Kızlar biri yazmisti ama hatırlayamadım kimdi,emzirip covid olan kim vardı? Bugün doktor kesinlikle emzirme dedi kötü bir kaç örnek verdi Allah korusun
Saçmalamasın yaa anne sütünde antikor oluyor ilaç kullanmadığın sürece emzirebilirsin. Hatta bu dönemde emzirebildiğiniz kadar emzirin memeden kesmeyin diyorlar. Bence Facebook’ta ki emzirme akademisine danış veya instagramdan Semra abbasoğluna yaz emzirme danışmanı. İlaç kullanıp emzirmeye devam eden bile var.
Kızlar biri yazmisti ama hatırlayamadım kimdi,emzirip covid olan kim vardı? Bugün doktor kesinlikle emzirme dedi kötü bir kaç örnek verdi Allah korusun
Esim pozitif di bende de tüm belirtiler vardı en son tat koku da gidince emin oldum gelip sizede test yapcaz dediler ama bı turlu gelmediler ben de ağırlaşmadigim için ısrarla aramadım maske ile emzirdim bebeğimi.gecenkerde de Dr a gittik covidden 2ay sonra yani Dr covid geçirdnzmi siz bu bebek muhtemelen covid geçirmiş dedi.vebegmde hiç bi belirti yoktu
Çok geçmiş olsun, siz negatif çıktı test deyince içime doğdu ya da bilemiyorum birşey oldu bazen pozitif de olsa negatif çıkabilir diye yazasım geldi ama sonra dedim boşuna evham yaptırmayayım düşündüğüm olmuş. Çok sık görülüyor öyle negatif sonra başkasına bulaşınca bulaşılan kişinin testi pozitif çıkıyor falan. İlaç olayı şöyle favi... başlayan ilacı kullanacaksanız emziremiyorsunuz. İlaçsız ağrı kesici ile geçirecekseniz emziriliniyor. Emzirme de maskeyle mecburen. Doktor ilaç kullanımından ötürü mü emzirme dedi? Kovid riski için mi? Her ihtimale karşı da kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim.
İlaç kullanacagim için değil,ilaç kullanmasan bile bebeğini emzirsen bebek için çok riskli falan dedi,bir iki örnek verdi,çok korktum şimdilik süt çıkardım buzluktan vereceğim,kendim de çok kötü hissedersem başlarım artık ilaçlara.
Esim pozitif di bende de tüm belirtiler vardı en son tat koku da gidince emin oldum gelip sizede test yapcaz dediler ama bı turlu gelmediler ben de ağırlaşmadigim için ısrarla aramadım maske ile emzirdim bebeğimi.gecenkerde de Dr a gittik covidden 2ay sonra yani Dr covid geçirdnzmi siz bu bebek muhtemelen covid geçirmiş dedi.vebegmde hiç bi belirti yoktu
İlaç kullanacagim için değil,ilaç kullanmasan bile bebeğini emzirsen bebek için çok riskli falan dedi,bir iki örnek verdi,çok korktum şimdilik süt çıkardım buzluktan vereceğim,kendim de çok kötü hissedersem başlarım artık ilaçlara.
Sırtım agriyrdu soğuk soğuk terliyrdum ateşim mi çıkıyordu bilmiyorum ama gece kalkio çamaşır değiştirecek kadar terliyrdum.bir de çok yoğun basagrim vardı boğazimda da gıcıklık vardi
Bu büyükler niye böyle
Oğlumdan 5 ay büyük kuzenimiz var, sürekli onunla karşılaştırılıyoruz; yok o ayaklarının üzerine basıyordu bu niye basmıyor, onunda salyası akıyordu, kendini öne atıyor yerde bu sefer emeklemesi için erken niye çünkü kuzeni 9. Ayda emeklemiş daha yeni vs vs aklınıza gelen herşey için karşılaşma yaptı sağolsun aile büyüğümüz. Hiç sevmediğim muhabbetler
Her işin kendi muhatabı var doktorlara nazaran çoğu emzirme danışmanı ve ebenin bu yönde kendini sürekli geliştirip gündemi takip ettiklerini düşünüyorum. Bu yüzden doktordan ziyade onlara güvenmeyi yeğliyorum.
Sırtım agriyrdu soğuk soğuk terliyrdum ateşim mi çıkıyordu bilmiyorum ama gece kalkio çamaşır değiştirecek kadar terliyrdum.bir de çok yoğun basagrim vardı boğazimda da gıcıklık vardi
Doktor daha iyi bilir ama ilaç kullanılmazsa emzirme sakıncalı değil diye biliyorum bir kaç tanıdığım emzirebilmek için ilaç almadı ama emzirenler biraz daha dikkat etmeliymiş bağışıklık düştüğü için
Ayrıca anneden bebeğe antikor geçtiği için bebeklerini 2 yaş üstü olmalarına rağmen hastalık bitmediği için memeden kesmeyenler var ama tabi doktor daha iyi bilir
Sırt ağrım 2:3gub sürdü ama bebek 15gunluktu terlemem epey devam etti belki de lohusalık tandi tam ayırt edemedim açıkçası tat kokunun gekmesi 15gun i buldu.2ay geçti ama hala eskusi gibi koku alamiyrm
masal3487
çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız Etrafımda duyduklarım kesinlikle emzirmeye devam edilmesi yönündeydi (yalnız ilaç kullanılmadığı durumlarda) iyice bi araştırın, aile hekimine çok aldanmamak lazım, öyle anladım ama?
masal3487
çok çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız Etrafımda duyduklarım kesinlikle emzirmeye devam edilmesi yönündeydi (yalnız ilaç kullanılmadığı durumlarda) iyice bi araştırın, aile hekimine çok aldanmamak lazım, öyle anladım ama?
masal3487
Kalça cikikligi için gittiğimizde kilo almadığını farkettik.kan testi yaptırdı orda bağışıklıgi düşük çıktı 10gun sonra tekrar gittiğimizde normal e dönmüştü ordan tahmin etti
Kızlar kameramız geldi bugün. Daha önce almadığıma pişmanım. Uzun zaman sonra içim rahat bir şekilde kitap okuyorum Tavsiye edenlere çoook teşekkür ediyorum tekrar
Kızlar kameramız geldi bugün. Daha önce almadığıma pişmanım. Uzun zaman sonra içim rahat bir şekilde kitap okuyorum Tavsiye edenlere çoook teşekkür ediyorum tekrar
Çok sağol canım Ne büyük rahatlıkmış hem de. Gözümden uyku akıyor ama inatla uyumuyorum bir şeylerle uğraşıyorum kameraya şımardım resmen. Yarın çoook pişman olurum çok