Nasıl iyi geliyor öyle anlarO zaman almalısın kesinliklevalla canım doğrusu eşim dışarı çıkacaksa bebisle hiç evde durmam hop bende gidiyorum ama diyorum birtek emziririm gerisi sende en son çıktığımızda kimsenin olmadığı ağaçlık nehir kenarı yere gittik. Kurdum sandalyemi ağaç altına çocuğu verdim babasına dedim ne yapıyorsanız yapın cocuk acıkmadan bana bulaşmayın valla açık hava çok iyi geldi. Tavsiye ederim bebiş gezerken kendini eve kapatma
Bizimkininse öyle kilosu da yok 3.ayda 6 kilonun altındaydı. Tombilik olsa diycem ama yok değil. Bizimde öyle canım tut elinden ayakta bakınsın sağa sola mirket gibiCanım bizimki de dönemiyor ben biraz kilosuna da veriyorum ayrıca sanıyorum ki canına cefa veren bir bebek değil..
kuvvetli çünkü ellerinden tutup kaldırınca oturur gibi daha da atıyor kendini ileri
Doktorda onu ellerinden tutup hafifçe kaldırdı maşallah sana çok güzel gidiyorsun dedi :)
Yani sıkma canını elbet döner
Ne keyfine düşkün bebisler ya. Eli altta kalınca sinirleniyor hanfendi birde. Aaağğğ yapıyor suratını buruşturupben de öyle yapıyorum ama şevk yok istek yok
artık döndürüp elini çıkartmıyorum bari elini çıkarsın alttan diye
Ay evet yaaaa. Ama artik mumkun olmuyorNasıl iyi geliyor öyle anlarHem pandemiden hem de bebeklerden eve tıkıldık gibi çıkmak lazım kesinlikle
Çok geçmiş olsunKızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmişcigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Ayyy çok iyi yapmışsınız vallaBu arada eşimin Aralık ayında kullanması gereken 2 günlük izni vardı ve geçen seneden beri burnumuzu dışarı çıkarmadığımız için bungalov tarzı bir yer satınaldık ve şöyle 3 gün kaçacağız hafta sonu ile beraber... bebişle hem çok zor malum hastalık vs ama bizim psikolojimizde önemli, temiz bir yere benziyor artık Allah'a emanet... doktora vs de gidiyoruz mecburen, risk hep var...
bebekle ilk deneyim bakalım nasıl geçecek, daha önceden giden varsa kesinlikle şunu al bunu al dediği bir şey var mı ?
bak ben bunu unutmştm alsam çok iyi olurdu vs.
Sağol canım,cumartesi ateşim vardi şuan sadece göğüs ağrım var,öksürük vardı o da geçti şükür.Aaaa kuzum geçmiş olsun ateş vs var mı ?
Geçmiş olsun hemen takviye alın bence. Çabuk atlatırsınız inşallahSağol canım,cumartesi ateşim vardi şuan sadece göğüs ağrım var,öksürük vardı o da geçti şükür.
Canım geçmiş olsun bebekteki virüs yükünü artırmaman için mutlaka maske tak. Umarım kolayca atlatırsınız d ve C vitamini kullanmayı unutmayın.Kızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmişcigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Olabilir kuzuOyyyy benim nerden aklımda kalmış yaaa kendime de ha gayret diyordum, bir an evvel alışmam lazım arkada oturmaya
Benim arkadaşımın bebeği çünkü daha yeni 14 aylık falan ve uzun süredir öne dönük oturuyor annesi de aracı kullanıyor dışarı falan çıkıyorlar belki ordan aklımda kalmışta olabilir :)
Saatler uymuyor çoğu zaman. Aramızda kalsın dün eşim gece aldı çıkardıO zaman almalısın kesinliklevalla canım doğrusu eşim dışarı çıkacaksa bebisle hiç evde durmam hop bende gidiyorum ama diyorum birtek emziririm gerisi sende en son çıktığımızda kimsenin olmadığı ağaçlık nehir kenarı yere gittik. Kurdum sandalyemi ağaç altına çocuğu verdim babasına dedim ne yapıyorsanız yapın cocuk acıkmadan bana bulaşmayın valla açık hava çok iyi geldi. Tavsiye ederim bebiş gezerken kendini eve kapatma
Çok teşekkür ederim canım inşallah aslında istanbul'a çok yakın yer ağva ama yine de biraz hava değişikliği :)Ayyy çok iyi yapmışsınız vallaimkân olsa 1 dakka düşünmem bende hemen kaçamak planı yaparım yaklasik 1-1.5 ay önce bende yazlığa kaçmıştım hemen 2-3 günlük nasıııııl iyi geliyor anlatamam. Tabi o zaman biraz daha küçüktü genel şeyleri almıştım ihtiyaç olur diye ama kanguruyu ve bebişin kremini almayı unutmuşum bebek arabasıyla her yere girmek ormanda yürüyüş yapmak sahile inmek çok zor olmuştu. Birde açık havadan rüzgardan ve soğuktan cildi hemen kurudu pütür pütür oldu kremi unuttuğum için kendime kızdım hatta. Astranot tulum çok işe yarıyor. Fazla bir şey e gerek olmamıştı bizde çünkü hava farklılığından bebiş hep sakindi ve bol bol uyudu hatta hep uyumuştu hatta şimdi imkanım olsa dakka düşünme ama malesef ☹ şimdiden iyi tatiller diliyorum keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle
İnşallah o kadarla atlatırsınız kuzum, eşinin durumu nasıl ve ilaçlardan kullandın mı ?Sağol canım,cumartesi ateşim vardi şuan sadece göğüs ağrım var,öksürük vardı o da geçti şükür.
