2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
masal3487 cok gecmis olsun. Esine de sana da Allah sifa versin. Bebeginiz hic hastalanmasinn insallah.

Rheaa kalpazan demissin gulfum. Bunu sadece muhacirlardan duyarim. donme meselesine takilma lutfen. Ben de takiyordum sonra epey arastirdim. Donmesi sart degilmis. 7. Ayda donmeye baslayan ya da hic donmeyen bebekler var. Donmeden oturan, emeklemeden yuruyen bebekler var. Bebege gore degisiyor tum bunlar. Olmazsa olmaz gelisim kilometre taslarindan degil. Onemli olan gucu kuvveti sihhati yerinde mi. Boynunu tutmasi ve oturmasi daha onemli. Bizim kiz guclu, saglam hareket ediyor, kafasini guzel kontrol ediyor, yere saglam basiyor, varsin donmeyiversin, takilmiyorum artik.

Benim kiz uyuyor da ben uyuyamiyorum. Gece 4'te emzirmeye bi kalkiyorum, 5 dk emzirip bebegi kokuyorum ama 6ya kadar doneniyorum sonra. Su an saat 05:35.

uzun zaman sonra efsane bir şey olu
11.30 da yattık uyuduk. Gece arada iki mıkırdanma olduğunu beşiği salladığımı hatılıyorum bi 30 sn falan
gözümü bi çatım saat 7
memeler şişmiş tabi,uyandırdım uyansın diye beklerken hemen tuvalete girdim ellerimi yıkarken çığlık çığlığa ağlıyor
len dedim ben kalkmasam uyuycaktın 10 a kadar şimdi acıktım diye ağlıyorsun

Ben de emeklememisim. 14 aylikken yurumeye baslamisim. Simdi dusundum de, 14 ay boyunca emeklemeden ne yaptim acaba?

Günaydın kızlar
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim.Cok şükür şimdilik hafif göğüs agurisi dışında bir şey yok,bebeğimi emziriyorum,yoksa daha çok huysuz olacak.Siz siz olun buzluğa muhakkak süt ativerin.Ne olur ne olmaz diye bulunsun.Eger ilaca gerej duyulursa en azından anne sütü almış olur bebekleriniz,ki inşallah hiç biriniz o stresi yaşamazsınız

Çok sağol canım Ne büyük rahatlıkmış hem de. Gözümden uyku akıyor ama inatla uyumuyorum bir şeylerle uğraşıyorum kameraya şımardım resmen. Yarın çoook pişman olurum çok
Hayırlı olsun, kamera-mama sandalyesi-örümcek(kontrollü kullanım olması şartıyla).. Kesinlikle alınması gerekenler, kızımda bunlar kurtarıcım olmuştu..

Takip edemedim ama heralde pozitif cıkmış testiniz. ALLAH şifa versin.. Doğru söylüyosun ama keşke sagıp dolaba atacak kadar süt olsa..

canım hepimizin başına gelebilir, doğru diyorsun.
ben de başıma gelecek gözüyle bakıyorum kendime açıkçası
o nedenle 20 paket süt var her gün 2 paket verir gerisini mamayla tamamlarım 10 günü kurtarırım diye hesap yaptım
tabi bu hastalığı iyi atlatırsam geçerli.
İnşallah olsak bile kolayca atlatabiliriz.

bu arada
bizde bir uyku tulumu vardı
şu tarz bir şey böyle büyüktü
neyse bizim çocuk pat pat ayaklarını kaldırıp atıyor, yorgan üstünde kalmıyor diye bunu kullandım dün gece.
hem güzel uyuduk hem de ayaklarından çorabı çıkartmış olmasına rağmen sıcacıktı ayakları
özellikle metEla sana diyim.
Ayakları pamuk gibi sıcaktı hem de terlememişti.

Takip edemedim ama heralde pozitif cıkmış testiniz. ALLAH şifa versin.. Doğru söylüyosun ama keşke sagıp dolaba atacak kadar süt olsa..

BENDE DE yok
çalıştığım için formüla süt evde var zaten
o gün mesela annem 1 biberon mama verdirse ben de sağdıklarımdan bir tanesini buzluğa attım
o şekilde birikti yoksa nerdeeeeee o kadar süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…