O aynalar artik duz koyunca bebegi iyi ise yariyor sanirim ama su anda 6 ayina kadar ters oturuyor ya zaten biz her halukarda arkada ayna gorevindeyizo ön koltuk mevzusunu 4 gözle bekliyorum desem..
Zaten hastaneye gidiyoruz 15-20 dklık yok benim arkada mide bulantısından betim benzim atıyor
Eşime diyorum yollara daha hakim olsam ben kullanırım arabayı sen arkada otur
Ben de sürekli giydiriyorum ama çorap bakıyorum ki nemli çıkarıyorum hava alsın rahatlasın diye. O sırada bile ter oluyo. Ben de öyle dert etmemiştim ama eşim tedirgin olunca bu kontrolde sorayım dedim. Cuma gidicez bakalım. Ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum aslında
benimki de dönmeyenlerden, hatta dönebilirken birden bırakanlardan...Bizim kız halen dönemiyor ya valla üzülüyorum ☹ neden dönemiyor diye dert edindim kendime
Uykusuzluktan ayakta uyuycam yakındagece 2yi geçiyordu anca uyudu yarim saatte bir uyandık 9 dan beri de hopluyoruz ne kol kaldı ne bel nede bacak uyu uyan kafam kazan gibi resmen. Yattığı yerde de durmuyor ki kucak istiyor göz altları renk değiştirdi uyumaya direniyor halen. Bende öyle ayakta gözlerin acik uyuycam birazdan o derece. Uykum aysın diye kahve içsem ona uykusuzluk yapcak diye gözüm yemiyor. programa göre kalan gün 28
Hangi programi kullanıyorsunuzUykusuzluktan ayakta uyuycam yakındagece 2yi geçiyordu anca uyudu yarim saatte bir uyandık 9 dan beri de hopluyoruz ne kol kaldı ne bel nede bacak uyu uyan kafam kazan gibi resmen. Yattığı yerde de durmuyor ki kucak istiyor göz altları renk değiştirdi uyumaya direniyor halen. Bende öyle ayakta gözlerin acik uyuycam birazdan o derece. Uykum aysın diye kahve içsem ona uykusuzluk yapcak diye gözüm yemiyor. programa göre kalan gün 28
Kuzu bebeklerin belli bir kilo sınırına kadar arkaya dönük oturması gerekiyor. Ve 24 ay sınırı var diye biliyorum kilo şartını tamamlarsa 24 aydan önce oturtabiliniyor (boy etmeni de var bacaklar sığmazsa)O aynalar artik duz koyunca bebegi iyi ise yariyor sanirim ama su anda 6 ayina kadar ters oturuyor ya zaten biz her halukarda arkada ayna gorevindeyizo ön koltuk mevzusunu 4 gözle bekliyorum desem..
Zaten hastaneye gidiyoruz 15-20 dklık yok benim arkada mide bulantısından betim benzim atıyor
Eşime diyorum yollara daha hakim olsam ben kullanırım arabayı sen arkada otur
Ben bi fikir çıkmazsa ondan alıcam gibi. Sıkılmazlar umarımOnu görmedim canım. Sen dedikten sonra baktım ama güzelmiş.
Gerçi biz bunları alsak bile sıkılacaklar hep aynı şeyden
Gereklilik durumuna göre değişir kuzu tabi dediğim gibi eşim tek çıkarıyor bazen. O sırada ben dinleniyorum.Canim biz hiç tek çıkmıyoruz arabayla o yüzden gerek görmüyorum açıkçası ki genelde hep arka koltukta bebisle duruyorum .
Bizde dün böyleydik gece sık uyanma değil ama 2 gibi dalıp sabah 9,5ta uyandı. Tabi 3 saatte bir uyandı o sırada. Sonra hep kucak hep bir ağlama canıma okudu. Doğduğundan beri en kötü günümüzdüUykusuzluktan ayakta uyuycam yakındagece 2yi geçiyordu anca uyudu yarim saatte bir uyandık 9 dan beri de hopluyoruz ne kol kaldı ne bel nede bacak uyu uyan kafam kazan gibi resmen. Yattığı yerde de durmuyor ki kucak istiyor göz altları renk değiştirdi uyumaya direniyor halen. Bende öyle ayakta gözlerin acik uyuycam birazdan o derece. Uykum aysın diye kahve içsem ona uykusuzluk yapcak diye gözüm yemiyor. programa göre kalan gün 28
Harika haftalar olabilir kuzu kitabın uygulama versiyonu.Hangi programi kullanıyorsunuz
Ay darısı başımıza diyelim o zamanBizim galiba bitti atakyeni başlayanların allah yardımcısı olsun. Dün yazmıştım zaten bitti galiba diye. Dün aksam 22:00 uyudu ve 2 kere uyandı. Sabah 10 a kadar uyumuşuz birlikte. Akşam babayı salona gönderip kızımla birlikte uyuduk. Gerçi sabah kokusuyla uyandım. Benim yatağa geçmiş lar sanırım 13-14 saat durunca bez bacak kısmından çıkarmış ama rahat uyuduğum için çok takılmadım. Bir aydan sonra bu uyku çok iyi geldi
Bizimki tenezzül bile etmiyor o derece yanibenimki de dönmeyenlerden, hatta dönebilirken birden bırakanlardan...
