2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ay ben onun tombul bacaklarını yerim
bizimki 4,5 aylık böyle durabileceğini sanmıyorum. biraz da korkuyorum açıkçası ayakta tutmak için ama doktorunuz dediyse

aslında dünya sağlık örgütü buzlukta 4 ay diyor. şahsi fikrim 3 ayı biraz geçmişse içirmen, ben olsam içirirdim ve bu arada dolaptakileri içirip yei sağman çok akıllıca bi fikir neden doktor düzen bozma demiş hiç anlamadım, bu 2.sini ben de yaptım çünkü aslında çok da işime yaradı.
Tut ki yarın korona oldun bişey oldu bence buzlukta süt olması lazım

Biz hipp mama almıştık doğunca sonra kilo alımı iyi olunca Dr icirmedi ikinci kutu komple kaldı.bi arkadaşın beslediği kediler doğum yaptı.konusma arasında ben veririm onları kedilere dedi.hipp kedilere verdik.kedilerin de maasallah var şimdieşim diyor biz abtamilleri kedilere icirdik ondan büyümedi bizim kiz ...aynen canım alerjik kızım ince kemikli minnak kafalı minyon.ben de aynı oyleymisim zaten benimde besin alerjim çok geç bitti.ben ergenlikten sonra geliştim şimdi 170 90 kilo bir hatunum.ama hala bileklerim fln incecik .ayaklarım 36 benim bu halimi gören tabi çocuğu benim tipine yakistiramiyorlar

selam kızlar nasılsınız giremiyorum bayağıdır çok konuşma olmuş hepsini okuyamadım bazı isimler resimler değişmiş tanıyamadım bebişler nasıl iyilerdir inşallah benimki bugün 17.30 dan beridir ağlıyor nefesi kesilip morarana kadar derdi ne anlayamadım hiçbir şekilde susmuyor şimdi su hazırladım bi banyo yaptırıp uyutcam inşallah

Teşekkürler, inceledim de şimdi güzel bir sayfaya benziyor

Yalnız bizim doktorumuz üzerine basa basa ek gıdaya geçildiğinde meyve en en son adım dedi. Artık kıymalı sebzel sofra yemeklerimize de geçtikten sonra.
Günümüzde en sevdiği yemek köfte/pilav-makarna olan çocuklarIn sebebi meyveyle başlanmış olmasıdır dedi Meyveye alışırsa sebzede çok zorlanırsınız dedi. Dedi de dedi..
Çok da güvenerek gittim bu doktora, sözünden çıkmak istemeyeceğim ama zor olacak. Şimdiden başladılar etrafımda biz size mandalina suyu verirdik, elma püresi yesin şöyle iyi, vb. Ve gerçekten hepsi de sebzede zorluk çeken çocuklara sahip

Buradaki tecrübeleri anneler bu konuda ne der acaba?

Sevabına en gerekli şeyleri yazıverin bi bakayım hazır kız uyurken... @Gkceeli esmeralda5 A April wind
Canım gördel ekliyim bende, haricen cam rende

alıştırma bardağına karar veremedim ve mamajoo alıcam sanırım buharlı pişirici olarak... küçük kavanozum vardı 3 tane bir kaçtane daha alacağım başka ne gerekir düşünüyorum aklıma geldikçe seni etiketler yazarım...
ilk başlarda zaten bir çay kaşığı sonra yemel kaşığı kadar yiyeceği için yavaş yavaş iş kendini gösterir diyorum

Alisveris sitelerinde urun bilgilerinde sterilizatorde kullanima uygundur fln yaiyor genelde. Netten bi bakarsin yine de.

Cilgin bi donem. Bir ciksa da rahatlasalar biz de rahatlasak

Kizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?

Bizim 3 aydir uyku rutinimiz banyo. Ama artik kış, üşütür müyüm her gün acaba diye düşünüyorum.
2 günde bir yıkıyoruz uyku düzenine fayda etse her gün yıkarım ama kendi yorulduğumda kalıyorum. O yüzden böyle devam edicez

Alisveris sitelerinde urun bilgilerinde sterilizatorde kullanima uygundur fln yaiyor genelde. Netten bi bakarsin yine de.

