ay ben onun tombul bacaklarını yerimCanim evet doktorlar farklı konuşuyor , en iyisini takipli doktorunuz bilir tabi. Ben kendi doktorumun demesiyle uyguluyorum yapma deseydi yapmazdım. Mesela hiçbir şekilde tadım olmayacak dedi ben yapmıyorum ama basma konusunda 3.ayda elinden tutup yatarken kaldırdı deneme yaptırdı tüm kas ve eklemlerini kontrol etti ayakta durmak isterse tutabilirsin ama tek oturmak daha yok dedi sadece kucakta oturabilir dedi o yüzden ben doktorumun dediklerini harfiyen yapıyorum. Ama bahsettiğim çocuk kalkmak istemiyor ben zorla kaldırmıyorum ki kucağımda duruken elimi tutup kendi kalkmaya çalışıyor ben sadece destek oluyorum. Bende demiştim ayakta durrması zarar vermez mi diye sen yuruyunce zarar görüyormusun gelişiminin bir parçası ayakta durmak dedi duruyorsa rut zaten yorulursa istemezse hop salcak bacaklarını dedi ki öyle.
A April wind henüz almadım indirim bekliyorum ama mamajoo ya daha yakınım..
fakat şöyle bir durum gelişti doktora dedim ki sağılmış sütler var 3 ayı geçti verebilir miyi napalım çöp dedi
Peki daha geçmemiş olanlar var versem arada ziyan olmasınlar dedim, biberon ile... sanırım meme reddi olmuyor 4. Aydan sonra aslı var mı dedim... ilave vermeye gerek yok fazlasıyla kilo almş dedi.. dedim yok fazladan değil de bir öğün versem bende sağsam yeni tarihli olsun...
düzen bozmaya gerek yok bence hiç dedi...
Mamajoo bun strelize kısmı içinde daha yakındım biberonları falan şu anda çokta manası kalmadı sanki...
Bebiş alerjikti değil mi? Benzer şeyleri kızımda yaşadım hatta kreşe kayıt yaptırdığımda öğretmen aramıştı 4 yaş demiştiniz ama Zeynep sanki daha küçük alt sınıfa alalım mı diye. E napim alerjik çocuk kilo almıyo. Şimdi 12 yaşındaki ablasıyla aynı porsiyonda yer yine tıfıl yine tıfıl
O değil de insanı yoran yaşadıkları değil çevre. O her şeyi en iyi bilen çevre. Hele ki abtamil vermediğini duyan çevre
İki günde bir yikiyordum şimdi haftada iki anca.Kizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
Bizim 3 aydir uyku rutinimiz banyo. Ama artik kış, üşütür müyüm her gün acaba diye düşünüyorum.
Teşekkürler, inceledim de şimdi güzel bir sayfaya benziyorBu arada ek gıda muhabbetleri hızlanacak. İnstagramda şöyle bir sayfa gördüm tam inceleyemedim ama hoş gibi
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Canım gördel ekliyim bende, haricen cam rendeSevabına en gerekli şeyleri yazıverinbi bakayım hazır kız uyurken... @Gkceeli esmeralda5 A April wind
Link yollayem mi buldun muBayildim bu panduflara
Alisveris sitelerinde urun bilgilerinde sterilizatorde kullanima uygundur fln yaiyor genelde. Netten bi bakarsin yine de.Evet sterilizasyon akla gelebilecek çoğu şeyde kullanılabilirBiz en çok oioi diş kaşıyıcısını kullanıyoruz acaba o da edilir mi ki
Allah hepimize sabır versin bi dönem başlayacak bir dönem bitecek bakalım biz sağ kalacak mıyız
2 günde bir yıkıyoruz uyku düzenine fayda etse her gün yıkarım ama kendi yorulduğumda kalıyorum. O yüzden böyle devam edicezKizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
Bizim 3 aydir uyku rutinimiz banyo. Ama artik kış, üşütür müyüm her gün acaba diye düşünüyorum.
Sağol kuzu evet aklıma gelmemişti bakayım ona da.Alisveris sitelerinde urun bilgilerinde sterilizatorde kullanima uygundur fln yaiyor genelde. Netten bi bakarsin yine de.
Cilgin bi donem. Bir ciksa da rahatlasalar biz de rahatlasak
3 gunde 1Kizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
Ben de. Masrafa hic gerek gormuyorum. Hatta catallarla bile duzenek kurulabir
Tuh ya. Ben de 5 bucuk aylik oldugunda muhallebi yapip veririm sagdigim sutleri diye seviniyodum. Cok moralim bozuldu su an.
Evet sterilize aleti muthis kolaylik. Dis kasiyicilarini sterilize ediyorum sık sık. Icim rahat oluyor.
Welcome to my world. Allah sabir versin. Hicbir sekilde hosnut olmuyolar. Ne kucak ne bakinmak. Varsa yoksa dis
ben her gün yıkıyorum ya oda sıcaklığımız 23.5-24 üşüyeceğini sanmıyorum açıkçası masaj yapıyorum yap ile o sırada zaten ısıtıyorum onu diye düşünüyorumKizlar bebeginizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz?
ay ben onun tombul bacaklarını yerim
bizimki 4,5 aylık böyle durabileceğini sanmıyorum. biraz da korkuyorum açıkçası ayakta tutmak için ama doktorunuz dediyse
aslında dünya sağlık örgütü buzlukta 4 ay diyor. şahsi fikrim 3 ayı biraz geçmişse içirmen, ben olsam içirirdim ve bu arada dolaptakileri içirip yei sağman çok akıllıca bi fikir neden doktor düzen bozma demiş hiç anlamadım, bu 2.sini ben de yaptım çünkü aslında çok da işime yaradı.