Benim kızda donemiyor,eğer genel olarak kasları iyiyse bence tembellikten donmuyorlar,bir de malum kış ayındayız kat kat giyince dönememeleri normal diye düşünüyorum.Bizim kız halen dönemiyor ya valla üzülüyorum ☹ neden dönemiyor diye dert edindim kendime
Aynen bizi anlatmissin sanki,saat başı uyandı,meme verdim uyudu,uyandı,uyudu,resmen garip bir kısır döngü yaşadıkUykusuzluktan ayakta uyuycam yakındagece 2yi geçiyordu anca uyudu yarim saatte bir uyandık 9 dan beri de hopluyoruz ne kol kaldı ne bel nede bacak uyu uyan kafam kazan gibi resmen. Yattığı yerde de durmuyor ki kucak istiyor göz altları renk değiştirdi uyumaya direniyor halen. Bende öyle ayakta gözlerin acik uyuycam birazdan o derece. Uykum aysın diye kahve içsem ona uykusuzluk yapcak diye gözüm yemiyor. programa göre kalan gün 28
Canım şuanda 16+5 . Harika haftalar programı diyor 28 kalan gün diye. 4. Sıçramadaymış (14.5-19.5 haftalar arası)canım bu ne atağı böyle 28 gün kalmış?
Canım bizimki de dönemiyor ben biraz kilosuna da veriyorum ayrıca sanıyorum ki canına cefa veren bir bebek değil..Bizimki tenezzül bile etmiyor o derece yaniellerinden tutup dolduruyorum her gün pratik olsun diye ama yok.
Aaaa kuzum geçmiş olsun ateş vs var mı ?Kızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmişcigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Canim "Harika Haftalar " kitabı da var okuyorum o daha ayrıntılı ama programı günlük bakmak icin daha pratik oluyor diye indirdi. Ücretli bir program. Ruh hali duygu durumuyla ilgili bilgiler yazıyor kisa bilgilendirici videolar felan var bence faydalı. Aynı zamanda telefonun takvim iyle eşleştirdim bildirim geliyor atağa girdi vs. diye. Ataktaysa kalan gün atağa girmediyse kaç gün kaldığına ordan bakıyorum. Kitaptan gün olarak takip etmek çok zorluyor çok zorluyor çünküHangi programi kullanıyorsunuz
ya evet çok da bizim de tek gidilmelik bir durum olmadı ama illaki olur.
Bir de anne kanalları takip ediyorum, 1 yaşına kadar öne döndürmeyin demiş geçen.
O kadar ki üst üste 50 kere yazmış biri hatta hikayesinde.
Bizimki de bazen o kadar ağlıyor ki ben ya da annem arkadaysa kucağımıza alıp gittiğimiz de oldu.
En son kenara çekip kucakta sakinleştirip sonra koydum koltuğa çünkü çok tedirgin oldum, kucakta gitmeye
ama bazen asla sakinleşmiyor sakinleşse bile koltuğa koyunca ağlıyor napıcam bilmiyorum bu durumda
en son 1 ay önce çıktık güç bela kucağa almadık ama inan araba bende korku yaratıyor artık.
ben de sanmıyoeum bakalım ne diyecek doktor.
benimki de dönmeyenlerden, hatta dönebilirken birden bırakanlardan...
Oyyyy benim nerden aklımda kalmış yaaa kendime de ha gayret diyordum, bir an evvel alışmam lazım arkada oturmayaKuzu bebeklerin belli bir kilo sınırına kadar arkaya dönük oturması gerekiyor. Ve 24 ay sınırı var diye biliyorum kilo şartını tamamlarsa 24 aydan önce oturtabiliniyor (boy etmeni de var bacaklar sığmazsa)
Güncel anne paylaşmıştı önceden atarım bulursam kuzu. O yüzden ayna illaki gerekir tek çıkınca vs diye düşünüyorum. Yektadan araştırma fırsatım olmuyor şu günlerde
Ben bi fikir çıkmazsa ondan alıcam gibi. Sıkılmazlar umarım
Gereklilik durumuna göre değişir kuzu tabi dediğim gibi eşim tek çıkarıyor bazen. O sırada ben dinleniyorum.
Bizde dün böyleydik gece sık uyanma değil ama 2 gibi dalıp sabah 9,5ta uyandı. Tabi 3 saatte bir uyandı o sırada. Sonra hep kucak hep bir ağlama canıma okudu. Doğduğundan beri en kötü günümüzdü
Bu arada dönme meselesi için takılmayın bebeğin hareketlilik durumu yani kişilik diyim, kilo, kıyafet, bulunduğu zemin bile farkediyor. Bizimkisi önce eğimli koltukta dönmeye başladı mesela..
O zaman almalısın kesinlikleKuzu bebeklerin
Gereklilik durumuna göre değişir kuzu tabi dediğim gibi eşim tek çıkarıyor bazen. O sırada ben dinleniyorum.
Bizimki tenezzül bile etmiyor o derece yaniellerinden tutup dolduruyorum her gün pratik olsun diye ama yok.
Canim kat kat giydirmemek için kombi tavanBenim kızda donemiyor,eğer genel olarak kasları iyiyse bence tembellikten donmuyorlar,bir de malum kış ayındayız kat kat giyince dönememeleri normal diye düşünüyorum.
Aynen bizi anlatmissin sanki,saat başı uyandı,meme verdim uyudu,uyandı,uyudu,resmen garip bir kısır döngü yaşadıkbu atak gecince de dis başlayacak Allah sağlık sohhat versin kuzularimiza da artık sabır çekmekten başka çare yok bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?