hayırlı uğurlu olsun :) o eskisin sen eskimeKızlar kameramız geldi bugün. Daha önce almadığıma pişmanım. Uzun zaman sonra içim rahat bir şekilde kitap okuyorumTavsiye edenlere çoook teşekkür ediyorum tekrar
Wasabi sadece buharlı pişirici bir de blender özelliği varWasabi ile mamajoo arasında nasıl bir farklılık var canım
bende hep ikinci çocuk düşüncesi ile hareket ediyorum :)Wasabi sadece buharlı pişirici bir de blender özelliği var
mamajoo 5 işlevli mama ısıtma sterilizasyon kurutma buharda pişirme vs
Banadaesmeralda5 diyince aklıma yattı. Malum benim mottom ayrıca 2. Bebek olunca (gerçi şuanlık o fikir kesinlikle askıda) Göndericem çünkü dalga geçer gibi hareket etti. Zaten ek gıdaya daha geçmedik bir de birkaç ay sonra geri gönderirsin dedi (abisinin çocuğu için) madem hiç vermeseymiş öyle bir istediğim olmadı kendisinden. Sinirlendim çok.
Gözümden kaçmış mesajA April wind henüz almadım indirim bekliyorum ama mamajoo ya daha yakınım..
fakat şöyle bir durum gelişti doktora dedim ki sağılmış sütler var 3 ayı geçti verebilir miyi napalım çöp dedi
Peki daha geçmemiş olanlar var versem arada ziyan olmasınlar dedim, biberon ile... sanırım meme reddi olmuyor 4. Aydan sonra aslı var mı dedim... ilave vermeye gerek yok fazlasıyla kilo almş dedi.. dedim yok fazladan değil de bir öğün versem bende sağsam yeni tarihli olsun...
düzen bozmaya gerek yok bence hiç dedi...
Mamajoo bun strelize kısmı içinde daha yakındım biberonları falan şu anda çokta manası kalmadı sanki...
ya bizimki de zaten 1 aydır kucağımda hep poposu göbeğimde kendisini öne atıyor ve işte yarı oturur pozisyonmuş gibi geliyor ama onu arkaya yaslayınca ağlıyordu@esmeralda5 sanırım kucakta gayri ihtiyari bizimki epeydir oturuyor hani belinden sararsın falan öyle. Sebebi durmaması. Yemek yerken kucağımıza alıp bu şekilde yiyoruz çoğu zaman. Ben de korkuyorum yanlış birşey yapmaktan ama mutsuz olsa, ters bir hareket olsa ağlar diye de düşünüyorum.
evet bende ona yakınım ve kupkuru çıkarıyormuşGözümden kaçmış mesaj
Bana hala biberon olsa da olmasa da daha mantıklı geliyor ya. Kaşık suluk emzik gibi şeylerin sterilizasyonu için kullanılır diye. Bakalım daha karar vermişte değilim
Aman boşvere sıkma tatlı canını en iyi mal kendinin aldığın oluyor her zaman. Gönder geri gitsin canını sıktığına değmez. Bende ikisi arasında kararsizim hatta şuan e bebekte %20 indirim var beslenme ürünlerinde onlara bakıyorum. Ihtiyacı olan indirimi inceleyebilir.Wasabi sadece buharlı pişirici bir de blender özelliği var
mamajoo 5 işlevli mama ısıtma sterilizasyon kurutma buharda pişirme vs
Banadaesmeralda5 diyince aklıma yattı. Malum benim mottom ayrıca 2. Bebek olunca (gerçi şuanlık o fikir kesinlikle askıda) Göndericem çünkü dalga geçer gibi hareket etti. Zaten ek gıdaya daha geçmedik bir de birkaç ay sonra geri gönderirsin dedi (abisinin çocuğu için) madem hiç vermeseymiş öyle bir istediğim olmadı kendisinden. Sinirlendim çok.
Dışarı çıkarken tulumu var ama ayaklı değil 2.8 tog muydu neydi eve diye almıştım da ev için çok geldi dışarı kullanıyorumTutturdu yine yüzükoyun uyuyacağım diye... yüzü iz oluyor boğulacak diye korkuyorum ben çeviriyorum o ağlayarak uyanıp dönüyor sizinkileri bilmiyorum ama benim bu kız inatçı olacak gibi görünüyor. Şöyle akşama kadar uyusa da yemek yapsam dedim ama o döndükçe ben çevirdikçe uyumaz uyanır zaten. @esmeralda5 o kadar çorap aldım giydiryorum hemen çıkarıyor -ayaklı altların içinde elimize geliyor, çıkarmış ayağının altına koymuş oluyor- bir tek külotlu çorap oluyor.
Bayildim bu panduflaraDışarı çıkarken tulumu var ama ayaklı değil 2.8 tog muydu neydi eve diye almıştım da ev için çok geldi dışarı kullanıyorum
ayakları içinde şunları aldım, kolay ayaktan çıkmıyormuş henüz deneyimlemedim ama çıkıcak gibi durmuyor, bileği hem lastikli hem de kopçası var
Ella Bonna markası, çok tatlı renkleri var ben gidip gene gri almışım
neyse beğenirsem bir de pembik alırım
Eki Görüntüle 2741928
Bizimkilerin akranı değil di miDönemeyen yuvarlanamayan bebişim etrafa bakınıyor küçük mirketimEki Görüntüle 2741931
Evet kuzu ondan sorayım dedim. Daha düşer mi bilmiyorum düşerse de sağlık olsun derim eğer bi çılgınlık yapıp alırsam.evet bende ona yakınım ve kupkuru çıkarıyormuş
çeşme suyu ile yıkayıp kurumaya bırakmak bana hoş gelmiyor
ve şu anda wasabi de mamajo da çok uygunmuş ya black fridayde baktığımda 800lerdeydi şimdi 700lerde
Trendyolda 21 Aralık en uzun gece indirimi olur daha da düşer mi ki acaba diye düşünüyorum.
Aynen bencede yarın göndericem.Aman boşvere sıkma tatlı canını en iyi mal kendinin aldığın oluyor her zaman. Gönder geri gitsin canını sıktığına değmez. Bende ikisi arasında kararsizim hatta şuan e bebekte %20 indirim var beslenme ürünlerinde onlara bakıyorum. Ihtiyacı olan indirimi inceleyebilir.
Benzerini lc den aldık bazen giydiriyorum.Dışarı çıkarken tulumu var ama ayaklı değil 2.8 tog muydu neydi eve diye almıştım da ev için çok geldi dışarı kullanıyorum
ayakları içinde şunları aldım, kolay ayaktan çıkmıyormuş henüz deneyimlemedim ama çıkıcak gibi durmuyor, bileği hem lastikli hem de kopçası var
Ella Bonna markası, çok tatlı renkleri var ben gidip gene gri almışım
neyse beğenirsem bir de pembik alırım
Eki Görüntüle 2741928
Eskiler aman bastırma eyeğesi batar derlerdi şimdiki bebeklerin maşallahı varDönemeyen yuvarlanamayan bebişim etrafa bakınıyor küçük mirketimEki Görüntüle 2741931
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?