Çıkman yasak mı? Geçmiş olsun kuzu önemli bir şey yoktur umarımSaatler uymuyor çoğu zaman. Aramızda kalsın dün eşim gece aldı çıkardıBenim çıkmam yasak olduğundan evde kaldım. Gündüz beraber çıkıyoruz. Ya da arada bebeyle ben kendim. Ama havalarda soğuyunca biraz içeri döndük. Bir de mahallenin her yerini kazmışlar bebek arabasıyla yürümek imkansız oldu elektrik direği dikiyorlarmışmış. Ama benimde şöyle bir temiz havaya ihtiyacım var doğrusu.
Yok artık ya, covid+ ve apartmanda mı dolanıyor?Çıkman yasak mı? Geçmiş olsun kuzu önemli bir şey yoktur umarımaaahhh o kazılar her yerde yaaa. Bitmek bilmez bir türlü. Bazen diyorum keşke böyle büyük bahçeli bir sitede otursaydım. Keyfime göre istediğim saatte çıkardım bahçeye. Ama işte ... Kısmetse o günler de gelir. Oturduğum apartmanın bahçesi var ama sağ olsun bir komşum bahçeye pitbul cinsi köpeğini koydu az biraz sakin köpek olsa neyse de gelen geçenin üstüne atliycak gibi davranıyor yani bahçenin sahibi olunca gidemiyoruz bahçeye giriş katımizda 2 hanede covid + ev karantinasindalar. Sağolsunlar çok düşünceliler dışarı çıkmıyorlar ama birinin canı sıkılıyormuş diye apartman içinde dolanıyor. Hatta aksam baya tartisma cikti apartmanda. Bundan sebep kapi onune dahi cikamiyorum
Canım ebeveyn eşliğinde çıkabiliyorlar diye biliyorum :)Ehehe benim çıkmam yasak derken 9’dan sonrasını kastetmiştim kızlarBebişe yetişicem derken yanlış yazmış olabilirim. Zaten bebişin 1-4 arası saatleri varmış öyle derken geriye zaman kalmıyor ister istemez evde kalıyoruz O saatlerde de eşimin işleri yoğun oluyor çünkü. Hiçbiri uymuyor bize yani.
Rheaa White Mocha
Ahhh ahhh balkonum canım balkonum diyorum ama hem bu dönemde hem de bebişle beraber bir bahçemiz olsa dedik çok bakındık site içi belki ama güzel bulamadıkÇıkman yasak mı? Geçmiş olsun kuzu önemli bir şey yoktur umarımaaahhh o kazılar her yerde yaaa. Bitmek bilmez bir türlü. Bazen diyorum keşke böyle büyük bahçeli bir sitede otursaydım. Keyfime göre istediğim saatte çıkardım bahçeye. Ama işte ... Kısmetse o günler de gelir. Oturduğum apartmanın bahçesi var ama sağ olsun bir komşum bahçeye pitbul cinsi köpeğini koydu az biraz sakin köpek olsa neyse de gelen geçenin üstüne atliycak gibi davranıyor yani bahçenin sahibi olunca gidemiyoruz bahçeye giriş katımizda 2 hanede covid + ev karantinasindalar. Sağolsunlar çok düşünceliler dışarı çıkmıyorlar ama birinin canı sıkılıyormuş diye apartman içinde dolanıyor. Hatta aksam baya tartisma cikti apartmanda. Bundan sebep kapi onune dahi cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?