Cilgin bi donem. Bir ciksa da rahatlasalar biz de rahatlasak
Sağol kuzu evet aklıma gelmemişti bakayım ona da.
Ve keşke diyorum..

esmeralda5 eşimin gönlü olsun diye fikrini sordum alacaksan al dedi Kendimi frenlemem lazım yapamıyorum. Ve Kendi kendimi gerekli olduğuna inandırdım Bence gerekli bişi ya. Dimi?

Gecen sene 18 Aralikta ogrenmistim hamile oldugumu. Hey gidi gunler. 2,5 mm bir noktaydi. Simdi annesine gulumseyen cilvelesen bir tatlis . Sukurler olsun Her gun sukrediyorum ve tesekkur ediyorum onu bana veren Allaha. Bundan ote bi mutluluk olamaz. Insanin omrunden alip omrune ekleyesi geliyor. Allah onlari hep iyi insanlarla tanistirsin.

of sorma ama Ankee 'nın dediği de mantıklı
aslında bu sizin kararınız biberon kullanmak isterseniz verebilirsiniz
biberon reddi bitmişti ve sizde çalışmaya başlayacaktınız sanırım...

Kizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?

Bizim 3 aydir uyku rutinimiz banyo. Ama artik kış, üşütür müyüm her gün acaba diye düşünüyorum.
ben her gün yıkıyorum ya oda sıcaklığımız 23.5-24 üşüyeceğini sanmıyorum açıkçası masaj yapıyorum yap ile o sırada zaten ısıtıyorum onu diye düşünüyorum

çok mantıklı dedin ama biberon vermeye çekiniyorum ya meme reddi olursa diye

İki günde bir yikiyordum şimdi haftada iki anca.
her gün yıkıyorum bende ya

ben de sebze ile başlamak gerektiğini düşünüyorum canım çok yazmışlar kesinlikle meyve ile başlamayın diye
sonra hiç sebze yediremeyiz gibi düşünüyorum

esmeralda5 eşimin gönlü olsun diye fikrini sordum alacaksan al dedi Kendimi frenlemem lazım yapamıyorum. Ve Kendi kendimi gerekli olduğuna inandırdım Bence gerekli bişi ya. Dimi?
kız tabi gerekli, az önce baktım stok bitmişşşşş bugün çok yoğun bir gündü eşime söyleyip alamadım şu an tutuştum bekliyorum
mağazalarda da indirim var mıdır ya?

ben de her gün yıkıyorum

Var kuzu biz bebek arabasını geçen sene Aralık indiriminde mağazadan almıştık.
Stok bitmiş mi ya bakmamıştım. Yarın çıkmışken bizde mi alsak

Var kuzu biz bebek arabasını geçen sene Aralık indiriminde mağazadan almıştık.
Stok bitmiş mi ya bakmamıştım. Yarın çıkmışken bizde mi alsak
e bebek sitesinde tükendi yazıyor
kız valla birbirimizi gaza getirip duruyoruz zaten ben hemen gaza gelmeye müsaitim
Eşimde sağolsun al gitsin yaaa diyor

İlk tadıma yoğurt ile başlamıştım. Sınra havuç başladım 3 gün kuralından sonra , havuç artı kabak diye gitmiştik. Sabah kahvaltı moduna girince tadımlardan sonra , havuçlu elmalı çay yapıyordum . Meyveye sonradan geçmiştik bizde.
ama sonuç ; köfte patates seven bir cocuk. Asla hayır demez. Sebzede taze fasulye, pırasa , havuç, bezelye sever, gerisine yüz ekşitir . Ama tüm meyveleri sever sevmediği yok.

Ya ne güzel en azından başka yavrular içmiş. Benim kızımın alerjisi 2.5 yaşında bitti şimdi 6 yaşında. İlk defa bu sene uzadığını farkettik. Normalde eser miktarda büyüyordu kendisi . Yalnız 170 boya Ayaklar ne güzel küçük kalmış. Ben 40 giyiyorum 172 ile ayaklarıma büyük diyenlere beni anca taşıyo çünkü diyodum. Tüm tezimi çürüttün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…