2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizlerde var mı erken diş? Benim 5 aylıkken çıkmış. Bize de demişti doktor görünce bu ay bekleyin diye, heyecanla bekliyoruz
Ben geç çıkarmışım 8-9 aylıkken sanırım annem demişti unuttum yine
Eşimi bilmiyorum onu da öğrenicem şimdi ama ağlarken dikkatimi çekti hafif şiş biraz da kızarmış. Resim çekecektim ağlayınca çekemedim.

Aynen cNm her doktor farkli söylüyor. Hamileyken de burda okuyordum. Biz de doktorlarımızı dinliyoruz. Bazilari 6. Aydan once oturtmuyor. Bizimki de 3. Ayda başlattı

Yaa bana doktor henuz oturtma, dedi. Ne heveslendiydim. Hatta gitmeden evel yandan yastiklarla biraz denemistim, cok sevmisti, minyatur gibiydi

Elden tutup kaldirmayi ben de yapiyorum.
Bizde daha oturmaya başlamadık bende çok hevesliyim pazartesi günü hem aşımız var hem kontrolümüz bir an önce oturtmaya başka desin istiyorum

Ya kıyamam ağrı yapıyor ondan huysuz demekki , resim çekebilirsin bizimle de paylaşır mısın hicbir bilgim yok nasıl olduğuna dair en azından fikrim/fikrimiz olur

Ya kıyamam ağrı yapıyor ondan huysuz demekki , resim çekebilirsin bizimle de paylaşır mısın hicbir bilgim yok nasıl olduğuna dair en azından fikrim/fikrimiz olur
Ağzını açsa dilini geri çekmiyor ki
Başarılı olursam atarım

Ben çelik aparatlardan alcam. Philips falan çalışanlar için çok kullanışlı diyolar ama o kadar para vermek istemiyorum onlara.
Ben de. Masrafa hic gerek gormuyorum. Hatta catallarla bile duzenek kurulabir
Tuh ya. Ben de 5 bucuk aylik oldugunda muhallebi yapip veririm sagdigim sutleri diye seviniyodum. Cok moralim bozuldu su an.
Gözümden kaçmış mesaj
Bana hala biberon olsa da olmasa da daha mantıklı geliyor ya. Kaşık suluk emzik gibi şeylerin sterilizasyonu için kullanılır diye. Bakalım daha karar vermişte değilim
Evet sterilize aleti muthis kolaylik. Dis kasiyicilarini sterilize ediyorum sık sık. Icim rahat oluyor.
Sanırım Yekta’nın bu kadar huysuz olmasının sebebi diş
Alt iki dişi kabarmaya başlamış.
Welcome to my world. Allah sabir versin. Hicbir sekilde hosnut olmuyolar. Ne kucak ne bakinmak. Varsa yoksa dis

Kızlar garip şeyler oluyor saate tam bakmamıştım ama 4,5-5 civarı uyudu Yekta
Şuan ağladı uykuda emiyor acıkmış. Sanırım geri uyuyacak. İyi hoş uyusun da ya gece ya sabaha karşı bizi nöbetçi yapacak gibi bir hisse kapıldım nedenseee..

Doktorlarin hepsi baska konusuyor. Bu hfta ben de dedm ayakta durmak istiyor diye. Doktor sakin bastirma dedi. Saglam
Basiyor yere ama bacaklari carpik olabilir. 6. Aydan once bastırmayalim dedi.
Bu fikir ayrılıkları çok canimi sıkıyor. Ben bastiriyorum. Saglam da basiyor maşallah. Cani yanarsa belli eder diyedusunuyorum. Hem cogu yerde uygulamalarda da 4 aylik bebekler birkac saniye ayaklarini basabilir zaten diyor.

Evet sterilizasyon akla gelebilecek çoğu şeyde kullanılabilir Biz en çok oioi diş kaşıyıcısını kullanıyoruz acaba o da edilir mi ki
Allah hepimize sabır versin bi dönem başlayacak bir dönem bitecek bakalım biz sağ kalacak mıyız

Bu Arada emdikten sonra uyandı. İyi de oldu gece 4-5 te uyansa geri uyumazdı bu sefer Küçük çaplı bir korku geçirdim. 7-8 civarı yatsa o civarda kalksa kabulüm

Kizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?

Bizim 3 aydir uyku rutinimiz banyo. Ama artik kış, üşütür müyüm her gün acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…