Tut ki yarın korona oldun bişey oldu bence buzlukta süt olması lazım
her gün yıkıyorum bende yaİki günde bir yikiyordum şimdi haftada iki anca.
Teşekkürler, inceledim de şimdi güzel bir sayfaya benziyor
Yalnız bizim doktorumuz üzerine basa basa ek gıdaya geçildiğinde meyve en en son adım dedi. Artık kıymalı sebzel sofra yemeklerimize de geçtikten sonra.
Günümüzde en sevdiği yemek köfte/pilav-makarna olan çocuklarIn sebebi meyveyle başlanmış olmasıdır dediMeyveye alışırsa sebzede çok zorlanırsınız dedi. Dedi de dedi..
Çok da güvenerek gittim bu doktora, sözünden çıkmak istemeyeceğim ama zor olacak. Şimdiden başladılar etrafımda biz size mandalina suyu verirdik, elma püresi yesin şöyle iyi, vb. Ve gerçekten hepsi de sebzede zorluk çeken çocuklara sahip
Buradaki tecrübeleri anneler bu konuda ne der acaba?
kız tabi gerekli, az önce baktım stok bitmişşşşş bugün çok yoğun bir gündü eşime söyleyip alamadım şu an tutuştum bekliyorumesmeralda5 eşimin gönlü olsun diye fikrini sordum alacaksan al dedi Kendimi frenlemem lazım yapamıyorum. Ve Kendi kendimi gerekli olduğuna inandırdım Bence gerekli bişi ya. Dimi?
ben de her gün yıkıyorum3 gunde 1
Var kuzu biz bebek arabasını geçen sene Aralık indiriminde mağazadan almıştık.of sorma amaAnkee 'nın dediği de mantıklı
aslında bu sizin kararınız biberon kullanmak isterseniz verebilirsiniz
biberon reddi bitmişti ve sizde çalışmaya başlayacaktınız sanırım...
ben her gün yıkıyorum ya oda sıcaklığımız 23.5-24 üşüyeceğini sanmıyorum açıkçası masaj yapıyorum yap ile o sırada zaten ısıtıyorum onu diye düşünüyorum
çok mantıklı dedin ama biberon vermeye çekiniyorum ya meme reddi olursa diye
her gün yıkıyorum bende ya
ben de sebze ile başlamak gerektiğini düşünüyorum canım çok yazmışlar kesinlikle meyve ile başlamayın diye
sonra hiç sebze yediremeyiz gibi düşünüyorum
kız tabi gerekli, az önce baktım stok bitmişşşşş bugün çok yoğun bir gündü eşime söyleyip alamadım şu an tutuştum bekliyorum
mağazalarda da indirim var mıdır ya?
ben de her gün yıkıyorum
e bebek sitesinde tükendi yazıyorVar kuzu biz bebek arabasını geçen sene Aralık indiriminde mağazadan almıştık.
Stok bitmiş mi ya bakmamıştım. Yarın çıkmışken bizde mi alsak
e bebek sitesinde tükendi yazıyor
kız valla birbirimizi gaza getirip duruyoruz zaten ben hemen gaza gelmeye müsaitim
Eşimde sağolsun al gitsin yaaa diyor
İlk tadıma yoğurt ile başlamıştım. Sınra havuç başladım 3 gün kuralından sonra , havuç artı kabak diye gitmiştik. Sabah kahvaltı moduna girince tadımlardan sonra , havuçlu elmalı çay yapıyordum . Meyveye sonradan geçmiştik bizde.Teşekkürler, inceledim de şimdi güzel bir sayfaya benziyor
Yalnız bizim doktorumuz üzerine basa basa ek gıdaya geçildiğinde meyve en en son adım dedi. Artık kıymalı sebzel sofra yemeklerimize de geçtikten sonra.
Günümüzde en sevdiği yemek köfte/pilav-makarna olan çocuklarIn sebebi meyveyle başlanmış olmasıdır dediMeyveye alışırsa sebzede çok zorlanırsınız dedi. Dedi de dedi..
Çok da güvenerek gittim bu doktora, sözünden çıkmak istemeyeceğim ama zor olacak. Şimdiden başladılar etrafımda biz size mandalina suyu verirdik, elma püresi yesin şöyle iyi, vb. Ve gerçekten hepsi de sebzede zorluk çeken çocuklara sahip
Buradaki tecrübeleri anneler bu konuda ne der acaba?
Oyyy maşallahDönemeyen yuvarlanamayan bebişim etrafa bakınıyor küçük mirketimEki Görüntüle 2741931
Ya ne güzelBiz hipp mama almıştık doğunca sonra kilo alımı iyi olunca Dr icirmedi ikinci kutu komple kaldı.bi arkadaşın beslediği kediler doğum yaptı.konusma arasında ben veririm onları kedilere dedi.hipp kedilere verdik.kedilerin de maasallah var şimdieşim diyor biz abtamilleri kedilere icirdik ondan büyümedi bizim kiz ...aynen canım alerjik kızım ince kemikli minnak kafalı minyon.ben de aynı oyleymisim zaten benimde besin alerjim çok geç bitti.ben ergenlikten sonra geliştim şimdi 170 90 kilo bir hatunum.ama hala bileklerim fln incecik .ayaklarım 36 benim bu halimi gören tabi çocuğu benim tipine yakistiramiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?