2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar ebebek indiriminden su mama termoslarini aldim
Yorumlar genel olarak fena degildi. Aranizda alip kullanan var mi? Bir de 2 tane aldim ama 1 tane yeterli olur muydu?
Eki Görüntüle 2742731 Eki Görüntüle 2742732
Ben alttakini küçük kızım bebekken kullanmıştım. Mama için sıcak su amacıyla kullandım. Bir de bunun küçüğü var. Yemek için. Öyle çok aman aman gelmedi bana. Ama tabi kolaylık sağlıyo. Onları almadan önce küçük kavanoza ısıttığım çorbayı koyup alüminyum folyo ile sarardım. Termos pratik oluyor tabi.

Bunlar hep Masterchef'ten ötürü

Bu kulot bez ne sacma biseymis? Bebe emerken hep uzerime isedi. Bu saatte maaile ust bas degistirdik.
Ben külot bezi küçük kızımda çiş bırakmaya yakın zamanda kullandım 2 yaşında falan. Hem bak bezlemiyorum külot giydiriyorum diyotdum hem de artık ayakta oldukları için yanlardan koparıp almak kolay oluyordu. Ama bebekken kullanmak kullanışsız gibi geliyor bana da

Bi hoşuna giden ben mi oldum ya
Cırtlı bezini takarken de savaşıyoruz biz genelde, ondan heralde Kıyafet ve bez çıkarırken gülücük gülücük geri giydirirken ağlama krizi

Bu arada ebebek stoğu bittiği için trendyoldan aldım ben mamajoo’yu. Eşim aventi kargoladı bugün geri.
Mamajoo 5 Işlevli Kurutmalı Buhar Sterilizatörü & Mama Isıtıcısı | Trendyol
Canim yorumlara baktim da genelde herkez steril kısmını kullanmış. Buharda pişirme kısmının biraz yavaş ve haznesini küçük olduğundan bahsedilmiş. Kargo geldiğinde incelediğinde ve denediğinde ilk izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim fikir olur bizlere de.

Bizim de lanetimiz oldu 45. Dakika. Çocuk alarm gibi ötüyor tam 45 dakika dolunca. Sallamayi bıraktım yine olmadı. Desteksiz kendi geçiş yapabilir diğer uykuya diyorlardı yok. Nasıl ağlıyor uyanınca. Tekrar sallayıp uzatamiyorum da eskisi gibi uykuyu. Eğitim işi de iyice b.... A sardı. O kadar gıcık oluyorum ki her düzen girişimim eskisinden daha kötü oluyor.
Bu 45 dakika döngüsü için uyutmak için uyandır bir hafta her gün diyorlar en son bunu deneyecegim
Ama atak olayı değil bizimki hep böyleydi. Oldum olası geçemiyor uyku aralarini

Kızlar aranızda daha önce insomnia yaşayan oldu mu. Bebisin uyuduğu saatlerde de ben düşünmekten uyuyamıyorum bazen. Anksiyetemden ötürü. Şimdiye kadar yıllardır direndiğim ilaç kullanımına şimdi başlamak da istemiyorum ama eskiye nazara ayakta durmak için çok önemli bir nedenim var bebisim. Ama diğer taraftan uykumun tavan yaptığı noktada o var diye de uyuyamıyorum. Birkaç gün denk geliyor böyle güzel uyuyorum o uyandık a kalkıyorum ama arada bir takıldı mi kaç gün gidiyor. Sosyal hayatımı da çok etkileyen bisi

Cırtlı bezini takarken de savaşıyoruz biz genelde, ondan heralde Kıyafet ve bez çıkarırken gülücük gülücük geri giydirirken ağlama krizi
Bizimki de oyle hic alt giydireyim istemiyor cigligi basiyor. Bacaklari ciplak olunca ciyakliyor mutluluktan. Keske yaz cocugu olsaydi.

Birkac gundur 7de yattiktan sonra 11'e kadar saat basi kalkiyor. sonra da sabaha kadar 3 saatte bir uyaniyor. 6 kere kalkiyor yani abartisiz. Tamam 12 saat sure uzun bir sure ama 4 saatte bir, 3 kere kalksa kafi. Kisin cok zor oluyor kalk emzir. Insallah boyle devam etmez.

Gördüm kuzu baktım tüm yorumlara ama buharda pişirme için kullananların yorumuna denk geldim instagramda, memnunlardı onlara güvendim de sipariş ettim

Bizimki de oyle hic alt giydireyim istemiyor cigligi basiyor. Bacaklari ciplak olunca ciyakliyor mutluluktan. Keske yaz cocugu olsaydi.
Aynen bizim de öyle giyinikken çok hareket etmiyor ama altını açtığım anda o bacaklar durmuyor. Kendini yan çevirip ittire ittire 360 derece dönüyor etrafında. Popo açık kendi etrafindaki turunu tamamlamasını bekliyorum ben de bezi bağlamak için

Soyunurkenki mutluluk bizde de var. Hep açık kalsın her tarafımız giyinirken de bir o kadar mutsuz

Günaydın herkese.
Bu diş damak meselesi bizi perişan etti.

Gece boyu belki 30 kez kalktım.
10 dk da yarim saatte bir.
Gözleri kapalı bağırıyor.
Gidiyorum ellerini ağzında buluyorum.

Uykuya tam geçemiyor.

Çok uzamasa bari bu süreç.

Şuan uyuduğumdan hiç bir şey anlamamış gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…