilgili bir doktor bulabilirim
Yaşadığım yer turizm bolgesi. Vaka-hasta sayısı okadar fazlaki... Artık sanki etraftaki herkes sırayla covid olacakmış gibi geliyor. O yüzden hastanelere olabildiğince gitmiyoruz. Özel kliniğe gidiyoruz, oyle olunca cok seçme sansı da olmuyor. Bu ay bakalım başka özel klinikte çalışan bi doktor deneyeceğiz.
1-2 gündür çok depresifim. Kendime de kızıyorum, şımarıklık yapıyorum resmen. Okadar doktor hergun hayatını kaybediyor, bana ne oluyor da şikayet etmeye hakkım var? Ne zaman bitecek bu kabus?
Bu arada illa alan vardır diye düşündüğüm iki şey sormak istiyorum Kızlar size.
Birincisi oto koltuğu için bebek aynası alan var mı? Böyle bir şey almamız gerekiyor eşim bebekle tek çıkıp tur attırıyor bazen.
İkincisi ise mama sandalyesi oyuncağı alan oldu mu? Bakınıyorum ama gönlüme yatan bir şey bulamadım. Alırsanız paylaşım şahane olur
Birincisi oto koltuğu için bebek aynası alan var mı?
Bende simariklik olduğunu düşünmüyorum sanırım hamilelikte takip eden doğum doktorunun gösterdiği ilgiyi çocuk doktorundan bekliyorum galiba o yüzden memnun değilimYaşadığım yer turizm bolgesi. Vaka-hasta sayısı okadar fazlaki... Artık sanki etraftaki herkes sırayla covid olacakmış gibi geliyor. O yüzden hastanelere olabildiğince gitmiyoruz. Özel kliniğe gidiyoruz, oyle olunca cok seçme sansı da olmuyor. Bu ay bakalım başka özel klinikte çalışan bi doktor deneyeceğiz.
1-2 gündür çok depresifim. Kendime de kızıyorum, şımarıklık yapıyorum resmen. Okadar doktor hergun hayatını kaybediyor, bana ne oluyor da şikayet etmeye hakkım var? Ne zaman bitecek bu kabus
Zor olur öyle ya her tek çıkanda bulunmalı bence hatta tek çıkılmasa bile ön koltuk terfisi için iyi olurhatta böyle bir şeyin varlığını bile bilmiyordum
bi kaç kere bebekle tek çıkmam gerekti, kan ter içinde kaldım göremiyorum ya ağlarsa falan diye
Ben ilk yardim egitimine de gitmistim ama pratikte cok sogukkanli davranmak gerekA April wind video paylaşmış fırsat bulursam bu tarz ilkyardım videoları izleyeceğim .Tabi izlesekte o korku bende de var . Bunlar dışında iştahlı bebek olacak mı kısmı var. Uykudan yana yüzüm gülmedi bari burdan yüzüm gülsün
Bunu beğendim. Ama yorumlarda vantuzunun çok sağlam tutmadığını yazmışlar daha beklemedeyim
https://www.hepsiburada.com/dondur-...sevimli-cicek-p-OYUNWEEBL1070?magaza=Babykidy
O aynalar artik duz koyunca bebegi iyi ise yariyor sanirim ama su anda 6 ayina kadar ters oturuyor ya zaten biz her halukarda arkada ayna gorevindeyizZor olur öyle ya her tek çıkanda bulunmalı bence hatta tek çıkılmasa bile ön koltuk terfisi için iyi olurAkıl bebede kalmaz uyudu mu emzik mi attı ne yapıyor vs diye.
Onu görmedim canım. Sen dedikten sonra baktım ama güzelmiş.Bu benimde hoşuma gitti ama aynı yorumlardan dolayı vazgeçtimBir de yorumlarda susmadığı gibi şeyler yazmışlar.
Bir de Fisher price’ın çok tatlı bir zebrası var, görmüşsündür mutlaka. Vakumu iyiymiş ama ona da ağır bir oyuncak demişler.
Sağol kuzum valla bende ara ara açıp bakıyorum, bundan 3 yıl önce ilk yardıma gitmiştim, bu sene de gidecektim hafta sonu dersi olduğu için başka bir sınavıma denk gelmişti gidemedim... mutlaka ve mutlaka pekiştirmek gerekli, hatta ben her akşam eşimle 1 video izlemeyi düşünüyorum...Daha araştırmadım canım ama denk geldiğim bir bilgiyi paylaşayım bebeklerin öğürme refleksi dil ucunda olduğu için sakince kendi kendine çıkarmasını beklemek yeterli oluyormuş. Bazen sadece refleks olarak öğürürlermiş. Ama tabi bebek için ilkyardım konularını ara ara izleyip bilmek lazım kesinlikleHatta bugün fırsatım olsaydı ona bakacaktım pekişsin diye.
Bak şu videoda değinmişler canım
Evet soğukkanlı olmakta çok zor . İnşallah hiçbirimiz o anı yaşamayız.Ben ilk yardim egitimine de gitmistim ama pratikte cok sogukkanli davranmak gerek
Amin inşallah hepimiz çok şen, mutlu mutlu yemeler görürürz bebelerde yerken o 'aaa bu ne güzel bişi' diyen boncuk bakışlarını atarlarEvet soğukkanlı olmakta çok zor . İnşallah hiçbirimiz o anı yaşamayız.
Şımarıklık olarak görmüyorum. Evladın için en iyi doktoru seçmeye çalışıyorsun. Keyfinden doktorYaşadığım yer turizm bolgesi. Vaka-hasta sayısı okadar fazlaki... Artık sanki etraftaki herkes sırayla covid olacakmış gibi geliyor. O yüzden hastanelere olabildiğince gitmiyoruz. Özel kliniğe gidiyoruz, oyle olunca cok seçme sansı da olmuyor. Bu ay bakalım başka özel klinikte çalışan bi doktor deneyeceğiz.
1-2 gündür çok depresifim. Kendime de kızıyorum, şımarıklık yapıyorum resmen. Okadar doktor hergun hayatını kaybediyor, bana ne oluyor da şikayet etmeye hakkım var? Ne zaman bitecek bu kabus?
Canim biz hiç tek çıkmıyoruz arabayla o yüzden gerek görmüyorum açıkçası ki genelde hep arka koltukta bebisle duruyorum .Bu arada illa alan vardır diye düşündüğüm iki şey sormak istiyorum Kızlar size.
Birincisi oto koltuğu için bebek aynası alan var mı? Böyle bir şey almamız gerekiyor eşim bebekle tek çıkıp tur attırıyor bazen.
Oturuyoruz mızmız kalkıyoruz susuyo zıplarken bağırıyo dönünce böyle kaldım diye sinirlenip bağırıyoHalimden anlamaya başlayacak biribizimki ağlıyor madem ağlayacaksın neden dönüyorsun di mi ama... günde 40 kez oluyo. Yeni favorisi ayakta sallanırken de dönmek. Böylece uyumayacak hanımefendi.
Ben de sürekli giydiriyorum ama çorap bakıyorum ki nemli çıkarıyorum hava alsın rahatlasın diye. O sırada bile ter oluyo. Ben de öyle dert etmemiştim ama eşim tedirgin olunca bu kontrolde sorayım dedim. Cuma gidicez bakalım. Ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum aslındaayy evet ben çorabı çıkarmıyorum ama sürekli giydiriyorum; doktora da sormuyorum hiç hep abuk sabuk cevaplar veriyor. normal ya da aa garip bu yani... çok elzem bir şey olmadıkça sormuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?