2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sanırım onların da bir damak tadı olduğunu kabul etmek gerekecek köfte sevmeyen çocuk yoktur bence, hadi en sevdiği de olsun ama bi karnıbahar, kereviz de yesin mesela, çok isterim.

Esasında doğru. Meyve tatlı geldiği için doğal olarak sebze sonra denenirse itici gelecektir. Ben kızımda yoğurt ve havuçla başlamayı denemiştim. Süt alerjisi olunca havuçla devam etmiştim. İlerki zamanlarda da bal kabağı, patates çorbası vs devam etmiştik. Ama unuttum açıkcası neyi nasıl yapıyodum. Aklımda kalan bir buğday ruşeymi var. Sanırım yemeklerine katıyordum onu da. Tekrar araştırmam lazım kızımın da iştahı iyidir mesela ama meyve yemiyo çok fazla.

Ben ruşeym mi hala kullanıyorum. Omletine koyuyorum. Bebekkende corbalarına ekliyordum özellikle sebze corbalarına yakışıyor. Bunun yanı sıra ; keklerine hamur işlerinede ruşeym eklerim.
3 yaşında ; kakaolu keke bayılıyor mesela , kakao yerinede hala keçiboynuzu tozu eklerim. Kakaolu pancek istiyorsada keçiboynuzu unu ile yapıyorum .

Ya meyve iyi hoş vitamin de şekeri de şeker yani. Çok yemese de bi şey kaybetmez herhalde
Şimdi mevsime uygun pek çok sebze olacak aslında, çeşit çeşit verebiliriz sanki paylaşırız güzel tarifleri de. Geçen tarhanadan pankek yaptıklarını gördüm, vala bu sağlıklı beslenme olayına kendimi de kaptırırsam iyice şahane olur

Aslında devam etmek de gerekiyor ne güzel hatırlattın. Başımda ampul yandı resmen. İnsan ne yaptığını unutur mu

Bu tarzı dogdugundan beri kullanıyordum ama artık dönme cabasında, bunu giyince beceremiyor, cok sinirleniyor..

Teşekkür ederim
Aslında bu tarz bir tulumu var ama ben ona da çoraplı yatırdım galiba bir de çorapsız deneyim olmazsa. sonra da normal tulum aldım. Onu çorapsız giyiyor ama yine terliyo ayakları.
El ayak terlemesi d vitamini eksikliginden olabilir demişti hemşire.. Damla vermeye başlayınca azaldı bizimki, bi sor istersen dr..

Ben kullanıyorum canım her yöne modelini ve genel olarak memnunum.

esmeralda5 eşimin gönlü olsun diye fikrini sordum alacaksan al dedi Kendimi frenlemem lazım yapamıyorum. Ve Kendi kendimi gerekli olduğuna inandırdım Bence gerekli bişi ya. Dimi?

bu biberon sterilize edici mi konuştuğunuz? benim de arkadaş vermişti .ok yer kaplıyo diye geri verdik
amin canım
gerçekten insan düşününce bir garip oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…