2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen canım ya ev fiyatları uçmuş gitmiş resmen. Edirnede yasiyorum ben ama fiyatlar resmen istanbul. Mutfakta küçük bir balkonumuz var camla kapattık. Mutfak kapısını açınca ısınıyor çok rahat çıkabiliyorum. Bizde bu sene evi değiştiremedim çok yüksek fiyatlar diye kısmet olursa seneye düşünüyoruz ama kısmet tabi

Ya evimi çok seviyorum aslında içini falan evlenirken sil baştan yaptım hep her yeri gönlüme göre desem yeri ufak tefekler hariç :)
Geniş aynı zamanda ama okula başlayınca cocuklar popülasyon çok etkili oluyor bence

Geçmiş olsun hemen takviye alın bence. Çabuk atlatırsınız inşallah
Sağol canım,doğumdan beridir kullandığım takviyeler var,onlara devam ediyorum,kekik,ihlamur çayları yapıyorum,şifa olur inşallah.
Maske takıyorum olmadı çift maske takayım kuzumda huzursuz zaten,doktorunu arayıp bilgilendirsem mi acaba
masal3487 cok geçmiş olsun, dilerim eşin de sen de çabucak atlatırsınız hastalığı. Durumundan haberdar et
Çok teşekkür ederim,inşallah atlatırız agirlasmadan.
İnşallah o kadarla atlatırsınız kuzum, eşinin durumu nasıl ve ilaçlardan kullandın mı ?
Eşim iki gün öncesine oranla daha iyi,cumartesi ilaç verilmişti ama negatif cikinca başlamadı,bugünkü doktor da eğer ciğerlere indiyse suruntude çıkmayabiliyor demiş,tomografide de covidle uyumlu çıktı ciğerleri.İlaclarada bugün başladı bakalım inşallah şifa olur

İnşallah kuzul hemen iyileşirsiniz ikinizde Sen kullanmıyorsynun dimi

Kızlar bebekleriniz yüzüstü yatarken ellerinden tuttuğunuz da kafasını kaldırıp oturur pozisyona geçiyor mu bizimki bazen tutuyor kafayı bazen belini kaldırıp kalkmaya çalışıyor

Canım ben suruntu vermedim ama göğüs ağrım var,olmadı ben de test vericem,aile hekimi çok korkuttu ciğerlere inerse zor iyilesirsin falan dedi
Yani hastanelik olursan demek istemiştir entübe hastalar zor toparlıyor.. ama çevremde çok gögüs sırt ağrısı ile atlatan var.. hatta bir yakınım temizlik yapmış, ceyranda kaldım sanmışta

Kızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmiş cigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Her gün 1-4 arası uyanık olsa çıksak diyorum ama çocuk inadına derin derin uyuyor. Meğersem geceymiş

masal3487 canim cok gecmis olsun. İnsallah biran once atlatırsınız.

Z zelihanur bizim kız da ellerinden tutunca otururu bırak ayakta pozisyona geçiyor. Yani oturduktan sonra kendini zıplatıp ayağa kaldırıyor. Ama dediğin gibi bazen de belini kaldırıyor belden kalkmaya çalışıyor.

Son dakika kaka yaptık yenice. Takip edemedim atıyor musunuz buraya resim?

Kızlar esimin ağrıları azalmayinca tomografi çekindi onun sonucunda ciğerlere inmiş cigerlere inince negatif cikabiliyormus.Ben de de tüm semptomlar mevcut göğüs agurisi da var,öksürük biraz azaldı gibi.
Çok geçmiş olsun, siz negatif çıktı test deyince içime doğdu ya da bilemiyorum birşey oldu bazen pozitif de olsa negatif çıkabilir diye yazasım geldi ama sonra dedim boşuna evham yaptırmayayım düşündüğüm olmuş. Çok sık görülüyor öyle negatif sonra başkasına bulaşınca bulaşılan kişinin testi pozitif çıkıyor falan. İlaç olayı şöyle favi... başlayan ilacı kullanacaksanız emziremiyorsunuz. İlaçsız ağrı kesici ile geçirecekseniz emziriliniyor. Emzirme de maskeyle mecburen. Doktor ilaç kullanımından ötürü mü emzirme dedi? Kovid riski için mi? Her ihtimale karşı da kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim.

Kızlar biri yazmisti ama hatırlayamadım kimdi,emzirip covid olan kim vardı? Bugün doktor kesinlikle emzirme dedi kötü bir kaç örnek verdi Allah korusun
Saçmalamasın yaa anne sütünde antikor oluyor ilaç kullanmadığın sürece emzirebilirsin. Hatta bu dönemde emzirebildiğiniz kadar emzirin memeden kesmeyin diyorlar. Bence Facebook’ta ki emzirme akademisine danış veya instagramdan Semra abbasoğluna yaz emzirme danışmanı. İlaç kullanıp emzirmeye devam eden bile var.

Z zelihanur ben doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama elinden tutup hafif çekince oturur vaziyet alıyor. Kendi zaten başını kaldırıyor ben oyun olsun diye öyle elinden bir iki sefer çektim de bu yaptığım doğru mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…