2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Nasıl iyi geliyor öyle anlar Hem pandemiden hem de bebeklerden eve tıkıldık gibi çıkmak lazım kesinlikle

Bizimkininse öyle kilosu da yok 3.ayda 6 kilonun altındaydı. Tombilik olsa diycem ama yok değil. Bizimde öyle canım tut elinden ayakta bakınsın sağa sola mirket gibi dönmeyi öğrenmeden yürüyecek herhalde diyorum bazen.

ben de öyle yapıyorum ama şevk yok istek yok
artık döndürüp elini çıkartmıyorum bari elini çıkarsın alttan diye
Ne keyfine düşkün bebisler ya. Eli altta kalınca sinirleniyor hanfendi birde. Aaağğğ yapıyor suratını buruşturup zora hiç gelmeyecek.

Nasıl iyi geliyor öyle anlar Hem pandemiden hem de bebeklerden eve tıkıldık gibi çıkmak lazım kesinlikle
Ay evet yaaaa. Ama artik mumkun olmuyor Bulunduğun yerde çok vaka var böyle haydi yürüyüş için çikayim diyemiyorsun ( Ev karantınasında olanlar uymuyor hep dişarda) park acik alana çıkmak için arabayla gitmem lazım bebisimde sağ olsun öyle uslu uslu aracta Ana kucağında duran bebek değil ayakta hep camdan bakıncak e zaten dışarı çıkma saatleri belli. Baba hafta sonu evde ama o zamanda sokağa çıkma yasağı var. Yanı hayaller parklar bahçeler gerçekler salon mutfak balkon

Biz yine sling ile ev içinde turluyoruz.
Yatırsam, emzirsem ağlıyor. Ana kucağına koysam, oyun halısına koysam söyleniyor. Oyun oynatsam ağlıyor her şeyi reddediyor kucakta gezmek harici. Resmen herşeyden mutsuz ne istediğini bilmeyen bir bebek. Az sonra slingten de sıkılır. Gerisi Allah Kerim artık.

Ayyy çok iyi yapmışsınız valla imkân olsa 1 dakka düşünmem bende hemen kaçamak planı yaparım yaklasik 1-1.5 ay önce bende yazlığa kaçmıştım hemen 2-3 günlük nasıııııl iyi geliyor anlatamam. Tabi o zaman biraz daha küçüktü genel şeyleri almıştım ihtiyaç olur diye ama kanguruyu ve bebişin kremini almayı unutmuşum bebek arabasıyla her yere girmek ormanda yürüyüş yapmak sahile inmek çok zor olmuştu. Birde açık havadan rüzgardan ve soğuktan cildi hemen kurudu pütür pütür oldu kremi unuttuğum için kendime kızdım hatta. Astranot tulum çok işe yarıyor. Fazla bir şey e gerek olmamıştı bizde çünkü hava farklılığından bebiş hep sakindi ve bol bol uyudu hatta hep uyumuştu hatta şimdi imkanım olsa dakka düşünme ama malesef ☹ şimdiden iyi tatiller diliyorum keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle

Kızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmiş cigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Canım geçmiş olsun bebekteki virüs yükünü artırmaman için mutlaka maske tak. Umarım kolayca atlatırsınız d ve C vitamini kullanmayı unutmayın.
Olabilir kuzu
Saatler uymuyor çoğu zaman. Aramızda kalsın dün eşim gece aldı çıkardı Benim çıkmam yasak olduğundan evde kaldım. Gündüz beraber çıkıyoruz. Ya da arada bebeyle ben kendim. Ama havalarda soğuyunca biraz içeri döndük. Bir de mahallenin her yerini kazmışlar bebek arabasıyla yürümek imkansız oldu elektrik direği dikiyorlarmışmış. Ama benimde şöyle bir temiz havaya ihtiyacım var doğrusu.

Çok teşekkür ederim canım inşallah aslında istanbul'a çok yakın yer ağva ama yine de biraz hava değişikliği :)
Mustelanın cold cream aldım, tulum var ama bizimkinin ayakları açık 2.6 mıydı ne tog değeri ve patik aldım içi polarlı :)
Bez, müslin, battaniye, şapka gibi şeyler alacağım... park yatak varmış onu mu kullansam kendi salonda kullandığımız beşiğini mi götürsem bilemedim

Çıkman yasak mı? Geçmiş olsun kuzu önemli bir şey yoktur umarım aaahhh o kazılar her yerde yaaa. Bitmek bilmez bir türlü. Bazen diyorum keşke böyle büyük bahçeli bir sitede otursaydım. Keyfime göre istediğim saatte çıkardım bahçeye. Ama işte ... Kısmetse o günler de gelir. Oturduğum apartmanın bahçesi var ama sağ olsun bir komşum bahçeye pitbul cinsi köpeğini koydu az biraz sakin köpek olsa neyse de gelen geçenin üstüne atliycak gibi davranıyor yani bahçenin sahibi olunca gidemiyoruz bahçeye giriş katımizda 2 hanede covid + ev karantinasindalar. Sağolsunlar çok düşünceliler dışarı çıkmıyorlar ama birinin canı sıkılıyormuş diye apartman içinde dolanıyor. Hatta aksam baya tartisma cikti apartmanda. Bundan sebep kapi onune dahi cikamiyorum

Yok artık ya, covid+ ve apartmanda mı dolanıyor?
2021 inşallah daha normal, daha güzel bi yıl olur...

Ehehe benim çıkmam yasak derken 9’dan sonrasını kastetmiştim kızlar Bebişe yetişicem derken yanlış yazmış olabilirim. Zaten bebişin 1-4 arası saatleri varmış öyle derken geriye zaman kalmıyor ister istemez evde kalıyoruz O saatlerde de eşimin işleri yoğun oluyor çünkü. Hiçbiri uymuyor bize yani.
Rheaa White Mocha

Canım ebeveyn eşliğinde çıkabiliyorlar diye biliyorum :)

Ahhh ahhh balkonum canım balkonum diyorum ama hem bu dönemde hem de bebişle beraber bir bahçemiz olsa dedik çok bakındık site içi belki ama güzel bulamadık
Zekeriyaköy güzel ama kirası bizim bütçeyi aştı o nası kira yaaa
O kadar kira vereceğime alırım desen uçmuş gitmiş, evi sat arabayı sat desen oraya da araba şart
Şimdilik erteledik ama azcık büyüdüğünde gözüm hep anadolu yakasında daha sakin ve dingin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…